Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДОСЕВ ИМПЕКС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ДОСЕВ ИМПЕКС ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 22


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С огромно съжаление-клиент.Никога повече клиент на ДОСЕВ ИМПЕКС ЕООД.До сега не съм срещала по-голяма наглост и некоректност.Служителите, в частност Делян и Сияна Янкова /по предоставената ми информация - продавач-консултант/, са добре обучени да манипулират и подвеждат клиентите.
Първата стъпка е да ви вземат пълната сума /не приемат капаро ?! Защо ли...?!!!/ с обяснението, че това ви гарантира, че до момента на доставка количеството, което сте си закупили ще се пази за вас.Обясняват ви, че не е проблем плочките да се съхраняват в техния склад до момента, в който сте готов да ги вземете, само да им се обадите 1-2 дена преди доставката.ДА ама НЕ!
1.В деня в който трябваше да изпълнят доставката се оказа, че не могат в уговорения час и ще доидат с 2-3 часа закъснение.Съгласих се, всичко се случва, не са успели хората. Изпратих човек да вземе плочките.
2.При поръчани 22 кв. м. ми бяха пробутани в запечатан в найлони палет 15 кв.м.ПРОСТО ЕЙ ТАКА,АКО СЕ УСЕТЯ.Без никой да ме информира, че има разлики в квадратите.А уж взеха цялата сума за да ми гарантират цялото количество.
Едва след моето запитване, защо след като са взели пари за 22 кв.м. плочки те ми дават 15 кв. м., имаше много тромава реакция.След около 5-6 часа отново аз трябваше да звъня по телефони,за да разбера, че ми дали толкова, защото само това имали?!При което първият въпрос които изниква е защо поне не ми казаха, върнаха парите или поне да уговорим доставка на останалото количество? НИЩО ТАКОВА!Служителите те чакат сам да се усетиш, и след това започват да те размотават.Още по-лошо става, като стигнеш до управителя Косьо.Веднага става ясно,че там това им е маниер на работа.В процеса на разговор се оказа, че като са ти давали касовите бележки са ти набутали и договор, според който им дължиш 2% от цената на стоката, ако до 5 дена след сключване на договора не си вземеш стоката/А при плащането ни обясняваха, че няма никакъв проблем да остане в техния склад.Само да се обадим 1-2 дни по-рано./
Поисках да разваля договора, който те не са изпълнили.Косьо грубо ми отказа с аргумента,че следващата седмица ще ми достави остатъка от Гърция.
Това,че плочките са от различни партиди и може да има разлики в размера и цвета, че това е стока, която в повечето случай остава за цял живот и ако има дефект,те принуждава да го гледаш цял живот/колко често си сменяме плочките в банята?/ за него не съществува като хипотеза.Човека е събрал едни пари и другото няма значение.Изключително нагло ми обясни, че нямам друг избор и трябва да се съглася с него.А трябва ли?
Щях да забравя-и за нереализираната доставка никой не пожела да ми върне парите


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За ДОСЕВ ИМПЕКС (като бивш за радост служител) мога да кажа че началниците нямат никакво уважение към служителите си. Цари пълна лудница.Ходи там после тука след това отиди другаде пълна лудница. Имаш по куп задачи на ден. Като цяло има 2,3-ма работника които си разбират от работата а останалите са много зле. По отношение на заплащане - много е ниско и няма увеличение независимо как се справяш с работата. Омайват те ние сме малка семейна фирма и държим на работниците, чувстваме ги като част от нас ДА АМА НЕ.Няма пари за командировки въпреки че има известия за командировка.Няма компенсация че си закъснял с 1,2,3 часа за да свършиш работата на деня. Има денове с до 12 часа навъртяно работно време и никому нищо не компенсира. Думи на началника сега като има работа ще работите.И другите негови думи. Незаменими хора няма. За него може и да няма, но нали той не работи с малоумни и некомпетентни индивиди без елементарна техническа подготовка.


настоящ служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

ПСЕВДО-РЕКЛАМА Е НАПИСАЛ k.d., защото е "ОЧИТЕ И УШИТЕ " НА ШЕФА.
НЕ ВЯРВАЙТЕ! ЛЪЖА! НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ- НЕ СЪВЕТВАМ.  ВИКАТ МИ И КРЕЩЯТ ШЕФОВЕТЕ И КОСЬО! ТОЙ ВЗЕМА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА И P.C. СЪЩО, ПЪК АЗ И ДРУГИТЕ С 500 ЛВ. А ДА СЕ МЪЧАТ ТЕ С 500 ЛВ?
ПИСНА МИ! РЕВИЗИИ ВСЕКИ МЕСЕЦ И СЕ МИ УДЪРЖАТ ОТ Заплатаа уж че имало ЛИПСИ! ВСЕ НЕ МИ ВЯРВАТ!
ГАДНО СЕ ДЪРЖАТ С МЕН И АЗ ТЪЙ ПРАЯ!  


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

"Досев импекс" ЕООД вече е мениджърска компания!Една от най-добрите в БГ!Няма случай на забавяне на заплати!!!Служителите са доволни! Компанията е в растеж!


