Party Gaming /img/frontend/nomap.png"

Някой може ли да каже нещо повече за Data Entry Assistant ?Какво точно представалява работата, заплащане, работно време, работна среда ?

Здравейте!Интересувам се от позицията Customer Service Associate with Spanish.Бихте ли ми казали как протича интервюто,какво е заплащането,какви са смените.Комуникацията с клиентите главно по телефон ли е или по имейл.Изобщо всяка информация би ми била полезна.Благодаря!

Нели, зависи от позицията. Но като цяло има все мениджъри/колеги от други държави и Английския се води официален за кореспонденция, така че може да се каже, че е задължително. Според позицията се определя обаче какво да е нивото му. На някои е нужно да го знаеш на работно ниво, на други обаче търсят отлични знания

Здравейте. Искам да попитам дали е задължително да знаеш английски език, за да почнеш работа в тази фирма?

По отношение на тази позиция Data Administrator Assistant for Sport Events мога да кажа, че е доста еднотипна. Работи се в екипи, нужно е добро разбиране/писане на Английски, понеже най-малкото мениджърите и супервайзърите не са българи и основно с тях се пише по чата. Като отношение са добри, не се карат, има само една англичанка, на която й е работа да следи за грешките и може да се включи с нещо подобно.
Заплащане: около 1000 лева. Има ваучери за храна 60 лева. Работи се на смени, до 24-01. Почива се средно един уикенд в месеца. Не се притеснявайте как ще се прибирате, плаща се такси за късната смяна или смяна след 22 има право на такси.

И мен ме интересува позицията,която е описала Милена.И по-точно какъв е изпита там.Все пак не си в кол центъра.

Здравейте! Интересува ме позицията Data Administrator Assistant for Sport Events. Може ли някой обективно да каже нещо за заплащането с английски и стила на работа - дали е нещо досадно и еднотипно, има ли таргет и съответни бонуси или удръжки. Как е квартала където е работното място и чувствате ли се безопасно да се прибирате след смяната от 4 до 12 например?

Много благодаря за бързия отговор!!!

Има руски отдел. Обучението е на английски.  Без добро ниво на английски няма да те вземат.

Здравейте, ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали има работа за хора с руски, а също така обучението на английски ли е и изобщо какво ниво на английски се изисква? Благодаря предварително!