Резон Медиа Груп /img/frontend/nomap.png"

Резон Медиа Груп

Кандидатствах за позиция в отдел „Продажби”. Момчето, което ми звънна да ме покани на интервю беше много любезно (първоначално). След като попитах за адреса, той каза, че няма нужда да записвам, защото ще ми изпрати имейл с подробности и се уговорихме за 10:00 на следващия ден. Излишно е да казавам, че чаках цял ден да ми пратят имейл. Накрая им звънях в 17:40, но явно си бяха тръгнали. Звънях на следващия ден, сутринта към 9 (за по-сигурно, че са на работа). Същото момченце ми каза, че сега вижда (разбираш ли), че му е дошъл обратен имейл за това, че не е изпратен имейла до мен. Попитах дали интервюто остава или не, а той отг., че ще се консултира с мениджърите и ще ми се обади. След 30 мин. някъде ми клипна (ебаси наглостта). Въпреки това реши да се обадя, но бях прехвърлена на гласова поща.
И това е.
Не разбирам- или си търсиш хора, или не. Какво е това иди ми-дойди ми. Ако са толкова компетентни и коректни в работата си колкото в подбора, положението е трагично.

В някои отношения политиката, която се води не ми харесва, но отношението към персонала е на отлично ниво.В отношение заплата са точни с някои дребни забележки.Каквото си договорите в началото такова ще си взимате. Мърда се нагоре, но не очаквайте да скача като заек :)Работата е на кило.. като същевременно не ви юркат много.Спокойната атмосфера сама си ви подтиква да работите :)

шубе го/я е и не казва!

Резон Медия груп ЕООД-София изпращат в писма някакви дискове до различни фирми и писма,че ако не върнеш диска до 14 дни,трабва да го заплатиш.Получихме такъв диск,ОБАДИХМЕ ИМ СЕ,ЧЕ НИЩО НЕ СМЕ ПОРЪЧВАЛИ,върнахме го,но с обикновенна писмо/това се оказа грешка,а трябваше да го изпратим с обратна разписка.След 14 дни получаваме писмо,че тъй-като не сме върнали диска в установеният срок,трябва да го заплатим-200лв.и към писмото и оригинална фактура.Ние не сме поръчвали нищо от тази фирма!Те изпратиха ,ние върнахме диска и получихме писмо с фактура!ВНИМАВАЙТЕ С ТЯХ,ИЗКАРВАТ ПАРИ ЗА НЯКАКВИ ДИСКОВЕ СТРУВАЩИ 5 ЛВ.,А ИСКАТ ЗА ТЯХ 300ЛВ.
АКО ПОЛУЧИТЕ ДИСКОВЕ ВРЪЩАЙТЕ ГИ С ОБРАТНА РАЗПИСКА!

Не работя там, но моята съпруга е техен служител. Коректни са и плащат на време.
В момента обаче и при тях нещата стават много затегнати и дори освобождават някои служители. Мога да кажа, че кризата доста ги засегна. Мнението ни за тази фирма е много положително. Затова, ако са обявили свободни позиции не се колебайте да кандидатствате.

Някой да знае нещо за тази фирма? Поканиха ме на интервю за рекламен консултант, заслужава ли си?