Емона 02 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Александър Стамболийски 3 В 17&markers=София,ул. Александър Стамболийски 3 В 17

Емона 02 ООД

клиент

Единственото място, където времето и парите имат значение!
Екипа е страхотен и е едно от малкото места в Добрич, на което не са ми бъркали заявка!
Успех и Весели празници!

представител на управлението

постигнах ме 40 часова седмица.................................................................................
това ли е 40 часова седмица,
събота помагаме на шефа а...
разбирам от 08:00 до 17:00 понеделник до петък
а не 7:30 до 17:30 понеделник до петък ,събота до обяд 13:00-13:30
това 40 часа ли са аз ли съм прос или шефа е тарикат незнам ?

tova e edna ot nai-dobrite firmi v dobri4.6efovete sa mnogo otzivchivi i kolegite sa super

представител на управлението

Ами то направо перфектно било там бе началник?
Айде тогава ми кажи като си началник склад що мъкнеж чувалите с обикновенните работници, за да се подмазваш ли или заради нещо друго.

Заплащането е доста добро за град като Добрич,но така или иначе колкото и да взимаш никога не стигат!По отношение на шефовете те са супер!Винаги се отнасят към теб с разбиране,винаги са готови да ти помогнат с каквото могат!Наистина са хора!
Наистина работата е много,почти цяла седмица работиш без неделята,но според мен си струва!За развитие нямаме почти никакъв шанс.......!
Почти всичките ми колеги са мнооого големи пичове!За тях друго не мисля да казвам!