Подробна оценка от Василев
Голяма фирма пък много несериозен подход към кандидатите за работа или поне със мен,отивам в уговорения час,и се наложи да чакам един час докато някой ми обърне внимание,както и да е мина много добре оказах се одобрен дадоха ми списък с 10 документа които трябва да подготвя и да се обадя,след 4 дни се обаждам и правим уговорка да ми се обадят и вече месец стана откак ми се обаждат.И така не че нещо кой знае какво е станало ама да те карат да си изваждаш толкоз документи си е разходи и ангажимент и накрая изгубено време.
ВИЗИРАМ ВИ МАГАЗИН ФАНТАСТИКО В ДРУЖБА 1 (31) !!!! Хора , не се лъжете да започвате работа в тази верига , това си е един вид самоубийство...Не те приемат за човек , ами за техен роб ! Замесник - управителите се мислят за по-големи шефове от самите управители. Разни селяни дошли от ЧУКАРИТЕ и вече са много велики. Обиждат персонала без грам да ги интересува...заплашват както персонала си , така и техните семейства. Когато си им казал нещо ,което не им изнася те заключват в офиса , изключват камерите и започват да те обиждат...заплашват...да те блъскат...кажете ми това нормално ли е ?!?!?! Къде го има това отношение и това държание ?!?!?!?!