Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

евролайф българия /img/frontend/nomap.png"

евролайф българия

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 42 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 42


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-4

Никой грамотен човек няма да повярва на приказките ви - говорите само за печалба, но в света няма бизнес, който е напълно печеливш, загубите са напълно обективна реалност!
 


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Любомирчо, по приказките ти рабирам, че когато аз ходих на обучение и семинари ти още ходеше на училище... Съжалявам за парите, които набутах, и съм дълбоко разочарован, че нещата не са такива, каквито се опитвате да ги представяте.
Въпросът, който трябва да си зададе всеки един е - имам ли аз спестени излишни пари, които да рискувам, и от които да се издържам, с които да си плащам сметките, докато обикалям улиците с чантата и обясненията с надеждата, че някой ще си направи застраховка при мен? Има ли мен, кой да ме издържа, и да ми дава пари наготово???
Обясни ги Любомирчо тези неща на хората, защото ако и да нямат твоята "финансова" култура, хората вече имат достатъчно познати , които са се набутали от тези схеми.
Стремежът ти тук да покажеш колко е коректно всичко е много похвален, с една малка подробност: за да работиш тази работа първо трябва да си абсолютен айляк, т.е.: някой да те храни и издържа докато ти кандърдисваш клиент, и ако сключите сделка - ОК. Ако обаче не сключите - накрая на месеца как ще си платиш сметките, би ли ми казал, ако не висиш на нечий джоб? 
Защо пропусна да кажеш на хората, че ако например посетиш твой познат с автомобила си, горивото си е за сметка на консултанта, срещите с клиентите са си за негова  сметка, а ти ми обяснявай как за да започна работа имало инвестиция. Който те е учил на подобно разбиране му кажи да ти върне парите. Съветват ли те да плащаш сметката на клиента, когато сте на заведение ??? Обясни и тези неща,Любомирчо.
Работя за една немска компания и мога да ти кажа, че съм 1000 пъти по - добре, отколкото обикалях като гламав с една чанта улиците. Относно инвестициите - компанията в която работя ме прати на обучени  в продължение на 2 месеца - хотела и цената на обучението са за сметка на компанията. Инвестират в мен, и ми предлагат 3 годишен договор, Любомирчо. Когато трябва да свърша нещо са ми дали служебен автомобил.  КОгато отивам в друг град ми плащат командировка. Значи дори да искам да се запиша на друг курс за моя сметка, аз имам гаранции,колко време ще съм на работа, и най - важното: компанията има сериозни намерения към мен, и инвестира в мен.Не знам дали някога си работил в подобна компания, с утвърдени стаандарти и да усетиш как ти осигуряват всичко необходимо, когато отидеш при клиента - клиента те гледа с уважение.
Ти си тръгнал да ми обясняваш как трябвало аз да инвестирам, я слез на земята. От къде да инвестирам, Любомирчо, ами ако нямам средства???  Нали искам да се занимавам с това, за да спечеля пари, предполага се, че нямам пари и искам да спечеля. Но първо трябва да набутам мои пари, ама дали ще спечеля не е никак сигурно. По какъв начин компанията , която така възхваляваш ще ми гарантира възвращаемост на средствата които съм набутал???
Искрено съжалявам за тези пари, които набутах, но бих предпазил мои познати от тази порочна схема. Купи си това, купи си онова, ама семинара толкова, другото толкова..обучението толкова.
Значи всички, които завършват финанси и застрахователно дело са неграмотни да вършат тази работа, но всеки хванат от улицата по възможност със заможни приятели и  познати става за консултант. Я става- я не, ама дай да се доберем до заможните му връзки и приятели, те да си набутат парите за вноски...  И какво става когато обиколиш всичките си познати , и те в един момент свършат - ами нищо. От 10 човека ако един си направи застраховка, ОК, ако обааче не си направи???  Ами издухваш го много яко - загубил си си времето, загубил си си парите, докато му обясняваш едно или друго. Защото през това време може да работиш някъде и да вземеш заплата.
 
