Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Р И Н - Експрес ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Сердика, Квартал Банишора, бул.Столетов, бл. 16А, вх. А, ет. 3, ап. 12&markers=София, Сердика, Квартал Банишора, бул.Столетов, бл. 16А, вх. А, ет. 3, ап. 12

Р И Н - Експрес ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-2

Здравейте,да предупредя всички запътили се към тази фирма....ако уважават себе си просто да не работят там!Първо...никакво развитие при положение,че заплатите са равни на новопостъпили и стари, говори труда Ви дали ще бъде оценен някога!Второ....никога няма да се издигнете,ако нямате познат по-нагоре,все ще излизат с номера,че нещо не ви достига,а на мястото за което сте кандидатствали ще застава някой с диалект,който не може и името правилно да си напише!Трето ще давате всичко от себе си,но никога няма да бъдете похвален....там се хвалят и защитават само едни и същи които лежат на гърба на можещите и лоялните работници!И четвърто последно....отношението на фирмата към служителите се определя от държанието на прекия ръководител към работника,което е меко казано отвратително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?