КЕНАР ЕООД /img/frontend/nomap.png"

КЕНАР ЕООД

От 2010год.работя в тази фирма като Главен готвач. Чел съм и съм слушал какви ли не приказки за фирма "КЕНАР", но аз и мои колеги които още работим ще кажа само това :КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА. Да,работим много и е напрегнато, но това е готварството и тръпката. По отношение на заплащане, осигуровки и т. н., според договарянето всичко се спазва от работодателя. Малко са фирмите в България които спазват тези условия. Ако желаете да работите при нас отговорно и с желание, същото уважение ще получите и от работодатела.

Кандидатствах за търговски представител и въпреки че съм с бакалавър и магистратура икономически, и въпреки че казаха че ще ми се обадят да ми кажат дали съм одобрена....3 седмици по-късно никой не е звънял. Загуба на време за мен. Никакво уважение към потенциални работници. Като заплащане ми казаха между 600-1000, но варирало...т.е. няма гаранция че ще взимате над 600 лева...

Добре, че махнаха Яна, за да са по-спокойни служителите на -2!

клиент

Много обичах да похапвам след кино или пазар в ресторанта К-експрес в The Mall (между етажите), това беше до вчера когато станах свидетел на много грозна гледка докато вечерях там. Една от сладкарките, приготвяше някакъв сладкиш или торта....(нали всичко се приготвя пред погледа на клиента, за добро или за зло!) и както си работеше, за да улесни работата си придърпа кофата за боклук с ръце на която имаше работни ръкавици ( които са УЖ да пазят храната от замърсяване и УЖ не трябва да се пипа нищо освен храната - особено кофите за боклук) и продължи да си работи по десерта без да си смени ръкавиците, камо ли да си измие ръцете!...... е тая кофа за смет достатъчно чиста ли е, за да я пипаш докато приготвяш торта за клиентите?!  Оставих храната е се огледах, всички зад витрината пипаха на всякъде с въпросните предпазни ръкавици и без да се притесняват, след това слагаха на хората порциите в чинии! Къде е хигиената?! Къде е здравословното хранене, като напълнят чинията с микроби?! Какво ядем?............. Загубиха ме като клиент, мен, семейството  и приятелите ми! Добър апетит!!!

шубе го/я е и не казва!

В  кенар  атмосферата  за  работа  винаги  е била  много изнервена работило  се  по 12 часа,и  когато    сложиш   да  управлява  някой   който  няма и  понятие  как  да управляваш  започва  едни  експерименти съответно  на гърба  на  работника.ВЪРНАХ  се  от  майчинство  по  рано нещата   бяха още  по  зле  работеше  се   по  13 -15  часа задължения много повече  от възможното  да  свършиш,започнаха  от отговорник склад да  те пратят  да  навиваш сърми на  норма без да  си  го правил  съответно  нищо  не можеш да  изкараш понеже  това  се  плаща стотинки  на  кг  и .т И съответно  поднових майнчинството   си   без  да  се замислям което  бях  прекъснала,може още  много  да  се напише

Как е атмосферата в Кенар, дават ли заплатите на време и заслужава ли си да работиш в Кенар?

какво ще кажете за велико търно?кандитатствам там за работа.

Напълно съм съгласен, че Главния виновник за ситуацията и състоянието на Кенар Е САРКИСЯН..Само в една посредствена българска фирма с посредствен собственик може да се толерират хора , които са със средно образование и не могат да говорят и пишат грамотно на български..Имам предвид Саркисян, разбира се...Най-великия Директор в историята на Кенар, въпреки средното си образование и супер грамотност е той..Но за всичко е виновен Г-н собственика, той назначава и той уволнява...Жалко за кадърните хора, които бяха прецакани от Саркисян и то технично както се изразява той..Но в крайна сметка фирмата си е на собственика ,, и той решава дали ще я управляват неграмотни среднисти/ а в Кенар са и бяха много, все директори и мениджъри-Саки, Калинчо, т.нар. Скалата и доста други.../ или хора с капацитет, интелект..Но той откъде да разбере, подбере и оцени служителите си като Г-н Саки е с най-меродавното мнение за всичко...Жалко за многото кадърни и компетентни хора на пазара на труда в България, които биват управляни от неграмотни и без образование и ценз ръководители.......

Е кво стана бе Калинчо? Не харесваше Огнян и Младенския , но те ти въртяха цяла Североизточна България. Така е, заради егото си да разбиеш готов екип - това е голямо изкуство. Сега Младен те разбива където те хване - варна ,шумен Спарма , та май и в Бургас. Кенар умря като фирма ,останаха некви остатъци Традиция ли ще са Всеки купува ли , ама май никой не купува. Саркисян и той велик търговец  ...........ето как двама глупаци разнебитиха фирма №1 за салати в БГ.
  Нека другите фирми се учат какво става при управлението от некомпетентни ръководители и интриганти - уплашени ,да не би някой да продава повече от тях.
  Жал ми е за момчетата, които се разсипваха от работа ,а накрая нищо не получаваха.
"Кенар" - умре.............. но за умрелия или хубаво или нищо. Понеже нищо хубаво не може да се каже за великите ръководители Владев и Саркисян , за това да им се посмеем от сърце.........ха,ха,ха

Те вече нямат пари и за заплати,фалита идва