Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джамбо Ес. Б. /img/frontend/nomap.png"

Джамбо Ес. Б.

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 484 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 484


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте приятели ето един начин как, да си изскарате малко странични дохои от интернет чрез този сайт:
https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan
Това е най- добрия сайт от този тип Advertising Network с над 30 милиона акаунта в целия свят, или казано на български споделяне на реклами, като едни хора споделят и плащат за тях а други гледат и печелят пари.
Най-хубавото, е че има програма за лоялност и колкото повече го развиваш толкова почече ти плащат. Като плащат с крипто валута.
Аз лично го развивам вече повече от 3 години и съм супер доволен докарвам си близо 0,01 BTC на месец което е около 340$ и ми идват доста добре в днешните трудни времена.

Така че ако имате свободно време може да пробвате. А пък ако нямате такова може да сложите Bot който ще натиска вместо Вас ето линк: https://faucetcollector.com/?ref=350409
Само ще трябва да ви предопредя да не ставате много Алчни и да Не го пускате да работи non-stop24 hours, тъй като могат да ви хванат и да ви изстрият акаунта. Аз лично го пузскам от време на време.
И последно ето и линк как да си обмените криптото с реална валута чрез тази борса: https://accounts.binance.com/en/register?ref=L7ZP0VQK

Надявам се да съм ви бил полезен: Успех!


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-3

При всякакви боклуци попадах в последните 6 месеца, но при такива за първи път. Меко казано съм в тих потрес. Изцяло нарушаване на всякакъв вид човешки права. Просто роби. Ако не ми вярвате уверете се сами. Има вариант и да сте една идея по-добре, но за тази цел трябва да сте мега подмазвачи и помяри. Нагледах се на такива, но имайте предвид, че ще бъдете удобни до време само, ако изберете това поведение. Гърците са измислили и още една техника, която отдавна е измислена, но те я използват - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.
8 часа и 30 мин. работен ден. 5/2.
30 мин почивка, в която ако искаш яж, сери, пикай, пуши, мри и тн., но нямаш право на нито 60 сек повече или, ако излезнеш 60 сек по-рано скандала ти е в кърпа вързан. 30те минути почивка съответно те карат да ги отработиш, затова си на 8 часа и 30 мин. работен ден. По закон трябва да работиш 8 часа с 30 мин еднократна почивка и 2 по 15 мин. почивки. За Джъмбо обаче законите не важат. Нямаш право да излизаш до WC, освен ако не прериташ. Право на WC имаш само в тези 30 мин. Излезнеш ли извън тях, ако е хипер спешно те гледат на кръв. Свалят биометрични данни- абсолютно забранено, но те го правят. Нямаш право да разговаряш с другите служители, нямаш право на отдъхване- предупредиха ме в самото начало, че е абсолютно забранено сядането. Количките със стоката са тежки. Сутрин си мияч, ако си сам от 9 до 10 миеш сам самичък целият отдел, в който си назначен. Вечер си метач- метеш сам, ако няма друг с теб. Преумората е ужасна, нямаш кръст и крака накрая, но гърците не ги интересува. За тях ние сме роби и са прави разбира се. Ако недай Боже ти се наложи и 1 ден болничен да използваш ти взимат бонуса- демек оставаш без заплата, защото така е направена заплатат, че бая пари от нея влизат като бонус. Демек те принуждават болен, здрав, жив , умрял да си там. Отношението е ужасно просто. Останалите ме подминаваха из магазина като, че съм най-голямата отрепка. Измислили са допълнителен бонус за най-добрите служители по около 100лв всеки месец отгоре. Ако се издъниш дори лекичко веднага ти ги взимат и ги ДАВАТ на онзи, който те е издънил съответно. Демек смятайте какъв кучкарник е станало. Просто настройват хората един срещу друг за 100лв горница, което не е човешко. Нямам думи за тази фирма. "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" им работи отлично така на фона на българският манталитет, който го познаваме отлично всички.Има и свестни колеги, но те са от тези,които не са на високи позиции.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Във Варна не стига, че склададжиите взимат повече пари от нас касиерките , по цял ден си играят на телефоните и почиват по един час и за капак, като почнаха уволненията не ги пипнаха!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма, която не уважава служителитв си и се гаври с тях. Хора на по 10 години седят на една и съща длъжност а ти спускат за управители некъдърници, които си нямат и понятие от начина на работа. По конкретно визирам Иван Лалев от магазин Европа. Няма как да изискаваш хората да те уважават без ти да уважаваш тях