 Да, прав си че трябва хората да са финансово образовани - за да разпознават такива схеми за набутване на пари!
Всяка компания ще ме обучи когато си платя сам, не е само вашата, всеки може да наеме зала в хотел и специалисти във всяка сфера, както и го правят, тези при които работя в момента - въпроса е кой плаща?
Относно хотелите и конферетните зали - отсядал съм по доста хотели по света, в държави, които можеби никога няма и да сънуваш. И не само това, когато си направя резервация - идва кола да ме вземе от летището, защото съм гост на хотела. Така че по - добре е да не влизаме в подобна дискусия, защото си нямаш идея с какъв човек говориш.
Предлагам ти подробно да разпишеш какви са разходите - за чанта, за семинар и всичко останало, да видим дали разходите са толкова безобидни, както ти твърдиш?
Сложи също и разходите за изгубеното време докато си обикалял - накрая на месеца идват сметките за ток вода телефон, които трябва да се плащат, а ти си ходил по семинари и срещи... Кой ще ти покрие тези разходи, докато ти се мотаеш ??? 
Хайде като си започнал да обясняваш напиши и цифрите какви са. Ако имаш смелост говори с конкретни цифри,  ако нямаш изобщо не повдигай въпроса. Аз мога да обясня защо не съм доволен, и за колко абсолютно ненужни неща похарчих много пари. Тъкмо хората ще преценят кое е изгодно за тях :))))
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Радвам се, че не си консултант в Евролайф, защото с тази злоба никой няма да ти стане клиент! Но все пак си поразмърдах телефонния указател...
Ето ти малко вътрешна информация:
1. В отдел Администрация и Счетоводство са назначени служители с фиксирано работно време. Отдел маркетинг и продажби са на граждански договор(За реклама и консултация). Тук функционират принципите на МЛМ - няма шеф, няма фиксирано работно време, няма изисквания за активност. Ако човек търси работна заплата и фиксирано работно време - да ходи другаде. В организационната структура на МЛМ човек сам си създава работното време и сам си създава доходи. Това е подобно на собствен бизнес - там е същото....
2. Не е задължително да се регистрира фирма за да извършва дейност. Има и по-лесни варианти - поразпитай и ти малко....
3. Където и да кандидатстваш за работа, се изискват определени документи, които са свързани с някакви разходи.
4. Папка се закупува еднократно и вътре има всичките документи, които са ти нужни за извършване на такава дейност. Все пак консумативите струват пари.
5.Семинар се организира за да може човек да се запознае с компанията,партньорите,продуктите,перспективите и т.н. Разходите по хотела също струват пари. По принцип много компании,освен Евролайф, организират семинари. Защо според теб иначе има толкова много хотели с конферентни зали.....???
6.Компанията си има собствена бизнес академия и изградена ежеседмична БЕЗПЛАТНА програма за обучения. В академията се обучават само тези, които наистина се развиват професионално, а не хленчещи хора, които искат да получават без да са дали...
7. Смесена спестовна застраховка "Живот" = Валутно спестовно-осигурителна програма.
От финансова гледна точка, продуктът е смесица(затова се казва и "смесена") между застраховка от риск - Смърт и риск - Доживяване. И разбира се част от вноските(премиите) отиват в математически резерв, който се явява спестовната част.Тази част се инвестира и от там идва доходността. Също така този математически резерв служи за обезпечение, ако искаш да теглиш кредит. Точно поради тази причина и доходността е малко по-малка от един стандартен депозит.... Макар, че вече спестяването в банка има по-ниска доходност(данък върху лихвите + устойчиво спадане на лихвените проценти)Формулите за изчисляване на премията(вноската) няма да ти ги пиша тук(имах тежки нощи докато ги учих за изпити и не искам да си ги припомням). Може да се обърнеш към някой специалист, който се занимава с това.
От маркетингова гледна точка, продуктът е спестовен план за период от 10г. до 30г.(В Европа има и до 40г.), през периода на който клиентът има безплатна застрахователна защита. На края на договора той си получава гарантираната сума(не винаги е равна на спестената сума. Пример: Моята гарантирана сума е по-голяма от спестената сума) + натрупаната доходност(говоря за възвръщаемостта от математическия резерв).
