Подробна оценка от Татко Джепето
Абе Буратино,какви са тия обяви в JOBS-а ???
Това нетно възнаграждение за колко месеца е?
Ха-Ха-Ха!
ОХРАНИТЕЛ В ИНКАСО ЕКИП
ВИП Секюрити е компания с 20-годишна история. За времето, в което е на пазара, ВИП Секюрити е доказала своя професионализъм и високото качество на пълния спектър услуги в сферата на сигурността, които предоставя. Не спираме да работим върху разширяването и развитието на компанията и нейните служители, съзнавайки, че именно те са хората, които помагат името на фирмата да се наложи на пазара.
Ако сте динамичен, отговорен и енергичен човек, ако отговорността е ваша същност, ако обичате да сте в движение и да контактувате с различни хора, станете част от нашите инкасо екипи.
Нетно възнаграждение 1400 лв.
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:
- Трудов договор.
- Ваучери за храна.
- Стимулиращо възнаграждение.
- Коректност в трудовите отношения.
- Обучение по зададени високи стандарти.
- Работа в стабилна компания с доказан имидж.
- Професионално развитие за служителите, показали сериозно отношение към работата.
НИЕ ОЧАКВАМЕ:
- Да притежавате диплома за завършено средно образование
- Да имате чисто съдебно минало
- Да притежавате шофьорска книжка (категория B, C - предимство)
- Да сте минали курс за боравене с огнестрелно оръжие (предимство)
ЛИЧНОСТНИ КАЧЕСТВА, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ:
- Лоялност
- Отговорност и дисциплина
- Мотивация и желание за работа
Можете да кандидатствате, като изпратите актуална автобиография със снимка или се свържете с нас на тел. 0894 42 99 77. Очакваме ви и на адрес бул. „Цариградско шосе“ № 141 всеки работен ден.
Само предварително одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Конфиденциалността на всички кандидатури е гарантирана по смисъла на ЗЗЛД.
Във фирмата охраната е много,много зле.Абсолютни некадърници и безделници,абсолютни чекиджий и капути.За никакъв уйййй не стават.По цял ден се мандахерцат напред и назад и се скатават и лъскат бастуня и блъскат чекий.После за заплати говорят.Абсолютни селендури и отрепки.Пълни измекяри и бастуни.Направо да се омитат всичките от фирмата.Измет!Пародия на охрата!
Ей анонимната пеперудка плана ти да не би да правиш кавали на шефа та да взимаш 3500 на дори и така не можеш ги изкара.
А бе направо вземете и се разкарайте всичките и изчезнете от фирмата.Мрънкащи лигльовци не ми трябват.
Който не му изнася да се маха и изчезва от фирмата.Аз съм доволна 3500лв. си е една прилична заплата.Който иска да вдига гълъбите и да напуща.Страхотна работа и супер добро заплащане!
Г-на/Г-жата, които са писали че взимат по 2000 лева и няма по ниска заплата от това да отидат физическа охрана, патрул или в паричния център и тогава ще ги питам каква ще им бъде заплатата. Не само да стоят в централата уж че правят нещо, а всъщност цял ден не знаят какво да правят. Толкова е объркана тази фирма.
Парите са що-годе добре, редовни и не липсват (поне на мен). Някои колеги са си готини, но други не стават за нищо - лицемери и гъзолизци! А най-лошото е , че и началниците им се връзват, и така пострадват другите! При мен стана така и по едно време ми писна и неотдавна се махнах. Всъщност, от моя гледна точка нещата толкова се влошиха в това отношение, което написах малко по-горе, че нямах търпение да напусна... Еми напуснах най-после и не бих се върнал!
Работата и фирмата са супер.Сериозни хора.Аз съм доволен от заплащането вземам 3000лв. заплата.Перфектни условия за труд.Осигоровките са супер!
Най-сериозната и стабилна фирмя!Заплатите са от 2000лв. нагоре.Престижна работа!Удоволствието е пълно да си част от Вип секюрити.Всичко е Вип във фирмата.
Подробна оценка от Николай
Напоследък се пишат най различни простотии за фирмата !!! Аз съм доволен от реагиращите патрули по СОТ в гр. София !!!