Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Триком Гт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ 1, бл. 3, вх. 7, ет. 8, ап. 128&markers=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ 1, бл. 3, вх. 7, ет. 8, ап. 128

Триком Гт ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,

Искам да споделя впечатленията си от работната среда в тази фирма. Мъжът ми работеше като готвач там.Подписва се трудов договор, но вие никога не получавате екземпляр от него, както и трудова характеристика. Започваш с една заплата и след месец заплащането се намалява. Ти си освен готвач, миеш чинии и правиш заготовки. Вентилацията в кухнята не работи. Трябва да се смени вентилатора, но няма да бъде направено поради икономии. Забранено е пускането на климатик. Нямаш право да излизаш навън, нямаш право да пушиш и нямаш право да сядаш, защото собственикът ти плаща заплата. Толерира се Цецо, който граби собственика по 3 начина: висока заплата, която се постига за сметка на останалите служители -незаслужена, човекът е крайно незаинтересован от качеството на сготвената храна, поради което няма постоянна клиентела и качество на предлаганата храна; краде продукти. Ресторантът на хотел Елеганза никога няма да работи на печалба поради толериране на подобни хора и поради постоянни икономии. Липсата на човешко отношение към хората ги кара бързо да напускат.
Искам да предпазя поредните излъгани хора, че там нещата се случват.

С уважение към сайта: Мария Михайлова


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
5

За спането в служебни помещения нищо не мога да кажа,защото никой не ме е задължавал да ги ползвам,и аз си спях на квартира в града.Ако не ти се дават пари, спиш в безплатните служебни и не мрънкаш.
В сезон 2008 и аз работих там,но несъм имал проблеми с глоби и скандали.Имам само добри впечатления от работодателя,коректен човек за който бих работил отново.Спомням си,че  имаше един или двама колеги хванати в кражба,може те да са имали глоби,за кето не знам но е нормално ако крадеш да те глобят.
 Тоти,случайно видях това мнение и много ме подразни ,че клеветиш без причина.


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
1

Работих във фирмата много кратко време, т.е. бях в отпуск. Заплащането беше добро. Приключих работа и веднага ми беше платено.Само трябва по голям контрол в хотела.Трябва да има лице,което да следи поведението на работещите там,защото хем крадът ,хем лъжат.Никой не спазва задълженията си,гледа да ги прехвърли на другия.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
0

Работих в тази фирма 1 сезон на Банско - пълна порнография.
Когато някой от управата започне да ти обещава нещо трябва да гледате от къде изгрява слънцето. Заплатата е под минималната, спи се в мизерия - в мазето на хотела / мухлясали стаи - тъмни и усойни където банята и тоалетната е една за целия персонал / тръбите на парното минават през " стаите " , отношението им към персонала е стресирващо само караници и глоби от Георги Търнев / управител / и помощничката му Десислава.
Този човек използва хотел само за да се наспи и напие с приятели. Трябва да се научи да бъде шеф.
Има още куп неща от които бих се оплакал но за сега е това .
Който е поел този риск да работи за тях няма да му стигне заплатата за лекарства и ходения по лекари.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?