Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ван Холдинг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Витоша, кв.СИМЕОНОВО, ул. МОМИНА СЪЛЗА, 14а&markers=София, Витоша, кв.СИМЕОНОВО, ул. МОМИНА СЪЛЗА, 14а

Ван Холдинг ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Голяма фирма пък много несериозен подход към кандидатите за работа или поне със мен,отивам в уговорения час,и се наложи да чакам един час докато някой ми обърне внимание,както и да е мина много добре оказах се одобрен дадоха ми списък с 10 документа които трябва да подготвя и да се обадя,след 4 дни се обаждам и правим уговорка да ми се обадят и вече месец стана откак ми се обаждат.И така не че нещо кой знае какво е станало ама да те карат да си изваждаш толкоз документи си е разходи и ангажимент и накрая изгубено време.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ВИЗИРАМ ВИ МАГАЗИН ФАНТАСТИКО В ДРУЖБА 1 (31) !!!! Хора , не се лъжете да започвате работа в тази верига , това си е един вид самоубийство...Не те приемат за човек , ами за техен роб ! Замесник - управителите се мислят за по-големи шефове от самите управители. Разни селяни дошли от ЧУКАРИТЕ и вече са много велики. Обиждат персонала без грам да ги интересува...заплашват както персонала си , така и техните семейства. Когато си им казал нещо ,което не им изнася те заключват в офиса , изключват камерите и започват да те обиждат...заплашват...да те блъскат...кажете ми това нормално ли е ?!?!?! Къде го има това отношение и това държание ?!?!?!?!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?