Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

евролайф българия /img/frontend/nomap.png"

евролайф българия

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 42 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 42


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не мога да разбера какви са тези усилия тук, непрекъснато да се обяснява колко печеливш е този бизнес, в който първо трябва да ти да инвестираш определена сума, която компанията не е готова да вложи в теб. Ако има кой да ви храни, да ви плаща сметките, да ви зарежда гориво, и изобщо да ви издържа, нищо че не можете и 2 лева да изкарате сам(а), попаднахте на правилното място - вземайте чантата, запишете се на семинар, и тръгвайте по срещи. С няколко консултанта се срещнах, всичките не ставаха за нищо, и нямаха професии. Ако няма кой да ги храни и 2 лева не могат да изкарат сами, но тръгнали да ми говорят някакви заучени приказки видиш колко хубав бил продукта. Да, всичко е много хубаво, въпроса е кой ще те издържа докато ти ходиш по семинари, срещи, кой ще ти плати това денгубие( както казват старите хора)??? Не се занимавайте с глупости, и не вярвайте на хора, които ги издържа някой друг. Много добре си направете сметката струва ли си да давате пари за чанти и семинари за този, който клати гората. Компанията иска да си продаде чантата, боли я шмайзера вие дали ще изкарате нещо или не. Но от цялата работа вие сте назад с парите за чанта, семинарче, както и времето, което сте загубили, докато някой ви обещава едно или друго. Хайде да предположим, че сте хладилен или електро техник ? Хайде сега си направете сметката че днес като електротехник ремонтирате 3 бойлера, от всеки ако чистата ви печалба е поне 25-30 лв, станах 90 лв днес само за вас. Аз лично предпочитам да работя като електротехник , вместо да приказвам общи приказки и още повече да слушам как някой ми плямпа такива... То ако беше толкова печелишва тази работа нямаше да има зъболекари, дърводелци, автомонтьори, всичките щяха застраховки да правят...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам защо на много хора им е трудно да разберат разликата между това да имаш професия или някакъв занаят и това да си собственик на бизнес. В първия случай сам си си и шеф, и работник. Като собственик на бизнес другите работят за теб.

Мрежов маркетинг означава да си собственик на бизнес. Лично от теб зависи колко и дали въобще ще успееш или ще фалираш.

МЛМ е форма на франчайз. Който се интересува от подробности - да си ги потърси сам, но накратко: франчайзът е търговска практика, при която плащаш на собственика на идеята, а той ти дава правото да ползваш неговата марка и да продаваш неговите продукти, като те учи какво и как да правиш. Отново ти сам си си отговорен за успеха или провала. Само че, вместо да плащаш един милион долара /колкото струва франчайзът на Макдоналдс/ или дори само двадесет хиляди лева /колкото струва франчайзът на Форнети/, за да се включиш към компания за мрежов маркетинг струва от двайсет до петстотин лева.

Така че тези, които твърдят че Евролайф, или всяка друга мрежова компания, е "пишман работодател", защото ти иска пари за семинар, чанта или нещо друго моля да запомнят, че Евролайф не е работодател, а франчайзодател. И че има голяма разлика между това да работиш на дребно за 50, 100 или 1 000 лева на парче, на час или както там таксува съответния майстор и това да изградиш бизнес, в който 100, 1 000 и 10 000 човека работят за теб.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ясно ми е колко е успешен бизнеса, след като се хвърлят толкова усилия тук , за да се доказва само с приказки колко "стабилен" е този бизнес. Не се дава и дума да се каже под формата на критика.

Всеки грамотен, интелигентен, и уважаващ себе си човек е наясно, че ако една компания има сериозни намерения към него е готова да инвестира. Няма как да доиш една крава, преди да си я нахранил.

