Подробна оценка от Гергана Сотирова
Г-н Велчев пише ви една ваша бивша служителка много ми е мъчно че затворихте завода в Пловдив трудно ми е да си намеря работа вие сте единствения работодател който винаги се е отнасял човешки с мен и моите проблеми това не е комплимент а е самата истина искам да работя отново във вашата фирма знам че в Ресен завода вече работи надявам се да се намери място за мен бих се радвала да работя отново за вас
Подробна оценка от Богданова
Фирмата вече има работещи цехове в с.Ресен,обл.В. Търново.Много хора с опит в тази сфера на производство очакваха да намерят своята реализация, но както става в България първо влязоха връзкарите/макар да са некадърници/, а после, за да спестят от данъци, напълниха цеховете с пенсионери.За пореден път чрез такава политика за набиране на персонал се повтаря модела"Ние ги лъжем, че работим - те ни лъжат, че ни плащат!"
Подробна оценка от работник
Фирмата започна с големи перспективи, с голям замах, което беше много добре, защото работниците имаха повече стимул да работят и то качествено, което се отрази и на заплащането им и компенсира нелекото пътуване по лошия път до селото. С времето започнаха да се приемат не само съвестни работници, но и такива, които да лежат на гърба на другите или употребяващи алкохол, които остават и досега да работят. Има създадени някакви битови условия, раздава се работно облекло. От няколко месеца нещата тръгнаха назад, обстановката стана много обтегната, хората ходят с нежелание на работа и не защото работата за някои се е увеличила, защото който си работи не го бърка, а тази несигурност, намаляне на заплатите, постоянното хокане, че не се работи, негативното отношение към работника.
Подробна оценка от buhi
неам думи??? надявам се всичко да си дойде на мястото. ше исчакаме малко...
Подробна оценка от natanas
Ангажираността на служителите е тяхното поведение, което влияе пряко върху резултатите на компанията. Ангажиран е този служител, който се чувства мотивиран да дава най-доброто от себе си за фирмата всеки ден, иска да е част от нея и говори положително за работодателя си.
Смятаме, че по време на криза трябва да се фокусираме върху качественото израстване на екипите. И да вложим средства в ресурси, които ще позволят на хората да станат по-ефективни.
Ние се стараем да открием талантите, които всеки служител има у себе си, да ги развием и да им гласуваме достатъчно довереие
Освобождаването на служители не би измъкнало една компания от серия спадове, породени от кризата. Това не е решение нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план, независимо от финансовата криза, добрите работодатели няма да посегнат първо на хората си.
Добрите работодатели са имунизирани към сътресенията на пазара."Резултатите на една компания зависят преди всичко от служителите й, а добрите екипи оцеляват
Догодина не планираме съкращения, не планираме и намаляване на възнагражденията, дори напротив. Това е нашата целенасочена дългосрочна политика не само за добрите, но и за лошите времена
Задържането на работната сила обаче тъкмо сега е много по-наложително, отколкото в миналото – повечето организации са инвестирали много време и средства в това да намерят и задържат талантите, от които се нуждаят. Да ги загубят просто ей-така е все едно сами да се прострелят в крака
Какво иска всеки един наемен работник -най-кратко и просто казано - пазарно заплащане, приятна обстановка, подходяща фирмена култура.
Ако е истински пазарно заплащане, няма проблеми.Но в България какво пазарно заплащане, след като 75% от фирмите плащат на черно
Компаниите ще се "отърват" от ниско ефективните си хора, това е ясно. Никой няма да освобождава таланти, никой не е луд да си плюе сам в супата.
Подробна оценка от ivan
фирмата е ..........
от зле и по-зле
а бе много се краде и има как
ха-ха
Подробна оценка от nyrisan
Господин Велчев,
много малко са мненията за фирмата,защо ли?Ами защото хората не работят и НЕ РАЗБИРАТ от новите технологии.Ами нали назначавате само пенсии.Вината не е във Вас, а на началниците на отделните участъци.Сега и моите аргументи.
При заплашането не се има предвид квалификация и строга отчетност на труда/на Враниловци има страхотно надписване на изработеното и за това е виновен ДЕДЕВ и най-вече АНГЕЛ ЛАЛЕВ/-те и затова не искат да се въвежда СУК/
Никакво зачитане на образованието!!!!!
Привилегии имат само тези които ближат........!
Каква сигурност ами то си личи по броя работници, които са във фирмата Ви!
Никакво развитие и израстване като специалист, колкото и да си върши човек работата.
Предполагах, че това е частна фирма с авторитет, съдейки по Вас, но уви ЧОВЕК ОСТАВА МНОГО МНОГО ИЗЛЪГАН.
ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ, НО ДАНО ДО ТОГАВА ДА НЕ СА ВИ УНИЩОЖИЛИ ВАШИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК!
Както се казва една птичка пролет не прави!
Съжелявам ВИ!!!!!!!
Подробна оценка от ju-ja
Г-х Велчев,след като вземате от работниците си вече втори месец от трудовото им възнагражение,който ви работят като бели роби,сляб ли сте да видите как кабелите който са остатъчен материали,и вие може да вземете пари,се изгарят за да се унищожи обвивката и дасе продаде метъта,която остава и се делят пари помежду си за ваша сметка.В този смисъл,за кражбите във ваща фирма,редно е да знаете,че снабдяването ви,при всяка доставка нанеокрайчена ламарина накоято завода производител е написал действителните размери,тя не се фактурира на действителните данни,а сетегли на кантар с обрезките който са за скрап,а вие плащате като за материал.
Продължавайте да държите крадците си,а съкращавайте честните хора във фирмата.
Защо си мислите,че работноците ви пътуват безопасно всеки ден,след като пътят им преминава като на рали!Сигурни автобуси в не сигурни ръще!