ТП Вьорваг фарма ГмбХ и Ко.КГ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Софийски герой 1&markers=София,ул. Софийски герой 1

ТП Вьорваг фарма ГмбХ и Ко.КГ

Може ли да да бъдеш малко по-конкретна, искам да знам нивата на заплащане (ориентировъчно) в централен офис. За мен и другите неща са важни, но високата заплата е много мотивираща да започнеш по начало работа някъде. Моля спешно за информация.

Най-добрата фармацевтична компания, в която съм била! Бях година по заместване и си тръгнах със сълзи на очите. Страхотен екип в централния офис - земни, възпитани и забавни хора. За 2017-та година фирмата се промени коренно - нови служебни телефони, таблети, частична подмяна на автопарка и лаптопите, тиймбилдинги, обучения. Нов, просторен офис. Въобще, доста нововъведения, които вдъхнаха свежест и повишиха мотивацията сред колегите. Разбира се, не може всичко да е идеално, но служителите са тези, които правят фирмата, а не обратното. Забелязах, че имаше Мед.представители, които искаха по цял ден да не правят нищо и да взимат заплати - ами и на Луната да ви наемат, няма да се получат нещата. Който иска да се развива - го прави. Имаше доста кариерни израствания на представители. Силно препоръчвам като работно място и колеги.
С прекрасни впечатления съм !

Абсолютно некадърен мениджмънт с високо самочувствие. Слаби продуктови и селс.Цари пълна шуробаджанащина. Ниски заплати на старите представители и неоправдано високи на новите. Медикаментите - на 90 % не стават за нищо. Всичко по-добро като служители или бягат или биват прокудени. В тази фирма, за да си добре, трябва да си гъзоблизец . Нямат бъдеще във фарма бранша - основно заради слабите продукти и новите, които ще дойдат, както и от некадърното управление.

много зле е всичко. Лошо ръководство, не особенно добри медикаменти, лошо позициониране и мениджмънт. Не препоръчвам на никой. Лоши заплати, голямо юркане, голямо напрежение между служители и "шефове". Непрекъснато текучество на кадри- сами преценявайте.

шубе го/я е и не казва!

качествени що-годе медикаменти, много неадекватни "мениджъри", доста лошо заплащане. Имаш 2 срочни договора и чак тогава /след 1 година/ безсрочен договор. Ако напуснеш в тази 1 година междувременно, дължиш на фирмата 1000 лева. Непосилни планове, бонуси по принцип взимат само служители със стаж над 1 година, а дори и те рядко се радват на тази придобивка, така че бонусите ги пиши бегали. Нямаш никакви лични километри, дочух, че някои от колите им били с Джи Пи ес-и, ама никой не знае кои коли точно са, та те е шубе да мръднеш до 17:00 от ДКЦ-то. Изненадващи проверки и двойни визити. Иначе голямо текучество на представители и са за присмех на другите фирми и доктори. Започвай там ако нямаш за момента друго предложение или ако си начинаещ и искаш да натрупаш опит. Иначе ДАЛЕЧЕ от тези аматьори. И си приготви 1000 лева ако ти изкочи по-хубаво предложение от по-добра компания- да се ОТКУПИШ :)))

Здравейте.
Моля да ми кажете нещо повече за работата като медицински представител в тази фирма - заплащане, работна атмосфера и т.н.
Благодаря много предварително!
Моля за бърз отговор!