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съгласна с мнението на колежката(колегата), което е под моето. Преди около седмица прекратих трудовите си взаимоотношения с Джъмбо, именно това на Ботевградско шосе. Започнах прекрасната си кариера там като събото-неделен служител, в последствие реших, че ще мина редовно - на осем часа. Унижението, приказките зад гърба, интригите и високите стандарти бяха на ниво както когато бях събото-неделен, така и след това. Набелязват те и не те оставят на мира. Колкото и да работиш, пак ще е малко. Каквото и да направиш, няма да е достатъчно. Разни хора ще ти пускат слухове, ще те обвиняват за неща, които не си направил. За капак на всичко не можеш да се разболяваш, защото когато решиш да си вземеш болничен ще ти се каже, че е "фалшив", и че това са "номера". На който му харесва да го мачкат и да не оценяват труда му адекватно да заповяда в Джъмбо.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега настъпи момента да изкажа моето искрено мнение за магазина по-конкретно, този на Ботевградско-София. Първо ще започна от трите главни касиерки, Радка, Полка и Бобка, които си мислят,че са Богове.Любимите им фрази са: "Няк'в проблем ли имаш?" Нещо искаш да ми кажеш ли к'во?". Те за нормално отношение не са чували, нито към клиенти, нито към хората с които работят. Хората,които са били на каса там знаят най-добре, но и събото-неделните служители също, които са се наслушали на скандалите им и обидите към касиерките от типа "Ти си парцал и мога да се държа с теб както пожелая" едва ли не. Първите 3 дена се държат нормално и после почват да правят мръсни номера на всички колеги, защото видиш ли ти НИЕ КОИ СМЕ, ТИ КОЙ СИ. Естествено стресът, когато ти дойде
повече се обръщяш към управител/ката Люба или Иван и те почват , да разследват кой,какво е казал, естествено без резултат. С 2 думи дай на простака власт и му гледай сейра. Да има работа много, но това е пределно ясно, като се има предвид,че е голям магазин и влизат много хора. Пределно ясно трябва да му е и на всеки, които отиде там да работи,че дори и да се разкъса на 10 места, дори и да тича из магазина, никога ама никога няма да е направил нищо! Нон стоп всички не 1 или 2ма,а ВСИЧКИ са обвинявани,че едва ли не само спят на работното си място. Старите "кучета" там са на почит, но въпреки това и върху тях се сипят обиди и неуважение, от там тази цялата гняс я сипят върху по-нови работници или Събото-неделните служители, които те са най-нисши естествено, за държанието към тях изобщо няма да коментирам. Събото-неделните имат почивка от 45мин. за 12 часа. Което е нищо за това,че тичаш като изоглавен по отдела за 500лв и на всичкото отгоре отговорника се оправдава с тях за ВСИЧКО и си измива ръцете. Объркал е нещо - Събото- Неделния е виновен! Нещо не е направил- събото-неделният е виновен! И така се получава един безкраен кръговрат от които няма излизане. Правенето на интриги от страна на леличките от 30 до 45г възраст е хоби за разнообразие. С едно изречение, ако искате да работите в стрсова среда, да се срамувате пред клиентите,че някоя парцелана им крещи или ви обижда пред тях, то там ви е мястото. И да знаете,че не може да се разболявате дори за 1 ден,защото веднага ви режат бонуса тоест от 1000 на 800 или от 500 на 300. + нон стоп да гледате как някоя касиерка буквално ПЛАЧЕ, защото я обиждат. Просто не си заслужава, да търпиш!!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като пишете мнение за фирмата поне пишете за кой град става въпрос да не сме врачки!


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-4

За краткия си престой бих споделил, че като цяло работата не е трудна , заплащането е добро (зависи от позицията),много лъжат в обявите си за работа. Примерно ако в обявата ти предложат 1300+200 или 1100+200 , реално ще подпишете договор за доста по-малко , и тези , в случая бонуси ги няма като клауза. Но ще ги получавате ,приерно ако не си вземате болничен .Реално си в несигурност и излъган.Нещо им куца вземанет на решения... В моя случай съкращават 2 човека на позиция (много бил щата) след 1-2 седмици пак им трябват хора . Това е ЛОГИКА! Запомнете преди да работите въобще там. Не се отнасят като цяло добре със служителите си,едни се тачат без особени заслуги дори си и пият на работа :D (меко казано - недупостимо), подобни. Абе нищо ново под небето, но в обобщение бих казал, че не е добра фирмата.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Въобще не ценят старите си кадри. Само спускат парашутисти без образование с големи заплати и никой не може да се обади.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?