Спирам да си хабя времето да те образовам. Мисля, че отделих достатъчно време...
Към читателите: Ако искате компетентна информация, не винаги интернет е най-подходящото място, защото има много субективни мнения... Ако искате обективно мнение, питайте човек, който наистина е запознат и има достатъчно опит в сферата или във въпросната компания...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Любомирчоооо, хубаво е, че си доволен, ама колцина са като теб???
Хайде обясни ми защо аз трябва да съм на граждански договор,  а някакви кощрамбит  са на заплата в офиса? Би ли могъл да ми обясниш, след като си доволен? И кое точно наричаш глупости? 
Значи единия ходи като балък с една кожена чанта, набутва пари за семинар, набутва пари за чанта, набутва пари да регистира фирма...И накрая трябвало аз да си изработя парите- тъй ли ??? Май взеха да ви свършват балъците?
Значи вместо компанията да инвестира в мен като служител, аз трябва да наливам пари , нещо май не се вързва с хвалебствията които си написал.
Ти каква компетентност смяташ, че имаш Любомирчо? Сериозните фирми можеш да ги разбереш , че те инвестират в теб, а не ти да им наливаш пари, схващаш ли изобщо какво ти говоря???
И за да ти докажа, че нищо не си разбрал, ако и да имаш и 10 приятели, които те съветват - Застраховката Любомирчо е бонус към спестовната програма, НЕ Е  основния продукт, от който ти така си възхитен. Ако имаше тази грамотност, за която претендираш щеше да го знаеш!!!
Хайде звънни сега един телефон на твоя човек, и го питай дали е така.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Начетох се на истини и глупости. Дори на места се смях на глас... :) Възхищавам се на хора, които нямат грам компетентност, а пък дават съвети или мнение, което е СУБЕКТИВНО и на моменти много смешно.
Възхищавам се на фирми като Евролайф, защото точно в България имаме крещяща нужда от финансово образоване! Когато учих висше (икономическо), обичах да си говоря много с преподавателите, които са в сферата на финансите. Направи ми впечатление, че повечето ми даваха един и същ съвет когато ставаше въпрос за спестяване: "Първо - спестовна застраховка(защото едно непредвидено събитие ще ми изяде каквото и да е спестяване), второ - спестявания в банка или инвестиции в злато, недвижими имоти, бизнес(ако има варианти) и т.н.
Направи ми впечатление, че на първо място винаги е животозастраховката. След като се нагледах на събития около мен - познати и роднини, разбрах защо е така... След време мой приятел ми се обади да се видим и да си поговорим за важни неща. Беше ми много любопитно и отидох. Тогава той ме запозна с Евролайф. Представи ми идеята за животозастраховката и защо е важно човек да има. Бях възхитен от начина, по който ми представи продукта(Преди срещата съм имал информация от агенти на ЗК). Разликата е потресаваща в начина на работа. Аз много обичам да питам и той ми отговори на всички въпроси просто и ясно. Беше много интересно, защото ми затвърди впечатленията още от университета... та дори някои неща ги бях чувал от преподавателите ми :)
Както и да е...... От тогава съм клиент (почти 2 години) на въпросната компания.
Искам да споделя моите впечатления:
1. Идеята е за МЛМ ми допада, защото предпочитам от приятел да си купя животозастраховката, а не от агент на ЗК, който не познавам, че и дори може никога повече да не го видя.(Имам познати, които са агенти).
2. Ползвайки брокер, реално имам избор от няколко ЗК, а не субективен съвет в полза само на една ЗК(агента).
3. Ползвам си брокер и за застраховките за колата и имуществото, ползвам и за животозастраховката ми. Много съм доволен, защото реално, ако имам въпрос или нужда от нещо, звъня 1 телефон и имам готово решение! За животозастраховката си ползвам Евролайф, защото на мен са ми достатъчни фактите - Най-голям пазарен дял между брокерите на животозастраховки(за мен това е достатъчен фактор, защото съм спортист и знам, че да си на първо място всяка година, изисква много ГРАДИВНА работа и професионализъм!),приятелят ми е И личен консултант...
4. Ходил съм и в офисите им и се възхищавам на това, че има само млади, интелигентни и усмихнати хора(за мен е много важно отношението към клиента).
 
