Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Зона Дом ООД /img/frontend/nomap.png"

Зона Дом ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 33 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-33 от общо 33


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
2

Наистина труда на хората отива по дяволите. Колко безсънни нощи са изкарали хората по етажите, преди отварянето на магазина и колко работа са избутали. Бедна им е фантазията на ръководителите.

Имаше много кадърни хора, с помощта на които магазинът приличаше на европейски в началото на миналата година. Наистина беше модел за всички останали мебелни вериги и всички се съобразяваха с това.

Сега нещата са съвсем различни и коментарите, които се чуват за Зона са по-скоро подигравателни. Е, в крайна сметка губи клиентът, а от там и Зона Дом, но това е отвъд разбираемото явно.

Поздрави,
Един Европеец


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Ами трудно мие да формулирам положението в Зона-та. Мога да кажа най -общо, че колкото лъсква изглежда отвън , толкова е отчайващо положението вътре. Като човек изучавал менижмънт повече от 10 години мога да споделя , че Зона е мястото образец , където се погазват всички правила за успешен бизнес и после това рефлектира от неуките собственици към персонала. Да персонала наистина изглежда непрофесионален , меко казано , но това е защото собственика не е отделил и стотинка за обучението на хората които работят там (по етажите с клиенти). Ако не си представяте че всички сцени от сапунените сериали са възможни , поработете в Зона и ще видите всичко това - интриги , лични близки меко казано взаимоотношения между началници и подчинени които съответно се ползват с протекции, пиянски изпълнения с пълната гама на Бай Ганьовщината и с белезите на мутренските комплекси. Един съвет от мен - ако почнете работа там , много много не се мяркайте пред собственика ( няма как да го сбъркате) , защото може или да бъдете уволнени или напсувани или обидени в най-добрия случай, освен ако не сте представители на мъжкия пол , тогава може да получите някой "поздрав" по врата или да ви карат да падате за 20 лицеви.... уви. Не се сещам на какъв тип хора бих препоръчал да работят там, просто трябва да им се впише човек в целия този цирк за да оцелее. Но никой не е отишъл там (включително и аз) насила , така че ако нямате алтернатива мо е да пробвате , просто не очаквайте кой знае какво. Принципа на действие на собственика е толкова първичен, че едва ли още дълго че се застоят нещата така. Просто да не плащаш милиони на хората с които работиш , не е начин на оцеляване в столицата, колкото и да ти е силен гърбът....
Не мога да не отбележа обаче и старанието и търпението на доста колеги там. Има много свестни хора с които може човек с удоволствие да общува. Заплащането също в началото беше доста добро като за този бизнес в София. Имаше и идея за бонуси...., но чух скоро че са намалили заплатите , което в днешно време е.... не ми се коментира.Това е от мен и успех с работата.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
2

Хубава сграда, хубави офиси, добра работна среда.

Непрофесионален персонал с малки изключения. Бездарно ръководство. Никакво уважение към персонала.

Не препоръчвам работа там, освен ако не сте закъсали ТОТАЛНО!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?