Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Регионален бизнес център за подпомагане на МСП - Перник /img/frontend/nomap.png"

Регионален бизнес център за подпомагане на МСП - Перник

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако искате лъжи - отидете там. Не мога да кажа нищо за лошото отношение на г-н Илиев към служителите, защото така и не получихме договори всички, които бяхме там за около месец. Обещанията бяха големи за нашия град, от рода на над 500 Евро, като накрая не получаваш нищо. Договорът се отлагаше от тази дата за онази, от онази за следващата, ходиш като "доброволец" и на нещо като обучение, което няма нищо общо с това, за което си бил уж нает. Накрая нищо и само голи обвинения, породени от собствената му некомпетентност. Заплатите, които трябваше да бъдат от рода на 500-600 евро (той го повтори неколкократно), се оказаха в последствие 50 (wtf?!) и 210 евро и граждански, а не трудов договор. През повечето време беше любезен и приветлив, но просто реалността не отговаря на обещанията. Човекът просто е достатъчно находчив, за да умее да излъже няколко човека да поработят безплатно няколко месеца ... после другите наивни ентусиасти идват... и така. На мен лично ще ми е за урок. Не ходете там и вие.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
-3

Изпълнителният Директор на РБЦ - Перник, лицето Симеон Илиев Христов, ръководи фирмата еднолично и с методи и способи характерни за миналия век и златните години на тоталитаризма. Нулево зачитане на трудови права и нулева толерантност към каквото и да е мнение - по-различно от неговото собствено. Работата там може да се превърне в ад, най-вече за служителите, които държат да я свършат както трябва и без да "нагаждат" документи. Колкото до заплащането ... хм, какво ще кажете заплата от 380 лв. бруто да му се струва много и непрекъснато да се опитва да я ореже.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?