Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Евроинс - ЦУ Ликвидация /img/frontend/nomap.png"

Евроинс - ЦУ Ликвидация

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


настоящ служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Фимрена сигурност? Това какво е???
Колегите вече са казали - ако видите удивителната имайте едно на ум. В целия холдинг работят пълни некадърници или роднините на шефовете. Заплащането не се влияе от работата която вършите, за увеличение не се говори. Наскоро бяха уволнени доста кадърни хора, и се назначиха нови за да взимат по-малко пари. Има доста хора които могат да се видят редовно в кафето, всички си ги знаят, но взимат по-големи заплати от тези които се бъхтат. Голямата привилегия е лев и пе'есе на ден, които можеш да ползваш в грозния стол.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-4

Еваларка Род Рънер , сугурен съм и ,че се познаваме !

Напълно подкрепям мнението на колегата си !
Смешна история ви казвам, ако не сте от град Дупница - забравете за каквото и да е развитие! Заплатите ги вдигат като намалят плоския данък, за да се усети повече !
Софиянци почти не останаха, почти всички шефове са бивши полицай, а като знаем бивши полицай няма! И не мога също да разбера, защо съкратиха наистина кадърни хора, а назначиха трагични кадри ви казвам! И с това лого Удивителната - наистина много внимавайте да не се застраховате там ! Много добре си помислете ! Те хората затова си сложили Удивителна , все пак предупреждават ! А ако случайно ви откраднат колата, ето тогава ви чака истинската изненада - пригответе си 4-5 месеца чакане !!!!! Трагедия! Никой да не прави тази грешка да има каско в Евроинс !!! Бивш служител ви го казва !!! За бога братя недейте !!!
Моето изтича и се махам с 200 !!!

Е хайде това е засега ! Ще има и други теми от мен за компаниите от групата на Еврохолддд - Дупница !!!!


шубе го/я е и не казва!

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Какво да кажа – отдела до скоро беше приятно място за работа (с изключение на 1-2 лайнари които още са си там ),но откакто има нов изпълнителен директор всичко върви надолу. Противно на всякаква логика в момент на криза от всички отдели се съкращават и гонят точно тия дето знаят и могат а останалите от можещите просто сами си тръгват .Назначават се пълни профани от кол и въже (за без пари вероятно) ,лансират се и се бутат напред некадърните слушалки и парашутистите мислещи единствено за собствената си далавера и как да се скатаят от работа . Те даже вече не се и крият (защото станаха повече от работещите),всички си ги знаят ,а те са горди че тичат да изливат помия на главите на хората дето изнасят цялата работа. Но така е -ако не си първа приятелка с шефката и член на клуба звездите ми говорят или ако не ти е мятала гюбеци на сватбата ,ако не се запиваш още преди да е свършило работното време с тоя от вътрешния отдел , спукана ти е работата . Ако си от другите нямаш ядове ако ще и грам да не разбираш какво работиш и защо го работиш.За развитие е трудно да се говори , ако видят че можеш просто те товарят с още повече задачи , но забравят да ти натовярят заплатата ,която и без това не е голяма .Социалните привилегии са направо размазващи – 1,50 лв за храна на ден , и некави смешни осигуровки в Евроинс –здравно застраховане .Работната среда е крайно изнервена едно поради личната несигурност, второ поради некадърното управлени и решения , липсата на каквато и да е организация – и на персонала и на самия процес на работа. .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?