Като условия за работа - не съм компетентен. Знам, че са на принципа на МЛМ, което е редовна практика в световен мащаб относно животозастраховките. Моят приятел е доста време там и е много доволен. Постоянно пътува и се сещам, че дори ходи в чужбина на някакви специализиращи се обучения. За заплащането - знам, че не е на трудов договор с фиксирана заплата, а на граждански договор и трябва сам да си заработва парите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

През 2004 година мен ме вербуваха за подобно нещо. Даваш пари за някакъв семинар, след това даваш пари да си купиш някаква си чанта, даваш пари да регистрираш фирма, губиш си времето да ходиш по булстат и не знам си къде още , и реално те печелят от теб, а не ти. Трябва да си напуснеш работата, за да правиш това.
Също така много зависи каква прослойка са ти познатите и приятелите, дали ще се доверят и ще си направят застраховка при теб. Ти може да обясниш продукта на 5 човека, а те да си направят застраховка при техен близък, и ти пак нищо не вземаш.  Тогава разбира се бях на друг акъл, и на дебела заплата... Но човек се учи.
Цялата тази история поне за мен е едно голямо набутване, защото на мен ми излезе 300 лв тогава, само да за започна без да съм спечелил нищо. Сериозните фирми те пращат на курс за тяхна сметка, и тогава наистина си убеден, че ще работиш за тях, и инвестират в теб, а тук те карат да наливаш пари. Всичките им приказки звучат много хубаво, Като отидеш в офиса им - едни нагласени каки стоят там, и си получават заплатата. А на мен ми обясняват как трябва да тръгна с една чанта документи и да придумвам хората.  Хайде много станаха такива. Ако не сте някой, който по цял ден си бърка в носа , имате поне 500 човека в телефона, половината от които са скучаещи рентиери като вас изобщо не се залавяйте с това. Да наливаш ти пари в някаква организация, и да се осигуряваш сам като юридическо лице, мерси!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Евролайф е застрахователен посредник на две основни застрахователни компании. Представлява фирма с делегирани изклузивни права по отношение на застраховаителната дейност на тези фирми. В самата си същност е една застрахователна пирамида. Всичко в работата на Евролайф има пирамидален характер - от стойностите на премиите на брокерите, до изплащането на щети, пенсии и т.н. Аз лично съм човек пострадал жестоко от тази фирма. Пострадал в семейно отношение и финансово. Финансовото не искам да коментирам, пито-платено. В семейно отношение обаче нещата стоят по друг начин. Загубих много, заради една компания създадена да обслужва определени хора и интереси. Компания, която търси определен типаж хора, които преминавайки специално обучение след време работят неуморно за своите лидери. На хората им се вменява илюзията, че посредством своята работа ще се почувстват по-добре, по-богати, по-щастливи. В същност те задължително ще загубят семействата си. Компанията е така устроена, че се работи в екип. Рано или късно този екип влиза в определени отношения, включително сексуални. Членовете на екипа се държат като хора от едно тайно общество, споделят всичко, харчат всичко, прекарват заедно много време. И това с едничката цел - финансово и социално благоденствие. Но не постигат нищо, защото този тип социалистически отношения не са за подобна частна структура. Членовете на екипа забравят, че работят за всеки един нагоре по стълбичката и не могат да прескочат стъпалата..... Бягайте от там във всяко едно отношение.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В България Евролайф е финансов брокер номер едно в сферата на валутните спестовни програми - предпочитаната форма на спестяване в (по-)развитата част на света.  
Като работодател Евролайф дава невероятна възможност за развитие за хора, които търсят такова, както професионално така и като личност, изграждайки собствен бизнес в един от най-интелигентните отрасли. 
@ Наско - консултантите на Евролайф дават индивидуални и фирмени финансови консултации и няма как да "мамят" някого - даваната информация е напълно безплатна и лесно може да бъде проверена от всеки, а компаниите партньори са световни и европейски лидери. 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема г-жо Антоанета Филипова . Тази компания е устроена така ,че
да мами хората.Единствената причина за да е хвалите е предполагам ,че и вие сте в схемата . Един нормален човек който има малко мозък в главата си не би се хванал на сладкодумните ви приказки .


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм изключително доволна от служителие и консултантите на този брокер.Професионализмът е на много високо ниво. Програмите са невероятно предложение,което човек с макар и малка финансова култура не би подминал с безразличие. Моето образование е икономическо и давам оценка отличен на продуктите и брокера. Консултантката,която ме обслужи е невероятен професионалист.Благодаря й! Самата тя изглежда одволна от работата си,защото подържа висок жизнен стандарт,а знам че това е единствената й работа.Така че относно лоялността на брокера към консултантите мога да кажа само суперлативи. Ако имах необходимите качества с удоволствие бих работила там. П
  С думи прости - препоръчвам  Евролайф и за лична финасова програма , и за работодател.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?