Подробна оценка от worldismine
Заплащането е нормално, стартова заплата 850лв., възможност за повишаване на заплатата, но или със слонско търпение (4-5години) или постоянен "тормоз" към началството :)
Уважението от страна на колегите винаги има, стига да е заслужено. От страна на началството по-дкоро да, стига да е заслужено.
Привилегиите са на нулево ниво. За съжаление това произтича от ниското образование и квалификация на началството от гледна точка на УЧР (ЧР отдел няма). Съдействие от мениджърския състав не може да има по простата причина, че тази позиция, в който и да е от 3-4-те отдела, се интерпретира като "старши специалист" и "тийм лидер" преди всичко останало. Очакванията на управителя са прекалено високи към тези позиции и самите кадри са въвлечени в 100%-ова заетост в изпълнение на гореспоменатите очаквани длъжности.
Сигурност по отношение на работното място е ок, стига лицето да не се скатава.
Ангажираност - 100%. Дейността на фирмата е доста обширна, но се икономисва от страна на брой служители, което води до висока заетост и създава трудности за развитие на собствени идеи.
Потенциала за развитие е добър. Стига да има желание и време човек може да се развие, но само в личностен план - да научи доста за туризма и първото стъпало на онлайн търговията. Професионалното развитие е ниско, не се предоставя и възможност за такова. Обучението е излишен разход.
Местоположение - Централно разположени са всички офиси. Близо до метростанция, автобусни спирки.
Колектива като цяло е страхотен. Към настоящия момент проблемните кадри са под 10%.
Материалната база е на високо ниво, длъжностната инфраструктура пропуска някой жизненоважни точки, което поражда хаотичност от време на време.
Като заключение, фирмата не е последна дупка на кавала, но и не е утопия. Има своите червиви ябълки, но никой и нищо не е перфектно.
Благодарен съм, че бях част от колектива на тази фирма за 2 години и напуснах по свое желание в следствие на разногласия с началството.
Подробна оценка от дориан
Някои от служителите, които работят в тази фирма от по-дълго време са изключителни и уникални хора, добре подбрани наистина, което не може да се каже за назначените наскоро.
Подробна оценка от Иван
Ниско заплащане на фона на недружелюбни колеги и лошо управление. Неслучайно текучеството е така голямо!
Подробна оценка от sun
Много динамична работа, отвратителен колектив. Неблагоприятни условия за развитие на амбициозни хора! Вероятно страдат от голямо текучество... Има защо!
Подробна оценка от Svet
Iako bachkane, no gotina rabotna sreda
Подробна оценка от kzar
Страхотен колектив, много удобно местоположение ... добра заплата.