Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Токуда Болница - София" АД /img/frontend/nomap.png"

"Токуда Болница - София" АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-24 от общо 24


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Болницата ми харесва с малки изключения. Аз съм майка на 2 деца и съм ползвала услугите само на педиатри. В детско отделение са много любезни и добри професионалисти. Е, попадала съм и на д-ри, които те започват с антибиотиците, но ..... те са рядкост. Голям недостатък е това, че след 19 часа не можеш да намериш почти никого от докторите. Необходимо е минаване през спешна помощ и да изчакаш поне 20-30 минути, за да дойде лекар от педиатрията. Случи ми се да почакам и 90 минути. Когато и двете ти деца болни с висока температура, има голямо значение колко ще изчакаш, особено като трябва и да си платиш по 30лв. на дете, а всъшност си осигурен. Днес ми се наложи да потърся ортопед, но за съжаление беше 18.45 и ако не бях отишла до 19 ч. , нямаше как да ме прегледат. Лошо! Японска компания, но не добре организирана- както повечето чужди компании в България. Ако разчиташ само на Токуда Болница, ше се наложи да изчакаш до сутринта или да си подбереш часовия диапазон когато се разболяваш:-). Надявам се да се промени мениджмънта, та да се върна пак като техен клиент. Поздрави на Др. Кендерова- млад и много амбициозен професионалист. Възхитена съм от нея. И децата ми и се радват като я видят, което е показателно.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скоро посетих Централна реанимация по повод тежко заболяване на роднина- ужас, няколко дни ме пускаха вътре и направо съм потресен, сестрите са на най високо ниво, но направо са робини, а като капак някакви, седящи на бюра вътре сестри само крещяха и правеха тъпи забележки, направо унизително.За завеждащия просто нямам думи, този човек е невръстеник, като капак е невъзпитан.Роднината почина въпреки невероятните усилия на лекарите и сестрите.Гледаха го прекрасно, всеки ден беше чист и обръснат, хранехо го през тръбичка в носа и никога няма да забравя прекрасното отношение на сестрите и към нас, близките и към него, очарован съм, но защо тези които им е дадена власт трябва да развалят добрите впечатления в нас, страничните хора, въпроса ми е риторичен, така е навсякъде.Все пак искам да изкажа благодарността си към всички сестри и лекари в тази реанимация от цялата си душа.Благодаря ви, вие сте най великите хора, борите се до края на силите си за всеки болен дори когато виждате безнадежността, ще пазя образите ви още много време с съзнанието си.Благодаря!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

болницата е най хубавата в софия и най модерната може би, лекарите също са добри но........всичко свършва по тук. Администрацията е като сборище на съселяни. Събрани хора /приятели на този и онзи/ каква работа да очакваш от тях.пият си кафенце, на 15мин слизат за пушат - здравей живот.повечето са бивши секретари на ЦК на БКП нямат и представа за работата. Няма ред ,няма организация. Хора със самочувствие без покритие/наскоро срещнах една пазната която каза че вече работи в счетоводството а тя никога не е работила това и дори няма образование/ голямо текучество,шефовете със самочувствие и изкарват работния си ден в срещи и безсмислени разговори - просто така


настоящ служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
3

Добро местоположение, модерна сграда с малки забележки, неосигурен паркинг за служители (ограничен брой паркоместа и срещу заплащане: 30 лв/месец или 80 лв/3 месеца; купони за храна на служителите н астойност 30-40 лв/месец; ресторант - общ с този за придружители и пациенти със средно качество и високи цени; липса на система за оторизиран електронен достъп на служители; добро ниво като цяло на персонала; заплащане: малконад средното в бранша - сестри-600-1000 лв/месец, лекари-1200-1500 лв/месец; нелимитиран работен ден и НЕзаплащане на извънредния труд; прекалено раздут щат на администрацията. Оценка като цяло: нова и модерна мегаструктура налагаща се тепърва на пазара, предлагаща здравни услуги над средното ниво в страната срещу подобаваща цена заплащана от пациента/клиента.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?