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

Аз работих преди известно време там и съм съгласна с повечето мнения тук.
Беше ми предложена заплата, която щяла да се удвои и утрои след време, а едната от дългогодишните служителки ми каза, че за години стаж там, единственото увеличение, което е получила е било 50 лв.
Не ти предлагат никакво установено обучение, а после са недоволни, че не се справяш. Опитваш се да получиш информация от другите колежки, но в повечето случаи бяха заети да пишат оферти или да тичат след клиенти.
Когато реших да напусна г-н Досев, който в моя случай беше много любезен и се държеше добре, ми задържа последното възнаграждение (около 100 лв.). Исках да подам жалба срещу неговата фирма за това, но се оказа, че реда е по-сложен, понеже вече съм напуснала и се отказах.
Не препоръчвам на никой да почва работа там. Много обещания, а срещу тях нищо. Сещам се, че дори в събота беше отказано на служителките да почиват, понеже ималко много клиенти - тоест 8 ч. на крак, без почивка и без храна :-(


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз решех да се включа. Преди време бях поканена на интервю за продавач-консултант. Бях много щастлива, защото, като цяло се интересувам, а и уча вътрешен интериор. Както и да е... отидох на уговорения час за интервю и след някакъв безсмислен тест и 2часа чакане влязох на интервюто с г-н Досев. Първо много се изнервих от това чакане, после като влязох в кабинета му, се оказа, че трябва да чакам още 30мин., защото той си говореше по телефона..., както и да е. Преглътнах загубеното време и си казах, че си струва чакането, а и така и така съм вече там...Когато вече реши да ми обърне внимание едва ли не ми заяви(тъй като имам 1 детенце на 3г.), че почвам работа, колкото да изкарам 1год. за да ми отпуснат майчинство за второ дете. Това още повече ме ядоса, но отново замълчах... Върха на наглоста му беше, когато накрая на интервюто го попитах нещо във връзка с работата и той ми заяви"Вие сте тук аз да ви задавам въпроси, а не Вие на мен!". Тръгнах си ужасно разочарована и ядосана, преглътнах всичко, но сега като видя негови обяви за работа и се питам, дали още има хора, които му ходят по интервютата???


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивша клиентка сън на фирма Досев импекс . Чета тук от любопитство и не вярвам на очите си! За първи път в живота си се занимавам с подобни и за мене безмисленни  неща от рода да пишеш и четеш подобни мнения .  Чудя се кой ли е този Ерсин който го държат на работа с този начин на изказ и ако така говори пред клиенти дали някой не го е понатупал . Учудвам се защото бях обслужена много добре но нещо сякаш не им достига във фирмата като цяло от организационна гледна точка. Момичето което ме обслужи си свърши работата отлично , но се наложи няколко пъти да проверява наличности по телефона. А защо се запитах след като има програма с която провери уж наличностите???? Оказа се че от три проверени модела на два не отговаряха количествата ... ??? Е?? Къде е проблема ?? Получих си стоката с много усилия и проблеми на няколко пъти .Към ръководсвото : Другият ми въпрос е :Какво според вас е прилична заплата ? Може ли хората които работят там да си позволят дребни на пръв поглед неща след като си платят ежемесечните разходи ? Та ако един работодател не си направи тази на пръв поглед халваджийска сметка и си каже ток 150 лв + телефон 50-60лв  + разходи да дойде на работа 10 лв на ден (бензини ,билети храна). Ами вечер нали твябва да се  вечеря?  Дали хората които работят нямат семейства , деца ? Тези деца ходят ли на училище и градини ?-Имат ли  заеми ? Дали съумяват да изкарат спокойно месеца и да са усмихнати и спокойни ? Това го оствям на вашата преценка уважаеми членове на ръководството на фирмата . Защото няма нищо по-хубаво хората за да доволни  и да им личи като работят. И ако това не е наистина така ,то тогава всичко е добре прикрит фалш или сте си подбрали  съвестни хора които просто гледат да си  свършат работата така като трябва.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В тази фирма съвестта на собственици и управляващи е притъпена. Не може да се разчита на нея. За съжаление това явление се наблюдава и у служители, които са в по-близкото му обкръжение. Да се пита човек за какво ли... Не си заслужава човек да си продава душата за такива некоректни хора..


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Не бих могла да кажа нищо хубаво за тази фирма,защото съм потърпевш бивш служител.Отношението към рабониците е отвратително,а отношението на собственика-некоректно .При желание да напусна видях толкова пречки които дори не си обеснявам,а заплатата ми макар и достатъчно малка в случая като новобранец я получих наполовина по нечие нареждане.Ако господина може да се оправи с моята заплата и се чувства щастлив от това да прекара работниците си...ами дано да му стигнат моите жалки пари за които се съдрах от работа а и идвах извънредно за да се "обучавам".При този поток от хора оставам с впечатлението че много хора  дори и в тази криза са предпочели да са без работа отколкото да работят там.Това е най- лошата реклама за една фирма и ако господин Досев отправи поглед повече към работниците си а не към парите и печалбите,то дори и в криза желаещите ще се изчерпят да работят там.А колектив при тези обстоятелства не може да се сформира-защото постоянно идват и си заминават служители.И тези които трябва да ги обучават нямат вече нито желание...нито време за губене.И както се казва ,че не всичко което блести е злато,така и аз ще кажа че лъскавата фасада е един голям фалш.Това че започнах работа в Досев ми донесе само ядове и неприятности и го отчитам като много голяма грешка.А за това че в началото на учебната година ме остави почити без заплата без никакви обяснения...оставам само на съвестта на господин Досев-ако все още има такава.Това се казва некоректен работодател!!!


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
1

Бих искала да напиша, че съм служител в тази фирма от доста време и работата ми харесва, интензивна е и заплащането е добро за стандартите в България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?