towa e mnogo losha firma s mnogo slaba organizaciq
mnogo zle
Искам да ви изкажа възмощението си от тази жалка фирмичка. С тези жалки ръководители,начело с Асен Кутов. Може да е имало добри дни в тази фирма,но не и днессс.
Подробна оценка от Николай Коев
Най яката фирма
Подробна оценка от Биби
В тази фирма има много шефове и всички са параноици.
Едва врузват двата края и си мислят че като одържат от така или иначе мизерните заплати ще си оправят положението.
Кандидатствах за управител, а се скъсах да мия коли и чистя боклуци и сняг???
Подробна оценка от Виктор
Не работете там много работа много нерви за 400 лева на месец при положение че можеш да си отидеш спокойно на друга автомивка и да се трудиш,колкото там само че за поне 700 лева за мен този "колектив" и тази фирма е под сякаква критика удържат пари подиграват се ,както в друг коментар тук по-долу е написано "Бай-Ганьовци" слабо казано жалко че си изгубих времето там 7 месеца и винаги си с месец назад за мен това е пълна подигравка пращат си "агенти" да проверяват дали работиш най-интерсното е ,че не им пука дали имаш пари или не чакал съм със седмици да ми се превеждат пари винаги под 400 лева никога не е пълната сума аванс полъчаваш и не те информират ,като започнеш само подписваш договора и се оправяй прочих ви нещата много добре.Все пак благодаря на някой от там че бяха поне малко добродушни и разбраха че не може да се подиграваш с нормални хора.Не се захващайте там ,ако сте мазохисти ок ама ,ако си с идеал и искаш да просперираш категорично не!!Не се ядосвайте такива тарикати си патят след време те си знаят кой са "тарикати" много слабо от ваша страна жалко.Има много долни фирми тя е 1-ната всеки си има мнение и аз си казвам, какво е реалността е кофти за слабите....
Подробна оценка от Жоро
Здравейте,
работил съм 8 месеца на обект в Пловдив жк Тракия. Работата не е кой знае, колко тежка все пак клиентите си мият сами колите, проблема е в това, че трябва да обясняваш на всеки по отделно кое какво и как работи, а това ти вкарва доста нерви понякога. Смени 12 часа, два дена работиш 2 почиваш, но могат да те извикат ако има много работа. Лятото е приятно да се работи, но зимата е малко кофти. Бакшиши има ако случайно някой иска да му се измие колата, но има и големи фирмени, които са сключили договор с фирмата, а те не са по бакшишите изобщо. Колегите са приятни и управителя в Пловдив(без име да не се разсърди :-)) е точен. Шефивете от София А--п и М---о (дано ти е харесала ракията ;-))също са се отнасяли много добре с подчинените. Заплатата през времето на работа не е бавена, винаги е идвала на време по банкова карта. Наистина заплащането е малко особено за 12 часовите нощни смени и като се има предвид, че все пак стандарта на живот в Пловдив в по висок. Общото мое мнение е много добро, яко заплатата беше 600 лв, мисля, че щях да остана да работя.
Поздрави и успех на всички бивши, сегашни и бъдещи колеги !
Подробна оценка от Easy Rider
Обещания много,а насреща почти нищо.Условията на труд определено не са такива каквито ти ги описват,а още по-малко каквито ти обещават да бъдат.Автомивка на самообслужване ,ама друг път.Скъсваш се да миеш коли,продаваш жетони за машините,даваш касови бележки,помагаш на клиентите ,които не знаят и не могат,а ако си късметлия си и сам на смяна.Каквото и да стане винаги си виновен,в управлението никога не грешат.Там си и сътрудник и отговорник,материално отговорно лице,защото отговаряш за парите и инвентара,мияч,нощно време си и пазач.Зимата ринеш сняг като снегорин с лопатата,а за леда да не говорим.И цялото това удоволствие за 400-450лв на месец.Поне ако се сработиш с колегите дните минават малко по-добре.А аз поне от колегите си не мога да се оплача.За сметка на това,като дойдат "шефовете" света ти отеснява.Каквото и да става,каквото и да правиш,колкото и да ти е трудно,ти трябва да си им благодарен,че ги има....а дали е така наистина,тях не ги интересува.Заплащането ....когато и колкото ,и на това трябва да си благодарен,че ти се дава,нищо ,че за количеството работа и нерви е мизерно.
Всичко казано по-горе е факт,но има места където ситуацията е още по-страшна.
Подробна оценка от stefan
Не се подлъгваите да работите там няма толкова долна фирма счупват те от работа и накрая не ти плащат мизерия много голяма лъжцииииииии толкова много хора минаха