D-Bros /img/frontend/nomap.png"

Фирмата е мноо яка. Обаче тук се прави хай-тек софтуер и не всеки може да се впише. Иска се мозък майна. С други думи - тук плевели не виреят. Колегите са печени, офиса е уютен. Наблизо има манджа. И транспорта е ок. Заплатата е ок. Фирмата има собствени продукти - значи леб и салам ще има.

Аз работих малко повече от година.
Фирмата си е съвсем нормална.

Миналия уикенд ни водиха на почивка с жените и децата на разноски на фирмата.

Заплащане: Започнах на заплата, каквато поисках. След време като поех повече работа ми я вдигнаха. Заплатата е доволна за добър програмист.

Уважение: Атмосферата е приятелска и спокойна. Няма интриги и спорове. Уважава се професионализма.

Привилегии: Кафето е от фирмата. Чат-пат тийм-билдинг.

Фирмена сигурност: Проекти има. Пари има. Заплатите никога не са закъснявали.

Работа/Свободно време: Нормално работно време. 8 часа. 1 час обедна почивка. Когато съм закъснявал никога няма проблеми.

Потенциал за развитие: Който бачка се развива. Който спи - проспива. Ако бачкаш поемаш повече работа и се развиваш напред.

Местоположение: Тихо и спокойно място. Светъл и приветлив офис. Има къде да се обядва.

Колеги: Колегите са супер. Обсъждаме проектите и винаги помагат когато има проблеми. Има Shared-experience и така всички дръпваме напред.

Работна среда: Климатика работи, клавиатурите тракат, код се бичи, бъгове се трепят. "Те тава е жувота".

Накратко: На мен си ми харесва. Бачкал съм в дупки, мази и лъскави офиси с 50 маймуни в хале. Тук е по-добре (пачанга).

Заплащане: Заплатите се плащат редовно и на време. Не се налага да искам повишение, ръководството редовно прави преразглеждане и повишаване на заплатите.

Уважение: Трудът ми се цени. Ако искам да обсъдим нещо винаги ми обръщат необходимото внимание.

Привилегии: Понякога фирмата организира купони и почивки за всички служители и семействата им изцяло на разноски на фирмата.

Фирмена сигурност: Работа и пари има

Съотношение работа / свободно време: стандартно работно време - 40 часа седмично, няма оставане след работно време, но ако можеше да не работя и да получавам пари щеше да е супер ;-)

Потенциал за развитие: Все ми се иска аз да стана ръководител на проекта, ама да видим...

Местоположение: На 15 минути пеш от центъра на града. Градския транспорт е добър в района.

Колеги: Страхотни колеги.

Работна среда: Офисът е много добър, на тихо място подходящ за нашата работа.

Нека споделя и моето мнение от краткото ми прибиваване тук.
Обстановка: едностаен апартамент (хол и спалня). Батковците са в спалнята, аз и колегата сме в хола. Поглеждам навън, светло хубаво време, вътре спуснати щори и включени енергоспестяващите кружки, тихо. Правила: трябва много да пазиш компютъра, никакво инсталиране на нищо, забранено е ползването на интернет, абе изобщо на всичко, освен на Visual Studio 6 :D Имах дързостта да попитам какво е позволено, може ли да хапна една вафла поне? Отговора беше не! Защото като отваряш вафлата шумолиш с опаковката и разсейваш колегата, след това като ядеш ще пада между копчетата на клавиатурата. Идва ред на обедната почивка. Дойде ми на акъла да попитам колко е дълга почивката? Отг: Ми колкото да отидеш и да се наядеш, обикновено ходим всички заедно. На обяд всеки мълчи и си гледа в чинията. Яко :D Тъй като не беше много ясно колко трае работният ден попитах, отговори ми се, ми по принцип всеки остава, но овъртайм нема. Относно зпалащането по-ниско заплащане едва ли има в Пловдив, осигуровките са минимални. Когато казах че нашускам, бях подложен на 30 мн разпит, накрая ми се разсърдиха братята. Хаха. Не бих препоръчал тази фирма даже и на най-големият ми враг. не се лъжете тук, ще съжалявате жестоко!