Джиниъс МАД ООД /img/frontend/nomap.png"

Джиниъс МАД ООД

Здравейте дали фирмата е България консулт,Джиниъс мад, или Джиниъс..... а сега вече и ново име Джи-Еф-Дизайн става въпрос за едни и същи действащи лица..... сега имат постояни обяви за работа, отворили са си мебелен цех, назначили са абсолютен измамник за управител, казва се Мартин.... който не е в час или от измамите си просто незнае какво говори, този цех е под непрекъснати проверки от инспекцията по труда...управителя се крие за да не могат да мувръчат актовете..... условията на труд са мизерни....заплата обещава 600 лв...но почти никой не я вижда. уговорката е че след месец ще си я получиш..... да ама няма кой да ти я даде......бягайте далеко един съвет от мен.......

Бях поканен  на интервю, в офиса на фирмата уж всичко нормално но не ми се обадиха. От тогава почти през ден имат обяви за няколко длъжности.Странно поведение, някой обяснява ли си го?

Прерпоръчвам на всеки да бяга надалеч от тази фирма. Тотално безхаберен и безотговорен управител, който си живее в свой собствен свят и когото май го интересува единствено колата и да се прави на началник на секретарките си. Във всъщност от него нищо не зависи - има други хора над него. Все още има доста работа по обекта, заради когото е създадена бюрото, но пари не дават и вече втори проектантски екип напуска. В момента може би е единственото в света проектантско бюро без нито един проектант. Ако все пак някой се реши да ходи там - искайте си заплатата за същия месец и при най-малкото забавяне веднага се махайте. Няма човек работил в бюрото, на когото да не му висят поне с 1-2 заплати.

Това е фирмата за която найстина съжалявам, че работих там. Освен, че ми останаха добри познанства с бивши колеги друго добро нямаше. Просто ужасна горчивина е спомена от там.
Заплащане:Според уговореното!Нямаше проблеми, докато не реших да напусна!Свърших си работата , изпълних си предизвестието и последната заплата така и не си я видях.Бях коректен до последно, но уви...било е за тоя дето духа. Заплаща се с един месец закъснение.Осигуряването е на минималната за длъжноста!Социални осигуровки не се плащат и то за години назад!Надявам се на властите да се изплатят!
Уважение: Уважение (потупване по рамото)получаваш ако издържаш на темпото иначе...
Привилегии: Съществуват множество варианти за глоби(за закъснение; за пушене извън регламентираното за тази цел време, а именно 2 пъти по 15 мин на ден; за тръгване по-рано от работа, за употреба на груб език...). Не съществуват варианти за бонуси-никакви!
Съотношение работа / свободно време: Сроковете винаги са били безбожно кратки с няколко денонощни пребивавания в офиса. Сами си правете извода за свободно време.
Потенциал за развитие: Няма такова животно.Какъвто влезеш такъв излизаш!От теб си зависи дали ще понаучиш нещо от колегите, но така или иначе това ще ти се припише към задължениата!
Местоположение:Мен лично ме устройваше! Намира се в самия център, на малките пет кюшета!
Колеги:По времето когато бях там, бяха на ниво с малки изключения, но това е нормално!
Работна среда:Наистина е под всякаква критика!Една единствана дума е достатъчна-блъсканица!Бяхме 30 човека в апартамент 120 м2, като имаше кабинет на шефа, заседателна зала и помещение за секретарката.

"Джиниъс МАД" или "България Консулт" - Ако искате да работите и да не ви се плаща, това е вашето място. Казват ви че ще си вземете на време заплатата, няма такова нещо. Аз работех там и накрая не ми платиха уговорената сума точно. Единственото, което получих от шефа си беше мазна усмивка и, че нищо толкова не се е било случило. Оправдание "КРИЗА". Отвратителна работна среда, никакво уважение дори между колеги за шефа не желая да се изразявам.... "РОБ" е меко казано. Ако искате да сте роб, в приятната атмосфера на завист и лицемерие..това е точното място. Хора не стъпвайте там. Ако сте мазохист го направете. Добре, че ме освободиха.... късметлиика съм. Не правете грешка.