Булпор /img/frontend/nomap.png"

Аз работя от две години в “БУЛПОР” ЕООД и моето мнение е, че тази фирма предоставя едни от най-добрите условия за работа. Условията на труд и заплащането са много добри. За всички работници и служители са осигурени перфектни условия за работа и почивка. Мнението ми е изградено въз основа на опита, който съм придобила през моя 15 годишен стаж в десет различни фирми. По повод изказванията на моята колежка, която се притеснява да каже коя е(защо ли???), относно взаимоотношенията и ръководството на фирмата- факта, че по време на криза фирмата успява да запази клиентите си и почти минимален брой съкратени работници, мисля че говори достатъчно за управлението. Взаимоотношенията между работещите във фирмата зависят до голяма степен от самите тях ( има една поговорка каквото почукало, такова се обадило), всички хора са различни и никой не е идеален.
За всички, които имат желание да работят и да се развиват, фирмата предлага добра възможност. Не може да очакваш обаче да те повишат или да ти увеличат заплатата ако не даваш нищо от себе си. Надявам се, че някой ден (когато придобие повече опит) моята колежка ще го осъзнае.

шубе го/я е и не казва!

Трудна за работа фирма - лоши взаимоотношения, лошо ръководство, недалновидно управление, преобладаващи лични взаимоотношения, рефлектиращи на работата. Оценката на качествата на работника са на база мнението на един-двама от ръководството, които си имат интимна връзка и правят каквото си искат. Гонят се работници, ако са показали, че знаят нещата. Инспекцията по труда ако отиде без да е известена фирмата, не знам, или по-скоро знам какво ще открие.