Не знам защо е толкова трудно да се разбере, че да работите за себе си означава да имате професия или занаят, които ще ви направи независими от такива пишман работодатели. Той ти иска пари за чанта и за семминар, и ти говори какви пари има в този бизнес, но първо ти трябва да си платиш. Съжалявам искрено хората, които поради своето незнание , наивност, или неопитност ще се подлъжат. Нека да сметнем - 100 баламурника, по 100 лв за семинарче = 10 000 лв. Тези юрдечета вече са 10 000 лв назад, без да са изкарали нито лев. Ако си един електротехник и дадеш 100 лв за инструменти, тези 100 лв можеш да ги изкараш точно за 2-3 дни.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте на всички във форума :).
Почти година не бях влизала тук и сега режих да препрочета отново мненията от дистанцията на времето - почти три години от първото пубикувано мнение!
Преди не бях обълнала внимание, но основния мотив на хората, който се изказват против МЛМ индустрията и Евролайф в частност е, че първо трябва да инвестираш и после /еветуално/ да получиш доходи. Имам един въпрос към тези хора - когато ходиш на работа, първо ти плащат заплатата и после работиш или обратното? Защото, когато аз започах работа /имам 20 години трудов стаж, преди да открия МЛМ индустрията/, първият месец аз си плащах, за да ходя на работа - транспорт, храна, дрехи, обувки. Повечено хора са с впечатление, че тъй като взимат заплатата в края на предходния или началото на текущия месец, то работодателя им плаща, преди да са работили. Нищо подобно!
Другата повтаряща се критика е, че в МЛМ работиш за един куп хора нагоре по веригата и едва ли не ги "хрантутиш". Хайде тези, които работите на "нормална работа" и в "сериозна компания", си направете сметката колко пари оствавят вашите клиенти в компанията ви благодарение на Вашата работа и колко точно от тези пари получавате Вие? Колко хора сте на "предните редици" в компанията Ви? Колко шефове и шефчета има над Вас? Колко пари взимат на месец собствениците от работата на всеки един от вас?
Просто в МЛМ компаниите се знае кой колко е работил, кой колко точно е получил, няма заплати, които да са "фирмена тайна" и бонусите не се раздават в пликове по неясни субективни критерии, а по ясни, предварително обявени правила и се връчват пред всички.
Така че, мили хора, преди да сочите сламката в окото на МЛМ индустрията вижте гредата в собственото си око на наемни работници/служители.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много интересна статия, Александра, моите поздравления! И аз се разочаровах доста от тези приказки за наивници. Докато работих по корабите, набара ме една позната, започна да ми приказва едни приказки как трябва да дам пари за чанта, трябва да дам пари и за семинраче...
Отвоти една папка, черта ми някакви работи, а аз като културен човек я изчаках да си изприказва урока, който е научила.С думи прости я попитах - кой ще ме издържа, докато ходя по улиците, въоръжен с папка и чанта, кой ще ми плаща сметките в ресторантите и кафенетата, кой ще ми плаща сметките за телефона и сметките у дома, докато търсим поредния юрдек. Сега вече ако сте някое просто кощрамбе, имате излишни пари, и този който ви издържа е съгласен да ходите по хотели и семинари, докато той се чуди в каква меринджейска схема да влезе за да ви натъпче чантата с пари, тогава това е вашето място. Тъкмо при следващата среща с безмозъчните си приятелки ще ги зарибите какъв бизнес правите, и няма начин те да не се впечатлят.
Още веднъж ще кажа - да работите за себе си означава да имате професия или занаят, които ще ви направи независими от такива пишман работодатели. Той ти иска пари за чанта и за семминар, и ти говори какви пари има в този бизнес, но първо ти трябва да си платиш. Съжалявам искрено хората, които поради своето незнание , наивност, или неопитност ще се подлъжат.
Сериозните компании преценяват кои са качествените кандидати и инвестират в тях, а не ви карат вие да наливате пари в компанията. Днес един електротехник ще поправи една печка и един бойлер, накрая на деня ще се прибере с 80-100 лв, това уважаема "харесваща МЛМ" е да работиш за себе си. Свършваш си работата  , прибираш си парите и си заминаваш, и не се занимаваш с "бизнес", които ти искат пари. Същото е с един зъболекар, адвокат , или дърводелец. Ако нямате истинска професия си намерете място, на което да бъдете на заплата, но не се вързвайте на подобни приказки. Който не вярва, нека да опита.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Проченох статиите от Тема от линка в мнението на Александра. Интересни и поучитени истории, макар и доста стари /откога не съществува валутата германска марка?/. Само не разрбах, защо темата за МЛМ компаниите /развиване на собствен бизнес, където никой не ти дължи никакво гарантирано заплащане/ е вплетена в темата за намиране на работа /някой ти плаща сигурна заплата или хонорар на база на договорени условия, т.е си наемен работник/?


