Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

геотехмин /img/frontend/nomap.png"

геотехмин

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички, да споделя и аз своето мнение, кандидатствах и аз за работа в Геотрейдинг. Според мен все още не са разбрали, че добър специалист рядко ще се съгласи за техните условия: 1. Доста лоша локация - на Околовръстен път малко преди Ботевргадско шосе (по-точно се намира от страната в посока София, то ест трябва да обърнеш на Ботевградско шосе и да се върнеш обратно към София), предлагат служебен превоз от метростанция Хаджи Димитър; 2. Като възнаграждение предлагат 1600 брутно (1240 нетно) + 60 лв за градски + 200 лв ваучери; 3. Другите придобивки не ги взимам на предвид, такива като допълнителна застраховка, храна на народни цени в заведението им, преференциални цени за автомивка, спа център, фитнес и др. Надявам се да съм полезен.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Част 2:
Най-най-най обидното е, че на интервюто след като МИ СЕ ОБИДИХА, че искам НОРМАЛНА заплата беше зададен въпроса от мен: "Тоест се отказвате от моята кандидатура, нали?", а отговора беше: "Не, не! Не се отказваме. Кога ще ни дадете отговор? Искате ли утре?" Казах: "Да, утре е перфектно." -"Добре, Вие сте оставили телефон в CV-то си, ще Ви се обадя утре, за да видя какво решение сте взели." Хайде познайте дали ми се обадиха, ДОРИ ДА МИ КАЖАТ, ЧЕ ОТТЕГЛЯТ ИНТЕРЕСА СИ от мен. Не. Не. Не. Не. Не.Не ми се обадиха. По това ще разберете какво мишкарско поведение се крие по високите постове. Хора, които не са за такива позиции - които дори уважение не показват към кандидатите са се възкачили по незнайни пътища. Не мисля, че съм показал неуважение, КОГАТО АЗ СЪМ СИ ДАЛ ОЦЕНКА, ЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯ ЗА ПОД 2 100 ЛЕВА, а работодателя се ОБИЖДА НА ТАЗИ МОЯ ПРЕЦЕНКА И МЕ НАРИЧА, ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!
Само за протокола ще спомена - излязох от интервюто и след около 3 часа ми звъннаха от друга обява за интервю със заплата 3 500 лева чисто. Не съм набожен човек, но мога да се закълна и застана зад думите си!Аз си пожелавам късмет, защото знам, че аз и всеки друг го заслужава, а фирми като ГеоТрейдинг, които пишат високи изисквания само и само да отберат добрите хора и ги изнудват, ЗАЩОТО ТОВА Е ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ, ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ не трябва да им се пожелава нищо хубаво, защото просто си го заслужават.
Искам по-бързо да дойде времето, където ще се сменят тези стари хора със закостеняло и изнудваческо мислене и ще дойдат хората на технологиите. Хората, които се развиват с технологиите и мозъка им работа по много по-отворен начин. Не говоря за най-новото поколение, което е постоянно в Тик-Ток..., но умните хора ще ме разберете какво имам в предвид.
Вие сте нищо друго освен пример за дебелоочие, цинизъм, безсрамие, безочливост, дебелоочие, наглост, дързост, нахалство.

Кратко заключение: Мисля, че всеки може да си направи изводите от горе-написаните ми два поста.
Сами си извадете поука на още по-ниските постове в СПА-то им като: рецепционист, барман и т.н. колко още по-ниска заплата може би ще дават. А защо не да Ви накарат и Вие да плащате на фирмата?


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Дълго мнение!

Мнението ми се отнася за "ГеоТрейдинг" АД - дъщерна фирма на "Геотехмин" - част 1:

