Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Корект Стар ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Корект Стар ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Собственикът на "Корект Стар" - гр. Бургас, Пламен Симеонов, заплашва служителите си с убийство! Псува ги на майка! Има страшно арогантно, животинско и варварско отношение към хората! Това не е човек! Това е животно! От такова черно, злобно, алчно и гнусно същество бягайте надалеч! И жена му е същата! Двамката са си лика прилика! Тяхната просташка гавра няма да бъде забравена никога!!! Елементарни и долни нищожества такива!!! В Ада ще горите вие, в Ада!!!


настоящ служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
1

Нещата във фирмата кам този момент,според мен стоят така:Ако преди три или четери години някой ми бе казал че фирма Корект не е надеждна организация за своите служители аз не бих му повярвал и сигурно дори го бих и зашлевил за тези негови думи....Да имаше хора с които не можеше да се градят успехи но имаше и такива с които беше вазможно постигането на много добри резултати.Към днешно време обаче ,когато вторите вече бяха освободени от фирмата, в цялата организация зацари пълна анархия. Проблемът като цяло идва от там че нашият вече не толкова уважаван от служителите си работодател се захвана с много нещта едновременно и покрай това загуби много от позициите си на пазара в една или друга сфера .Да фирмата наистина разполагаше с добри кадри ,но сега са предимно рантутници и нагаждачи .В момента 75% от служителите не работят за каузата Корект понеже не виждат такава и са се оставили течението да ги носи докато корабът потъне окончателно.Лошото в момента е че нещата стават все по зле и по зле, но според мен голяма вина за това има и самият шеф, понеже не се опита да задържи хората които направиха много за тази фирма а ги освободи с лека ръка и продължава в същият дух ,докато не скапе останалата качествена структура на фирмата ако е останала такава. Така ,че моето мнение е!!!! Не започвайте работа в тази фирма Капитанът е решил да потопи кораба......................

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?