Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Clearstream Holdings /img/frontend/nomap.png"

Clearstream Holdings

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
2

Clearstream Holdings = Nexcom = Nutel = Nexcomtelecommunications = Некском България
В зависимост от позицията на която е човек, заплащането варира и за някои на по-високи позиции е горе – долу удовлетворително, докато за по-ниските в йерархията не е твърде зле. Повечето заплати са под 1000 лв. Уважение няма много много. Само се разкарва персонала на командировки в страни от третия свят. Привилегии няма! Фирмената сигурност е на относително добро ниво. Свободното време е според слъжността, която заемаш и според това до колко се имаш с прекия си шеф. За потенциала – не е много голям. На някои места, вече като чуят Некском, което е еквивалент на Clearstream (шефа и на двете е Емил Николов), и те гледат със съчувствие. Местоположението е трудно за описване – до Американското посолство. Няма превоз, който да те закара на по-малко от 15 минути от мястото. От гледна точка на инфраструктурата е много лошо. Улицата, по която се стига до сградата е постоянно в ремонт – минава всякаква строителна техника. Наоколо се строят около 10 сгради. Шума е потресаващ – идилична работна атмосфера.
Колектива - доста некадърници има вече в тази компания. Само един човек, който разбира от продажби и още двама напълно некадърни! Имат и специалисти чат пат.
Офиса е приличен.
Извод: не си правете труда да ходите дори на интервю там, както направих аз!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?