Веритас Кънсалтинг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Триадица, Бурел", 31, ет. 3, ап. 8"&markers=София,Район р-н Триадица, Бурел", 31, ет. 3, ап. 8"

Веритас Кънсалтинг ЕООД

1 точка от 2 мнения

работила съм във компанията преди 3 години. незнам какво е положението сега, но още тогава беше напълно такова, каквото го описва колегата. собственикът създава изключително натоварваща и изнервяща среда, основана на страхова невроза. това за крещенето и обидите е напълно вярно! аз издържах 3 месеца и буквално избягах. нищо от това, което ми беше представено като работна среда на интервюто, не се оказа истина. спуснаха ме "от небето" да приключвам фирми, за които нямах никаква представа, без почти никакви обяснения и всеки път, когато опитвах да попитам нещо, бях изкарвана некадърна. за сведение, сега 3 години по-късно, аз-"некадърната" съм заместник главен счетоводител на компания с 260 души персонал и 3 дейности. можеби трябва да съм благодарна за това на "Веритас Консулт", че ми показаха какво отношение човек не трябва да допуска към себе си.

Заплащане: Заплащането общо взето е както се договориш, но предимно не се актуализира с времето, не се отчита коректно приноса на служители и не е акоратно. Като пример: Служител, работещ две години във фирмата и обработващ най-много документи на най-много клиенти бива заплатен с възнаграждение по-малко от новопостъпващ служител, с не по-голям стаж или квалификация. Заплащането най-често е субективно и в никакъв случай не отговаря на реалния принус на служителя.
Уважение няма, собственикът на фирмата крещи всеки ден с повод или без повод, обижда служителите и ги кара да се чувстват като овце, за които и това подаяние е много.
Привилегии: служебен телефон.
Фирмена сигурност: няма, няма реални осигуровки, няма сигурност за утрешния ден, човекопотока е огромен. Само за сравнение: за два месеца служителите могат да се сменят напълно.
Работа/свободно време: няма свободно време, дори обедната почивка много рядко се ползва, работи се извънредно всеки ден, без заплащане за това, а дори и в почивните дни на пълен работен ден.
Потенциал за развитие: развитие може да има само в заплащането евентуално по благоволение на собственика, но за допълнително заплащане работата се увеличава поне три пъти.
Местоположение: Лозенец
Колеги: Изнервени, без реална представа за професионалното си ниво, без възможност за лиен живот или социални контакти.
Работна среда: крайно неблагоприятна, стресираща, изнервена,антисоциална и само човек с "дебела" кожа, темерутски характер и без трудов стаж може да издържи и то не за дълго.