Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

М Джи Инвест Консулт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас, Квартал МЕДЕН РУДНИК, бл. 411, вх. 5, ет. 3&markers=Бургас, Квартал МЕДЕН РУДНИК, бл. 411, вх. 5, ет. 3

М Джи Инвест Консулт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Не се занимавайте с тази фирма! Има постоянно текучество на кадри.Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни в един ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате".От страна на ръководството уважение няма. За тях всички са роби, идват и си отиват. Не се толерира никаква инициатива, никакви съвети и идеи, ако ви попитат за мнение след вашия отговор ви се казва че те имат много по-добро решение а вие мислите тъпо. Постоянно ви се напомня че сте тъп и не ставате за нищо и заради това всичко което правите трябва да минава през шефа или по-стар служител. Обучение никакво естествено.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?