Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бумит Спед ООД /img/frontend/nomap.png"

Бумит Спед ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Привет,на всички които,четат това.Незнам от къде да започна когато отидох да започна бяхами сваляни звезди добро ,ЗАПЛАЩАНЕ (ЕСТЕСВЕНО ОСИГУРЯВАН САМ НА 300-350 ЛВ А ЗИМАМ 1000 И НЯМА ЗАКОНИ ЗА ТЕЗ ХОРА ) РАБОТИ ОТ 8:30 ДО 17:30 (ама на сън) то се остава извънредно но рядко ( И АЗ ПОВЯРВАХ) събота се работи ако има работа (но господин ГЕОРГИЕВ вярваите неви оставя без работа ) и СЕГА КАК СЕ РАБОТИ :ОТПОНЕДЕЛНИК-НЕДЕЛЯ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОНЕ 2-3 ИЗВЪНРЕДННО И АКО Г-Н ГЕОРГИЕВ ЕНА КЕФ НЯМА ДА КРЕЩИ КАТО ДИВАК ВСИЧКО Е СПЕШННО ЗА ВЧЕРА  :) СТАРА ТЕХНИКА И СЕ ТРОШИ ПОСТОЯННО СЛАГАТ СЕ НЕОРГИНАЛНИ ЧАСТИ И ПОСЛЕ ЗАЩОСЕ СЧУПИ НАПЪРВИЯ КУРС (ЕВТИНИ НА БРАШНОТО СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ ) РАБОТЕХМЕ ДЕН И НОЩ И НАКРАЯ СИ ВИНОВЕН много вождове малко индианец няма никакви условия заработа и е много опаснно аз пострадах и вече бях не нужен и г-н ГЕОРГИЕВ не се обади да мепита как сам ВИЕ си правете сметка как се  отнася с РАБОТНИЦИТЕ СИ а за шофиорите ги съжелявам чеснно едни разходи едни удражки страшное а г-жа дебела-счетоводителката е голяма лисица


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Адресът на фирмата е Гр.София, жк.Младост 1, бл.34, ет.2,ап.9.Занимава се с транспорт и спедиция. Започнах да работя там през 2001 г. - още бях млад и зелен. Заплащането беше минимално но при добра работо получих обещание за процент от спедицията. След около три месеца вече бях навлязъл успешно в материята но уви процентът така и не дойде. Когато реших да напусна управителят Сашко почна да ме успива колко е доволен от мен и колко разчита на мен. Е как няма да е така като оставах с по час-два след работно време за да довърша работата на някой инфантилни колеги които търсеха товари от Казахстан за Парис при положение че камионите на Бумит бяха без работа. Накрая се оказа, че дори Сашко не ми е плащал дори и осигуровкте а тлъстата му счетводителка едва ли не ме заплаши със съд за това, че си търся правата. Ако ви се роботи за чест и слава това Бумит Спед ООД е вашата фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?