Хубаво ще е да има обратна връзка към кандидатите за работа, които са били на интервю! Поне един имейл можете да им върнете като не са удобрени; обявата за асистент ключови клиенти е за трети път в рамките на два месеца! Как пък никой не отговаря на великите Ви изисквания!
Подробна оценка от някой си
Нивото на сервизът е под всякаква критика. няма условия, няма инструменти, а тези които ги има са китайски. Факт е че в моят куфар(личен) имах повече инструменти от сервизът.Искат да се върши работа, а с оборудване тип домашен майстор и то един комплект, няма как да стане. Заплатата е нищо особено, а за количеството работа е смешна. За сравнение 30% над продавачка в магазин за алкохол и цигари. Осигуровките са на минимална заплата, а платеният отпуск е 10 дни. В цялата фирма напускат стари служители. Обещанията големи, докато те зарибят , след това нула.
Подробна оценка от електрончик
Здравейте!
Видях, че търсят за Варна сервизен техник. Какви са заплатите както и дали се плащат редовно. Нека някой да сподели ако има информация. Интересувам се също плаща ли се извънреден труд, както и командировъчни ако се пътува извън Варна.
Подробна оценка от Кандидат
Здравейте, има ли някой, който знае нещо повече за ф-мата да сподели.
Скоро бях на интервю с г-жа Л.Л. и останах с впечатлението, че са ме харесали за второ интервю, въпроса, е че четох доста негативни мнение из нета за това, че не плащали редовно, че се седяло непрекъснато след работа и т.н.
Аз в момента работя в сериозна фирма и ако нещата при тях са зле не си струва да напускам сегашната си работа.
Нека някой, който знае как са нещата там да сподели ще му бъда много благодарен а и все пак този форум е точно за това.
Благодаря предварително.
Подробна оценка от Деян
Моля да ми кажете как стоят нещата във фирмата, като работна атмосфера, колеги, мениджмънт и заплащане. Кандидатствах за позицията key account дивизия алкохол, а никъде не намирам актуална информация за фирмата. Дайте инфо pls
Подробна оценка от Захари
Защо човек би започнал работа в една или друга фирма? Така въпрос може да постави само специалист човешки ресурси. Айде няма нужда!
Подробна оценка от питащ
Моля някой да каже нещо хобаво и лошо за тази фирма. Очаквам мнения...