Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ерато АД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не може да се работи с тази фирма!
Пълен майтап са, някаква пълна анархия с клиентите.
Сменят цени, сменят отстъпки както си искат без да уведомяват клиентите.
Повечето хора от сервиза и не знаят изобщо защо са там.
Последните 3-4 години се работеше добре с тях ,основно заради усилията на търговците и шефа им, ама сега са разбутали системата и е страшно!


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Пиша по повод обявата на Екотерм проект ЕАД, част от ЕРАТО АД, за сервизен техник. От края на май до края на ноември работих там, като тези 6 месеца бяха изпитателни. Започва се с 650лв. за първите 3 месеца, 800 за вторите 3 и обещание за бонуси към заплатата след 6-тия месец. Фирмата няма социален пакет - коледни, великденски, пари за платен отпуск, няма аванс преди заплатата, не чакайте бонуси, а когато има голяма поръчка намаляват ставката за изработка на изделията, така че пада общата заработка и се разочаровате от малката заплата накрая. Чака се на собственикът да му кефне да разпише заплатите и тогава се превеждат. Похвално за изп. директорка, че е свела това време до 2-3 дни. Във фирмата има готини хора, от изп. директорка включително до работниците в цеха, с които може да се работи много добре. По повод на това което предлагат, ето връзка към обявата и моят коментар : www.jobs.bg/f2068637
Млад екип - да вярно е. Развитие - не, оставате си техник. Там дори конструкторите чертаят това, което им каже собственикът, независимо от техните изчисления, концепции и конструктивни решения - прав е собственикът, а вие се обезличавате като служител. Що се отнася до европейските норми и стандарти - опитват се да вкарат система за управление на производствения процес, която от абсолютния хаос прави каша, т.е. малко по-добре. Но това по никакъв начин не се отразява на развитието ви. Напротив - ядове и разминаване между конструкторската документация и реалното изделие. За обучения не съм чул някой да е бил изпратен и да се е развил. Единствено може да ви пратят на Пловдивския панаир да шпионирате конкуренцията, от което да почерпите някои идеи.
Що се отнася до работната среда - вече споменах накратко по-горе. Ще добавя, че голяма част от хората, особено в цеха, работят в постоянен страх и притеснение да не се развика Шефът, т.е собственикът. Самият той е с грубиянско възпитание и не веднъж е унижавал някои от работниците си. Човек, който на колегите в мое присъствие говорше за мен като за "новият колега" в продължение на 1 месец, когато се обсъждаха изделията в лабораторията за изпитания. Цял месец той не се обърна дори с елементарното "ти", да не говорим за името, макар, че по-късно зпочна да го употребява. Очаквайте както  е спокойно откъм работа, в един момент да ви се стовари голямо количество задачи, които да изпълните за кратко време, и то "перфектно" - любимата дума на собственика. Така се случи и с мен. Голяма грешка ще направите, ако започнете да му обяснявате, че за толкова кратко време е невъзможно да се изпълни всичко перфектно. Ако започнете да се обяснявате, рискувате да бъдете блъскани в посока на изхода и да бъдете наречени "тъпанар". За 6-те месеца престой там видях да напускат главният конструктор на фирмата, производствен директор, оставки бяха подали още двама началници, но ги задържаха, напусна конструктор от друга фирма на холдинга, както и трима работници. Естествено оценките ми в по-голямата си част ще са негативни, ако не и всичките... Помислете добре, преди да се захванете с тях. Разпитайте и други бивши и настоящи служители и работници.
 


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Фирма, която не цени собствените си инженерно-технически кадри, a на почит са административно -началническите служители. Не си спазват обещанията за премии при изпълнена задача. Не вникват в проблемите на производство, а бързат да налагат финансови санкции.Попитайте шефовете за текучеството на инженерни кадри в производствената им фирма ...В Хасково вече почти няма инженер, който да има желание да работи при тях. Може би ще вземат новобранци, но ако не се промени фирмената кадрова политика и те ще напускат след 2-3 години.


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обещаха, че ще ми увеличат заплатата след края на изпитателния срок - трънки. Пак обещаха, пак трънки. На никой нищо не му дреме. Шефовете само гледат да се подмажат на по-големите шефове /има много/ и изсипват всичката работа на подчинените без да ги интересува може ли да се свърши на време и накрая те е срам да кажеш, какво си рабтил... Коледните премии са смешни. Седят само някакши марди, а свестните се махат бързо. Въобще не си губете времето и нервите там! От тогава смених дше работи и никъде го няма това!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?