клиент

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

капан за наивници - това са всички МЛМ компании              http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=203&aid=5117


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така, така, юрдеците вече са на свършване, и обещанията за собствен бизнес все по - рядко хващат дикиш.
Сега ще обясня какво е собствен бизнес : собствен бизнес имаш тогава, когато например си електротехник, водопроводчик, или преводач, и работиш за себе си. Днес ако например аз поставя 10 контакта и 5 лампи по 5 лв/точка, това прави 75 лв /ден. Или например някой преводач преведе 10 страници, по 10 лв на страница прави 100 лв ден. Това значи бизнеса ти е да собствен - да работиш сам за себе си, а не за още една дузина народ нагоре по веригата, и когато има печалби: те са за компанията, а когато има загуби са за теб. Това е, което повечето хора не са в състояние да проумеят.
Така че, на всички, които им е промит мозъка относно МЛМ обикаляйте улиците въоръжени с чанти, папки, и заучени приказки от последното семинарче. Аз предпочитам да си свърша конкретната работа, и да си прибера парите в момента! Хайде със здраве!
 


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Доста грешни представи за МЛМ бизнеса имат някои от вас. Преди човек да започне да се занимава с каквото и да било, трябва да си зададе следния въпрос: как искам да си изкарвам парите, като бачкатор или със собствен бизнес? Ако избора ми е да съм бачкатор, отивам да работя за някоя фирма, която да ми плаща, работил или не. Ако избора ми е да развивам собствен бизнес, то тогава приемам, че поемам целия риск за това. Понеже, господа, коментирате, че ако се захванеш с МЛМ, докато започнеш да изкарваш пари, някой трябва да ти плаща сметките, да, съгласен съм с това. Кажете ми, обаче, хората стартиращи друг тип бизнес, който не е свързан с МЛМ, да не би някой да им плаща заплати през това време или да им плаща сметките? Етествено, че не. Всички разходи си поемат сами, както и в МЛМ бизнеса. Няма бизнес без риск, ако някой не иска да рискува, ще е бачкатор, ако е готов да рискува, ще се развива независимо с МЛМ или с друг бизнес. Аз лично имам два бизнеса, единия е свързан с МЛМ, а другия няма нищо общо. Усилията, които полагам, за да ги развивам успоредно са еднакви, с една малка разлика: в бизнеса ми с МЛМ не съм вложил нито една стотинка ;) А, това, че има порочна практика по семинарите на МЛМ компаниите да се говорят 90% лъжи и глупости е отделен въпрос. Това, че има дистрибутори на МЛМ компании, готови да те излъжат по всякакъв начин, за да ти вземат парите е съвсем различно нещо. Както в класическия бизнес има мошенници, лъжци, неудачници и фалирали, така и в МЛМ бизнеса съществуват такива хора. Ситуациите са идентични, бизнес схемите са различни. И ако все пак искате да научите повече за Мулти Левъл Маркетинга от една обективна гледна точка, лишена от излишните и плашещи всекиму обещания и лъжи, които се използват по обучения и презентации, можете да разгледате този портал: http://mlmbulgaria.org


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много искам някоя красива консултантка да ме покани на семинар с преспиване. Не държа да е на 18 години с с руса коса, но искам да е в час, и да бъде отракана. Като я погледна и да получа ерекция. Една позната така по тези семинари се разведе с мъжа си, който свари от нейната дирекция той я изплющя, само и само да минат договорите през нея момичето беше съгласно на всичко, чак ми се отврати.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?