Карфур България АД /img/frontend/nomap.png"

Карфур България АД

Бях няколко месеца без работа, пуснах св в карфур и ми се обадиха. Много се зарадвах, но Моника от човешки ресурси ме излъга по телефона като каза, че заплатата е 700лв чисто и съм одобрен за служител. Много се зарадвах, занесох й документи, подписахме договор. От там на сетне супервайзорката на сектора ми няколко пъти ме пише почивка, но ме вика тези дни на работа. Няколко дни изобщо не ми завежда часовете и почнах за взимам заплата 480лв...странно но 3 поредни месеца взех еднакви пари, при положение, че имаше празници и различни часове имах...да вземеш еднаква заплата, фиш да не ми дадат и да ми казват, че е като предишния месец нещо не ми се връзва...от там на сетне ми обясниха, че имам и 10-12 почивки, ако не си ги използвам се прехвърляли за следващия месец...да да да да ама не! Нищо не се прехвърляше..дори от 10 почивки имах по 6 7 и никакви компенсации за това...работих 11 работни все сутрешни, на които се разбих защото ставах в 4 за да отида от 6 на работа...11 работни, 1 почивен и 11 работни от 13 и 30 до 22 и 30 но оставах с час отгоре, нищо не се плащаше....на всичкото отгоре към 9 часовия работен ден 1 час било почивка 2 пъти по 30 или 1 път от 30 и два пъти по 15...е да ама не! никаква почивка не съм видял..толкова много работа и само едни 15-20 минути и то изпросени с много мъъъкааа да ми дадат да ходя да ям..вечно пиков час и оправдания, че сега не може да излезна да ям...пълна пародия....търпях ги близо 4 месеца и напуснах...
Изводи
1 скапах се от работа за някакви си 460лв
2 оставах  след работно време и нищо не ми се плати и почивките от миналите месеци
3 никакви почивки за ядене на 9 часов тежък работен ден с много стока
4 11 работни 1 почивен 11 работни 1 почивен 7 работни е страхотен график
5лъжи и глупости от човешки ресурси
6 огромно текучество на персонал
7картите с които се чекираш били информативни, системата не работела и не можело да се види колко часове имам а само от графика напечатан на лист
8 графика се сменяше всеки ден защото все някои напускаше и идваха колеги, които за 1-2 дни ите напускаха
9 редовно работех 2 и после 1 смяна..до 11 и 30 вечерта докато се прибера 12 и 20 и после първа смяна да ставаш в 4 сутринта
10 като споделих проблемите с човешки ресурси хич не им пукаше
11нито управителите, нито супервайзорката бяха разбрани хора, просто тотално използвачество

Съвет - за 460 лв не си заслужава, или работете в друга верига където е по леко за тези пари или изобщо не почвайте...

Ами какво да ви кажа, по добре и през ум да не ви минава да започвате в този магазин! Хората масово напускали от там сега...инфото е съвсем прясно:) А то обяви винаги ще си пускат в Джобса...въпросът е хората да знаят истината и да не се лъжат! Защото то хубаво ще ви наемат на работа там, но това не е сигурна работа! Единственото сигурно нещо там е че не знаеш точно кога ще те изритат, а това е повече от сигурно! Успех на всички безработни!:)

Здравейте господа,отново съм разочарована от Вашата верига.Преди месец си купих лаптоп на промоция но се оказа че това което тече на промоцията не е за това което ми продадохте.Вчера 09.10.2013 г.посетих отново Вашата верига да си купя филтрираща кана.И какво се оказа,понеже пазарих и не обърнах внимание на касовия бон след като се прибрах се оказа,че на рафта под каните пишеше 21.90 лв. а на касата са ми чукнали 40.90 лв. това ми се случва за втори път една цена на рафта,друга на касата.Връщам се и какво се оказа,че такива кани от тази ценя нямало и веднага се извади етикета от рафта с яд Вашият служител го скъса и съжаляваме г-жо. но не можем да Ви върнем парите аз не искам пари искам да ми обясните защо така се получава във тази верига?Ще се оплача и по нагоре не може така да се подигравате с хората,за тези пари искам да Ви кажа че нямаше да си купя точно този модел кана но УВИ отново бях подведена!

в карфур е пална баталщина работи се всичко наемат те на една длажност но изпалняваш няколко дърпат те вав всички отдели работата е тежка раководството си прави каквото си иска не се гледа вобще за персонала пишеш обяснения за всичко и наи тапото работи се 6 на 1  с почивен ден  през седмицата и всичко това за 500 лв и около 40 лв валчери един савет не почваите или ако почнете  си тарсете работа другаде защото  до 6 месец си на работа след това си алт

Много се радвам че са духнали под опашката на "Ледената Кралица"...само като се сетя с каква надменност общуваше с "простолюдието"...Сега е ред и на Дидко да духнат!

