Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ГАНЧЕВ ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Асеновград,район р-н Витоша ул. ВОЙВОДИНА МОГИЛА No 48&markers=Асеновград,район р-н Витоша ул. ВОЙВОДИНА МОГИЛА No 48

ГАНЧЕВ ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 36 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-36 от общо 36


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравеите на всички тези които си измислят какви ли не глупости да пи6ат,да им кажa,4e пo koректна фирма никаде няма ,отпуските отпуски ,бонуси, по4ивки,сабота и неделя не се работи,когато си свар6и6 работата си свободен,а запла6тането е такова каквото си го изработи6.коректността на фирмата е много голяма,заплатите се дават то4но на определената дата от работодателя,никакво закаснение,може би тези които не им се е работило просто си пи6ат измислици да накарнят реномето на фирмата,но колкото и да драскат глупости,то никога няма да падне,затова престанете да пи6ете не6та за които не знаете или пак някои които не е работил вава фирма ган4ев или е ядосан не6ту 4е жена му го нервира,и си няма представа за фирмата,или друг комплексар го кара да пи6е ,а за истеклия срок на годност зна4и магазина които продава по добре да не работи за6тото представяте ли си колко време продава като срока е близо две години, е питам ви как изти4а срока тогава?сажалявам,4е напуснах бих се варнал пак да работя при тези условия на работа кадето никои работодател досега не е бил толкоз коректен а вие господа писари си пи6ете каквото си искате,но само тези които наистина са работили вав фирмаГАН4ЕВ,и са имали об6то с нея ,а 6ефа си е 6еф навсякаде кадето и да идете иска да се работи а не да се спи ,има о6те какво да се пи6е и да се разказва ,но аз сам дотук за6тото ако по4на много да разказвам о6те 6те се нареди опа6ка пред офиса да по4нат работа и тези които пи6ат глупости


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За пореден път се убеждавам,че в България всичко нечестно е възможно и може би задължително!
Аз съм клиент на едро на фирмата Ганчев-тоест собственик на бебешки магазин.Проблемът е в това,че фирма Ганчев няма явно установена политика за стоката си,която трябва да се бракува. Когато станах техен клиент(преди година) ме увериха,че ако на дадена стока и изтича срока на годност ,фирма Ганчев си я изтегля и я подменя за нова.До тук добре-така правят всички фирми в страната,които предлагат бебешки храни на едро,но...
Преди две седмици се обадих във фирмата ,за да ги уведомя,че след месец на дадени пюрета им изтича срока на годност,те казаха да ги продавам до съответната дата и след което останалите ще ми бадат подменени,но вчера ми заявяват,че няма такова нещо и те си остават вечно мои.Това е страшно некоректно от тяхна страна и то най-вече за това,че си го измислиха в последния момент.Ако ми бяха казали от самото начало,аз щях да съм си направила сметка как да ги продам.
Оказва се,че всяка по-голяма фирма в България може да си се гаври с клиентите си.Това ако беше в чужбина нямаше да им се размине.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

споменатото в този форум е пълна и злощастна истина. всеки има право на избор но бъдете осторожни и искайте всичко черно на бяло в писмен вид преди да напуснете предишната си месторабота.


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Имах злощастният опит да се натъкна на тази фирма. Не искам да влизам в подробности кой какъв е и да давам квалификации за хората, които работят там.Ще мина направо по същество, а вие си решете дали бихте искали да работите за Ганчев ЕООД.
1.Трудов договор може и да получите, може и да не получите.При всички положения обаче няма да получите в рамките на 5-дневния законен срок.
2.Обявяват се едни заплати, които впоследствие се оказва не само,че не са такива, но и въобще не се изплащат.Обедна почивка може и да имате, може и да нямате.По-скоро нямате. Работите и в събота като това работно време не ви се заплаща.Както и всичкото остахало между впрочем.
2.Местоположението и работната среда са като от филм от соца-грозни постройки насред кално поле, студени и зловонни стаи.
3. Цари пълно информационно затъмнение относно вашия статут, заплата и въобще бъдеще в тази фирма. Съответно си заминавате, ако не ви изгонят междувременно поради некадърност.Странното е,че на 2-3-ия месец,всички до един се оказват некадърни, макар да са доказано добри специалисти и да са напуснали престижни и високоплатени позиции за да дойдат да работят за Ганчев. При това сценарият се повтаря нееднократно.Наети хора, нереалистични очаквания и изисквания към същите, освободени хора(на които не им се заплаща за месеците труд). Не знам вие какво си мислите, но за мен човекът си го е измислил чудесно.:)
4. За Шефа се говори шепнешком и с боязън, сякаш е самия Господ.Ами може и да е,лично не го познавам.За щастие твърде малко се задържах там.Мен обаче ме порази с впечатляващата си некоректност към десетки хора. А мислех, че съм се нагледал на номера от страна на работодатели.

И за финал да спомена, че в момента работя за коректен работодател, осигуряващ ме на цялата заплата.Ползвам обедна почивка, отпуска и изобщо всичко си е както трябва по КТ
От което искам да направя извода, че човек като търси намира. Не се примирявайте с такова отношение и не търпете такива работодатели, понеже не луд този,който изяжда зелника, а който му го дава.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Не се казвам Ивет,

ако някой изброени от мен факти за начин на заплащане и отношение не ви харесва ок или смятате за неправилно описано можете да поканите всички бивши и настоящи служители да споделят дали е така или не. За първи път участвам в такъв форум и не смятам че някой ще го вземе в предвид ако решил да започне някъде но един умен човек може да чете между редовете и след това сам да прецени. Аз все още имам да вземам стотинки от там за два месеца + доста лични пари израсходвани за служебни цели като съм работил всяка събота и неделя крайно всеотдайно. Имам доста голям опит и Много добре знам къде са моите грешки и проблемите на останалите. Съжалявам че се отпуснах да използвам по фриволен изказ първия път и не използвах само фактология но за в бъдеще ще го имам в предвид.

Поздрави и приятна кариера в компанията. Има шанс да се оправи + това натрупа известен опит с последните си грешки които допусна но с хората никога няма да се научи да общува и ръководи( Шефот).

Бай


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей Ивет. С интерес се запознах с направеното изложение и коментара за фирма "ГАНЧЕВ". Считам, че написанато от теб е силно изопачено и е плод на твоята неудотвлетвореност и омраза към бившите си колеги. Ти много добре знаеш, че за 3 месеца работа във фирмата не показа качества на търговски представител, в резултат на което беше освободена от работа. Пожелавам ти да си намериш добра работа, която те удовлетворява и с желание да я вършиш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?