Информацията, която ще напиша е актуална за 06.2023 год. Ако четете моето мнение след тази дата, то навярно информацията, която ще предоставя ще е все още актуална, защото с две думи - ако една фирма държи нарочно ниски заплати, то тя винаги ще бъде такава.
Най-лошото знаете ли кое е - е, вие кандидати за работа знаете, но управата явно не знае - че за да се спре един поголовно напускане на служители основната причина са заплатите. После идват колегите, работната среда, начина работа и т.н.
Сега по същество. Моят случай хронологично е следният..., а и не само - на доста други кандидати е следният:
живеем в 21 век, 2022 година - няма опция за онлайн интервю, няма нищо. Трябва да им ходиш на крака като в 1980 година. Не само това, но ако бъдеш и "одобрен" ще се наложи да отидеш и втори път. Казвам "одобрен" в кавички, защото НИКОЙ НЕ СЕ ОДОБРЯВА. Назначава се човека, само който е тотално изпаднал и ще се прежали да работи за смешната и подигравателна заплата. Иначе - всеки изпратил CV е одобрен.Та, идва датата на първото интервю и влизаш в изключителна сграда и стая. 7 камерна дограма, троен стъклопакет, всяка една стая е проектирана дизайнерски и не са пестени пари дори за ключовете на осветлението. Прави ти впечатление, че ще са солидарни към кандидатите за работа. HR-ите в днешни дни са обикновено млади момчета и момичета, не са в час (старите със стаж пък вече още повече ги пере съчмата и се чудиш дали са адекватни хора). Младо момиче - HR и началник отдел. Разказваш за себе си, те за компанията.
Тук е мястото да вметна, че имат доста плюсове от към служителя: 200 лв., ваучери за храна, допълнителна застраховка, тип "Делукс" (най-скъпата), служебен транспорт, фитнес зала в сградата им + сауни, собствена кухня, на която плащаш 1/3 от цената на ястието и т.н.... Нещо, което всяка една фирма, особено с такива размери трябва да взима пример. Но.... само с привилегии ли се живее този живот? Вашият съпруг или съпруга като Ви попита: "Може ли да отидем за пазаруваме от BILLА-та?" или "Тази година ще отидем на море, нали?" Вие какво ще й отговорите: "Не, няма да можем, но за сметка на това се храня на 1/3 от цената на работа." или "Не, нямаме пари, но след работа ходя на сауна и фитнес безплатно." ???
Първото интервю мина с горе-споменатите бенефити, разкази от моя страна за професионалният ми път и така - ако ме харесат - второ интервю, на което САМО И ТОГАВА СЕ ГОВОРИ ЗА ЗАПЛАТАТА. Е, "одобриха" ме... Но нещо в мен се усъмни в тях... доста бавен процес. Отварям пак обявата - тя от 2-3 месеца не е сваляна. Чудите ли се защо?
Защото дойде и второто интервю и се стигна до заплатата.
Вече много малко хора биха си продали труда и времето за 1 240 лева чисто. 1 240 лв. чисто... в София... ами то вече в провинцията хората не взимат толкова. Същият ден се срещнах с мой познат - собственик на магазин КВАРТАЛНО хран. магазинче - дава по 1 600 лева чисто.
Ей, хора - 1 600 лв. чисто за магазинерче да стана, а тук 1 240 лв. чисто, като в обявата задължително пишеше да имаш ВИСШЕ образование. Висше за 1 240 лева! И ме питат: "Вие каква заплата очаквате?" Викам: "2 100 лв. минимум, чисто.", а отсреща г-жа Изпълнителен Директор едва не получи удар. "Ама много сте далече от действителността! Ние предлагаме 1 240 лева." Аз отвърнах: "Май Вие сте по-далече от действителността. Моето искане е обосновано на това, че искате човек с висше, а не със средно. Ако давате 1 240 лева, защо не написахте, че искате човек със средно?" - "Защото търсим хора, които да се докажат и развиват" ми се отговори. Е, аз не съм човек ЗА КОЙТО ЩЕ СЕ ДОКАЗВАМ ЗА 1 240 ЛЕВА!
Мисля, че CV-то ми достатъчно показва къде и колко съм се развил! Ще се доказвам аз на някой и то за 1 240 лева!
Поредният пример за БГ работодател наглец! Да му работиш за него за без пари пък и да му се доказваш! Мина времето да ви се доказваме за тези пари! Така и ще си търсите до откат!
Когато не зачиташ на кандидата знанията и уменията и искаш да го преебеш ще си търсите още хиляди години! Нагледци! Безбожници и бездарници!
И ще ми се сопват на интервюто с израза: "Ама Вие знаете ли, че това е най-ниската позиция?" И какво като е най-ниската? ПАК ви давам примера с МАЛКО КВАРТАЛНО МАГАЗИНЧЕ - 1 600 лева ЧИСТО! ЧИСТО! ЧИСТО!!! Прочетете го добре!
И като е най-ниската не заслужавам да си платя тока, водата и парното без да мисля за парите ли?
Сега, допускам, че хората, които ще прочетат това ще кажат: "Човек, то може да има и бонуси и да не казват." Да, вярно е. Има в минната индустрия (казвам минната, защото това е дъщерна фирма на голяма минно-добивна фирма) и то хубави. Но забележете - мението ми се базира на МОЕТО ИНТЕРВЮ и ИНФОРМАЦИЯТА, КОЕТО МИ БЕ ПОДАДЕНА. Няма как да знам дали има бонуси или не. Ако си държат тази информация за себе си - това е тяхна изключително голяма грешка.
Та, в заключение ще кажа, че тези нагледци, типичен БГ работодател, тип "търся най-доброто", но с най-ниското заплащане, пълни тарикати, гнус ме е да се сещам как се проведе интервюто, повръща ми се от физиономиите ви нагли НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ЗАПОЧВАТЕ И НЕДЕЙТЕ НА НАЙ-НИСКИТЕ ПОЗИЦИИ!!!
Аз смея да твърдя, че познавам изключително голям процент хора в София и ще Ви кажа от вътрешна информация имам, че заплатите са такива на това ниско ниво. Ако уцелите някоя по-висока мениджърска, супервайзърска позиция - там парите са оправени, условията и няма да е подигравка.
За най-ниските позиции не си хабете времето.
Не позволявайте някой нарисуван тарикат във власт, висока позиция и пари да Ви заблуждава, че трябва да се доказвате за 1 240 лева! Не, не трябва! Ценете си времето и знанията! Оценявайте ги добре! Работодателя НЕ Е ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ ДА ВИ ОЦЕНИ АДЕКВАТНО!!! Не приемайте тяхната оценка за адекватна, защото не е!