Очаквайте още съкращения и уволнения.....не ценят хората си....изгониха всички работници започнали още от 2009г.....и защо за  да останат само селяните да им работят за по 500лв и да се навеждат все по-ниско пред великите гърци
Е аз ценя труда си и не бих останала да им оправям бакиите за мизерните им пари....
Най-хубавото е че махнаха и тая Калина,шеф на човешки ресурси....но преди това тя разкара толкова кадърни хора...
Западат....много жалко....а преди 4г.като започнах всичко беше супер...въпреки многото работа...но с гръци за шефове...не става....изпраха им парите...и край....

ХОРА!!! Това е поредната фалшива обява на пропадналият магазин!!!
Не се подлъгвайте да кандидатствате там в никакъв случай!!!
Ще Ви вземат за 6 месеца и после шут по задника!
Това е практиката там!!!
Послушайте съвета ми!!!

СЛУЖИТЕЛ В СУПЕРМАРКЕТ
Ref.No: SE
Описание и
Изисквания: „КМБ България“ ЕАД, официален франчайз оператор на бранда Карфур, е носител на концепцията на хипермаркета в България и вече има сериозно влияние на пазара на модерната търговия. Мрежата ни вече наброява девет хипермаркета и единадесет супермаркета в големите градове на България. Стремежът ни е да продължим да сме новатори в предложенията към нашите клиенти в още повече обекти и градове в страната.

За супермаркетите си в гр. София, КМБ България ЕАД търси:
СЪТРУДНИК КАСИ
СЪТРУДНИК ТЪРГОВСКА ЗАЛА
СЪТРУДНИК СВЕЖИ ХРАНИ
СЪТРУДНИК ПРИЕМ СТОКА

От кандидатите очакваме:
• Отлично обслужване на вътрешните и външните клиенти на компанията
• Отлични комуникативни способности
• Способност за работа при високо натоварване
• Отговорност, бързина, изпълнителност
• Енергичност и желание за работа
• Завършено средно образование

Ако проявявате интерес към свободната позиция, моля изпратете мотивационно писмо и автобиография до 02.09.2013 г.
Всяка получена информация ще се третира съгласно ЗЗЛД.
Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Росене земи се бате малко в ръце вече.Не си толкова тъп , че да не можеш да видиш , че веригата си отива бе брат.Земете ги махнете тия от офиса , че и без тфа за нищо не стават горките.Как може да пуснете некфа промо за два дни и по магазините да няма количества.Стига бе работите със система от 89-та година (мои набор) , всяка ваша ревизия излиза на минус , не наемате хора ,магазините ви пропадат , а вие само си седите и нищо не правите.Вземете пример от Кауфланд,Фантастико и други , направете кодове за намалено , за да избиете браковете ,наемете персонал , сменете скапаната система , и разширете асортимента ,а не да имате некви си 2000 хиляди артикула в суперите.сами си изгонихте персонала и клиентите , и не може да вините никои друг освен себеси.

Ако сте решили да започвате в Карфур Парадайз бягайте далече, всички от шефа до последния вайзвр са идиоти и тъпаци с 2-3 изключениа, от които след поредната лъжа на ръководитела на месото уволниха вайзера изкл.свестно и възпитано момче, просто каза истината на шефа си. Назначените за ръководители са крайно некадърни и без желание да се учат, служителите изнасят цяалата работа и накрая пак те са виновни. Няакакъв си дреобосък се прави на шеф и чупи стойки, че служителите си тръгвали 5мин по-ранно, ама не казвтнищо като стоиме по 1 час повече и като не си взимаме почивките, защото няама кой да работи и, защото сме съвестни. Осъзнайте се и се научете да увжавате идиотите дето ви изкарвтзаплатите "господа " шефове, че и на нас ни писна.!!!!!!!!! Бъдете щастливи

здравейте, добри добрев обшина Златарица област велико търново ,имам една идеа тук СВА -НЯМА ас винаги пазарквам от СБА велико търново , но ми излиза по скъпо, чувал съм винаги хората как си споделят как нямя СБА тук.Населението от околните села също го желаят това , жела да съм Ваш представител , мисля ,че ще се справя ас разбирам от търговия,влиятелна -криативна личност ,има мое удобно място с плочки с тоалетна ,сигорен съм че нямя да има ремонт ,тук таме минимален ремонт ,особенно на тоалетната , и обзавеждане , мястото се намира на главен път савсем близо до центара ,автогара 200,250 метра, поликлиихиката на 100 метра в центара има обект който се продава -под наем , ако сметните че това е добра идея ще очаквам да ме поканите ,добрия управител -разбиращ има своя тайна-тънкост за привличане на клиенти - получаване довър оборот-оборота има нужда от качествен Маркетинг .