Призма ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Асеновградско шосе №1 Пловдив 4023, България&markers=Пловдив,ул. Асеновградско шосе №1 Пловдив 4023, България

Призма ООД

клиент

Според мене там работят доста добри професионалисти и колектива е много добър.

клиент

Аз съм крайно недоволен от тази фирма - най-чвече служителите им. Имах уговорен разговор с техен служител - не си вдигаше телефона дори. звънях им в офиса,секретарката (или каквато е там) не ми даде никаква информация и в крайна сметка не успях да се свържа. Оставих джиесем за контакт,никой не ми се обади. Въпросният господин, Терзиев беше, не си свърши работата.
Не знам само защо ми ги препоръчаха.
Та извода е - шефовете явно не си гледат персонала и работата е айляшка.. Няма какво да се притеснявате да кандидатствате.

Здравейте, ако някой има информация за тази фирма, моля нека да сподели. По-точно за длъжност - Конструктор-технолог -

:) и благодаря предварително :)