Мебели ПЛАТАН /img/frontend/nomap.png"

Мебели ПЛАТАН

шубе го/я е и не казва!

Не си струва човек да си губи времето с тях. Заплащането е много ниско, работи се и в събота. Отношението от колеги и началници също е много зле. Обещания много, но като дойде време за плащане никакви ги няма

Ами самият факт , че има само 4 коментара говори за фирмата . Когато се пише повече и проблемите са повече !!! Поздрави на всички и стоите там , че е ,,навън е страшно '' . Аз самият се убедих в това . Работих там 10 години и вече ми липсват . Работиш и получаваш пари !!!

Плащат навреме,работиш много и никой не цени трудати.Уважават се послушници и топачи.Не е важно какво можеш,а кого ще натопиш.Привилегий няма .Ще си позволя да цитирам един от шефовете;Аз съм див капиталист,изкам да работиш без да ти плащам по 12часа и като пием кафе ти даго платиш.Мисля че този цитат дава ясна предста за отношенията служител шеф.Ако някой си мисли че в Платан се плаща добре,няма такъв филм.Няма НИКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАЗВИТИЕ.

"Платан" е най-добрата фирма в сектора във всяко отношение:
- заплащане;
- бонуси;
- отношение на шефовете;
- лоялност;
- компетентност;
- качество на продукцията;
- спазване на каквито и да е срокове;

работил съм там 10 г фирмата е готина 6ефовете съ6то пла6тането е редовно, който бачка повече получава повече,въпрос на време да се докажеш,после нямаш проблеми. успех

шубе го/я е и не казва!

Заплащането е средното за сектора, шефовете са готини стига да знаят какво става и да ти обърнат внимание, бая си се бачка, но се плаща, няма голям потенциал за промени, колегите в голямата си част са готини, но естествено има и дърва както навсякъде