Подробна оценка от
Не знам какво е в 9 РПУ в София ,но и не ми трябва -навсякъде е едно и също -ограниченост да степен на пълна простащина ,демагогия ,идиотски правила и порядки от милиционерските години ,ограничения ,лишения и липса на нещо свежо и позитивно .Това е МВРот министерството до последния участък.
Подробна оценка от бивш дознател
Споделям напълно предходното мнение, работата в това РПУ е като това да си направиш харакири.Ако имате самочувствие и желание за реализация, вашето място не е там. Пълен соц /както навсякъде в МВР/, пълна некомпетентност и млади хора с мислене на бъдещи млади пенсионери. Там по-възрастните колеги си чакат пенсийките и гледат "да си вържат гащите", като не носят никаква отговорност, а по-младите-ако са жени, си чакат майчинството, а ако са мъже-си търсят нова работа. Намира се на края на света и се работи само с цегани и всякаква недъгава сган.Много натоварено като интензитет на работа, заплащане-под всякаква критика, а бонус към висчко останало е началника, който по образование е....БИОЛОГ! Спестете си краха на всички илюзии и по-добре не ходете там. Пък и никъде в МВР!
Подробна оценка от
Най-великото РПУ, с най-великите началници.НЕ НАПРАЗНО СА КАЗАЛИ РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА.Работа под психическо напрежение, създадено от некадърното управление.Текучество на персонал /може би най-голямото от всичики РПУта в София/.Както навсякъде и тука си има любимци на ръководството, а към останалите отнощението е меко казано отвратително. "Спускане с парашут" на началници, които нямат зад гърба си и един час работа като редови служители, откъдето идва и некомпетентното им ръководство. Ако някой е решил да работи в сферата на МВР- МОЛЯ НЕ И В ДЕВЕТО РПУ.