Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

К1 Партнерс АД /img/frontend/nomap.png"

К1 Партнерс АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-3

Мога да кажа че сега по празниците: Бъдни вечер, Коледа, Нова година, ме оставиха без пукната стотинка понеже не могат да си подредят бумагите и им се било натрупало много. Аз съм в момента по майчинство, детето ми е на годинка и два месеца. Трябваше само да се дигне счетоводителя им, да отиде до НАП и да ми занесе една единствена бележка, предлагах дори ако иска да го закарам до там. Последните пари които взех бяха на 11.11.2008 г. и те бяха както обикновено 220 лева, толкова е едно майчинство (колкото да не е без нищо), а от тях 125 лв ми е вноската по заема, т.е. аз се надявам на 95 лв. Но сега за най-големите празници ме оставиха без стотинка. Мъжът ми му е малка заплатата и няма как да помогне. Звънях на шефовете но ми казаха за всичките ми въпроси незнаем как да ти помогнем. Когато реши счетоводителя сам щял да отиде. Не стига че са малко парите но и тях да не можеш да разчиташ, а те си взеха заплатите и коледните добавки... Какво друго да ви кажа.
Няма големи шансове за развитие във фирмата. Преместиха я на другия край на София (Дружба), а беше на Бъкстон. Заплащането е задоволително. Привилегии няма, а уважение... как да ви кажа. Не знам дали е на всякъде така но думите които чувахме за нас книговезките мога само да кажа че имат нужда от цензора. Работната среда по принцип е нормална но много шумна и много вредни газове и химикали. Колегите - нормално като на всякъде (и добри и лоши)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?