Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кастело Прикаст ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Светослав Тертер 12&markers=София,ул. Светослав Тертер 12

Кастело Прикаст ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мнението ми е насочено към всички колеги геодезисти - проектанти и такива, които възнамеряват да работят на тяхни обекти.
Фирмата е изключително некоректна. Честа практика е да си сменят геодезистите, като не им заплащат трудът и свършената работа. Хората, които се водят проект мениджъри във фирмата за некомпетентни, заради тяхни грешки ще пострадата вие, не могат да четат чертежи, не подават вярна информация, извиват ви ръцете, работи се над 12 часа в ужасни условия, заплащането е смехотворно - посещение 280 лв (за работата, която се изисква да се свърши, такова заплащане е пародийно), отношението към трудът ви е ужасно. За съжаление фирмата се управлява от напълно безхаберни хора - Александра Биязова и Франко Де Капуа. Хора, които мамят и лъжат инвеститорите си. Обектите им са пълни с грешки и проблеми, за които не поемат отговорност. В случей на грешка вие ще бъдете изкупителната жертва, на която няма да се заплати. Нивото на фирмети отношение е много ниско. Не спазват договорните си условия и не заплащат коректно труда ви.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

незнам как ги има тия още,след като произвеждат стомонобетонни панели отляти на ръка с кофи,неплащат реалния труд за всички,работно време го няма,колектив също

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?