Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Spring Consulting /img/frontend/nomap.png"

Spring Consulting

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!
Всички ние знаем, че имаме демокрация, обаче трябва да имат граница лъжите и приказките.
Твърдо мога да кажа, че последния отзив е написан от непрофесионалист, който няма представа за атмосферата в компанията и за условията, които тя предлага.
1. «Тягостна атмосфера».
В целия офис звучи музика през работния ден. Хората правят почивка, когато поискат, пият кафе, играят на джага(провеждат се и турнири с награди), без проблеми може да излезеш от офиса поради "лични нужди". Всички почти винаги обядват заедно. Има и подаръци за рождениците :) Хората, които работят във фирмата са много възпитани. Наистина е "тягостна атмосфера", нали?
2. «Шефове са по-ниско образованите».
ХА! Не искам дори да го коментирам. Това може да го напише само ИЗКЛЮЧИТЕЛНО непрофесионален човек. Да не говорим, че фирмата е “Microsoft Golden Partner” и “SAP Services Partner”.
3. «Заплатите стоят на едно място години наред за работните 'пчелички'».
Просто e NONSENCE! Да не говорим, че нивото на заплатата е по-високо от средното във Варна, осигуровките са на ПЪЛНА ЗАПЛАТА(!) освен това има и бонуси(!) и то при положение, че работниците нямат постоянно натоварване, както в някои други фирми. Освен това всички имат служебни gsm-и и безплатен интернет вкъщи, почти всички имат лични лаптопи (всички тези «екстри» НЕ СА ПОРАДИ това, че трябва да работят и от вкъщи, а просто са «подарък» от фирмата). И още нещо, което е най-важно – компанията е стабилна, което не е на последно място по време на световна криза, нали?
4. «Има голямо текучество на кадри».
Ако става дума за хора с опит, за последните ТРИ години беше освободен ЕДИН човек (от ДВАЙСЕТ!) и то поради причина «несправяне с поставените задачи», двама се преместиха в София и двама напуснаха, тъй като не искаха да се занимават със SAP. За три години капацитета на компанията е израстнал от 2 до 20 човека!
Последната година бяха освободени двама начинаещи (поради професионално несъответствие) и двама напуснаха по собствено желание, осъзнавайки че SAP не е за тях. ВСИЧКИ четирима бяха «новобранци» без НИКАКЪВ опит.
За какво текучество тогава говорим??? За няколко човека (в течение на няколко години!) и то, хора без опит и които бяха приети с условие «изпитателен срок»? Извинявайте, обаче професията «програмист» не е лесна и (за съжаление) не става за всички.
4. «Трябва да се подмазвате на шефовете, да сплетничите, да доносничите, иначе не може да израстнете».
Пълна глупост. Компанията работи със световно прочути клиенти и просто няма да издържи, ако израстват само «доносниците» и подобни. Има САМО един критерий за израстване в компанията и това е «професионализъм». И както вече беше посочено по-горе, един работник, който все се опитваше да прави интриги, беше уволнен (надявам се, че не той е автор на тези «черни» отзиви?). В момента в компанията работят изключително възпитани и интелигентни хора. Между другото, именно поради тази причина, компанията е много «капризна» към новите хора, т.к. искаме да запазим приятелската атмосфера, която успяхме да я изградим!
5. «има и свестни хора, в низините, но са малко».
Още една фантазия. В компания работят само програмисти. Всеки от тях може да води проект, ако има съответните знания. За компанията е пълна лудост да не ползва «свестни» хора, иначе досега да е фалирала отдавна. Освен това в компанията се намира «Prometric» център и всеки работник може БЕЗПЛАТНО да взима изпити, всяка година има и SAP курс (тази година ще се проведе през юни), за начинаещите има куп от учебни материали, дават ти доста време за обучение, винаги има поддръжка и от колеги с опит.

Надявам се, че забележките по-горе поясниха някои неща.
Всичко хубаво и успех на всички!


шубе го/я е и не казва!

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

В тази фирма цари тягостна атмосфера. Вярно е, че доносниците, макар да са некадърни програмисти, са на уважение. Освен това йерархията на образователния ценз е обърната обратно. Шефове са по- ниско образованите. Заплатите стоят на едно място години наред за работните "пчелички", а скачат за "търтеите". Има голямо текучество на кадри. Сами си направете изводите защо е така. Трябва да се подмазвате на шефовете, да сплетничите, да доносничите, иначе не може да израстнете. И то какво израстване- да станете като тях, за да сте добре. Не си струва да си губете времето там. Ако започнете там работа ,бъдете бдителни и сами ще се уверите , че казаното от мен е истина. Там има и свестни хора, в низините, но са малко. В София се търсят програмисти и са много по - добре платени.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Само да напомня за т.н. "анонимен" ,че първоночална версия на Вашето мнение беше написано под чуждо име ( когато "Използването на чуждо име е ЗАБРАНЕНО!" ).
На ли това е пряка индикация за "доброжелатели" или завистници?
Вероятно, че нашият "анонимен" доброжелател страда от "комунистически предрасъдаци" и страхове. Ако не му харесва менеджера, да бъде истински мъж/жена и да изрази мнението си в очите му, а не да плюе по форумите за мястото, което го «храни».

Работя във фирмата от 3 години и не съм забелязал НИКАКВИ проблеми с "атмсферата и уважението", да не говорим за тези глупави обвинения относно «проект менеджери» и «забрани».
Във фирмата винаги можете да говорите ПО ВСЯКО ВРЕМЕ със всеки от ръководителите и да дискутирате по всяки проблеми, включително и лични.
Разбира се, ако става дума за четене на "любовни романи", сърфиране по форуми, през целия работен ден (което е вероятно, най важното за т.н. "професионалисти" търсящи работа) - тогава, sorry, трябва да се замислите за друга професия....

Относно заплата. Тя е над средното ниво и както на всякъде тя зависи от нивото на програмиста.
Между другото, АКО, според «анонимния» , работодателя не спазва своите уговорки - защо той/тя все още е във фирмата?????


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Г-н Михаил Шишманов, вие сте е един от тези "шефчета" или "мениджъри", не сте ли доволен от условията на работа?


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не е за хора свикнали да работят в приятелска атмосфера и уважение. Заплащането не е на ниво въпреки обещанията вначалото. Проект мениджърите се държат като богоизбрани и едно от задълженията им е да пеят на шефа за всеки който богохулничи. Работната среда е ужасна. Не е позволено чатене слушане на музика и други подобни. С две думи не идвайте !


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има ли някой информация за тях? Пари, екип и т.н? Че предстои да се явя на интервю при тях?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?