7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
1

Геотреидинг страхотни млад екип всичко положително пари добри 
Но път строи 92 див комунизъм без много пари ...поне редовни...стари доносници податливи жени кьм френската любов
 


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

неразбирам само защо така се плюе срещу помаците ако някои не е разбрал на тия помаци са купени бусове(който не са нови а втора рака) за извъшване на струителна работа като арматура бетон кофраж а не за вартене на геврека ако някои от шофьорите иска повече пари нека да се качи на 18 мерта да прави кофраж а не да краде нафта заштото е по лесно.А колкото до ръководителите Чокови имат издадени в срок доста големи инфраструктурни обекти и национално значение и неса от вчера в този бранш.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много ченгеджийска група. Охранителната фирма е оглавявана от бивше ченге управлявало направление Борба с терора. Ровят се в личия живот на всички служители от групата. Не, не им задават въпросите от които се интересуват, а им ровят зад гърба - банкови сметки, секретни досиета, личен живот. Не е почтено. 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сагласна съм с казаното от вас неможе на едни да дават коефициенти 2,5 а за други по 1,1.Господата Сивил Чоков и Илиян Чоков за мен специялно не разбират нищо от този тип работа.Тази фирма е станала като шуробаджанащина.Мажат ми работи като вол и се разправя с всякакав тип документи и получава трохи.помаци или турци си карат скапите и ножите автомобили и не им пука на шапката,а хората които им изкарват парите кошниците.Гориво се крадяло нормално да се краде всеки гледа да се изхрани 


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми господа директори какви са тези некъдърни турци или помаци където сте ги назначили да оправляват обекта Сивил Чоков и Илиян  Чоков да дават нерегламентирани коефициенти 2,5 . Купиха им 5 буса за турските бригади и за администрация 5  DACIA един джип DACIA DUSTER за некъдърния Сивил Чоков , а за шофьорите със раздрънкани бусове недава даже и коефициент . Уважаеми г-н директор да се вземат незабавни мерки защото ще доведът до лоши последствия на двамата ръководители Сивил Чоков и Илиян Чоков 


представител на управлението

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-2

Уважаеми колеги не злоопотребявайте мойто име в фирмата . Ако искате да ми кажете нещо ми го кажете а не злоопотребявайте  с мойто име в сайтовете с невярно съдържание !!!!!!!!!!! Така е  , който не му харесва с заплащането и условията на труд  фирмата нека се обърне към изпълнителните директори!!  
Механик на АМ ,,Струма" ЛОТ 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

СЪЖАЛЯВАМ МНОГО ЗА РОБСКИЯ ТРУД НА ВСИЧКИ МОЙ КОЛЕГИ,ОТ НЕКАДЪРНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НАЧЕЛО С ШЕФОВЕТЕ ОТ НМА И ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ОТ "ПЪТИЩА И СЪОРАЖЕНИЯ" С ТЯХНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ,КОИТО ДОВЕДОХА ДО ЛИКВИДИРАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕТО.ОМРЪЗНА НИ ДА НИ ЛЪЖАТ С ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ И С УВОЛНЕНИЕ ОТ РАБОТА,ЗА ТОВА ЧЕ РАБОТНИЦИТЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА.МАШИНИСТИТЕ И ШОФЬОРИТЕ КОИТО ДАВАТ ДЕЖУРСТВА НА БАЗИТЕ НА ВИТОША ГИ ЕКСПЛОТИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ И КАКВОТО СИ ИСКАТ ПРАВЯТ СЪС ТЯХ.ДАВАТ ДЕЖУРСТВА ПО 48 ЧАСА,ЛЪЖАТ ГИ ЧЕ ИМ ПЛАЩАТ НА 12 ЧАСА,А РЕАЛНОТО ЗАПЛАЩАНЕ Е ВЪРХУ 8 ЧАСА.СТИГА С ТЕЗИ ВРЪЗКАРСКИ ИСТОРИИ,ШУРО-БАДЖАНАЩИНА ОТ КЮСТЕНДИЛ И ОТ ВСЯКЪДЕ.НАДЯВАМ СЕ НА НЯКОЙ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ "ГЕОТЕХНИМ" ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЛИКВИДИРАЩА СЕ ФИРМА "ПЪТИЩА И СЪОРАЖЕНИЯ",КОЯТО СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЕДИН КРАЙНО БРУТАЛЕН И НЕКОМПЕТЕНТЕН РЪКОВОДИТЕЛ В ЛИЦЕТО НА ИНЖ.ГОЦЕВ,ДАНО ДА ИМА КЪСМЕТ ДА ДОЙДАТ ДОБРИ И КАЧЕСТВЕНИ РЪКОВОДИТЕЛИ,КОИТО РЕАЛНО ДА ЗАПЛАЩАТ ТРУДА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?