Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Михайлов Комерс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Михайлов Комерс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не споделям предишните две мнения.Аз работих във тази фирма, Всичко там беше на ниво.Работодателят ни никога не ни забравяше , макар и на моменти да избухваше , което е нормално , предвид неговата отговорност. Винаги се отнасял коректно с нас , не пропускаше празник , на който да не ни е поущрил.
Дори съжалявам , че вече несъм част от техния екип.


бивш служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Разделиха се през 2002 г. с Униснаб ЕООД, защото не можаха да си поделят бившата база за хартия, след като я преватизираха за без пари през 1997 г. и съкратиха персонала. Купиха си апартаменти, коли, живеят на чуждия гръб на бившите работници. Това са днешните богаташи. Михайлов от общ работник на формат машина, после стоковед със създадените връзки и складовата база стигнаха върха. Няма да плащат на работниците естествено е,защото за тях какво ще остане от милионите, които въртят и крият. Ами от ДДС, което присвоиха от държавата, парите от собствените фирми, които изпраха. Коментара мисля, че е достатъчен за корупцията в България. Ако искате четете мнението, ако искате го изтрийте, но ще ми олекне, като го споделя!


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-4

Шефа ти обещава заплата , после си измисля оправдания за да не ти я дава, осигурява на толкова на колкото ти дава, но не те уважава. Сам се учиш да работиш и като се научиш ти викат и крещят , с нецензурин думи, дори почервеняват и това шеф на фирмата. Работата е тежка и запрашена - условията са мизерни и на прах и мръсотия. Текучеството на работници е голямо - напускат вкупом. Нецензурни обиди получават дори роднините на шефа на фирмата, които също са работници. Работи се под страх и напрежение. Обещани заплати не се дават дори и при напускане. Документи при напускане се оформят много трудно и бавно и след лична среща с шефа. При постъпване на работа обещанията са големи. Съблекалнята е мизерна и можеш да плуваш до нея. Има наченки на столова - мизерна и малка. Машините са опасни - работи се на силен допълнителен –не само от машините - шум и влага. Реже се хартия.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?