Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Diga Line /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 10 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 10


бивш служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Пиша в качеството си на бивш служител постигнал голяма част от успехите си благодарение на тази компания и на тези хора. 
Много е грозно да пишеш под псевдоним Темида и т.н. За мен щом си толкова кадърен остава да застанеш с името и достойнството си. 
Относно работата в Дига Лайн - това е компания с много приятелска атмосфера и място където можеш да научиш в детайли процесите при създаването на рекламен продукт.
Офисът е на централно място, модерен и с изключителен дизайн.
Относно мнението на т.н. Темида, за Дима и Петър - безкрайно повърхностно е и няма нищо общо с действителността. Да те са много директни и емоционални, но са едни от най-добронамерените хора, които съм срещала.
Факт е че 3 години след като напуснах ние сме в приятелски отношения и те никога не са постъпвали зле спрямо мен.
 
За периода от близо 2 години в тази компания имах възможност да сключа сделки с Нова TV, Белла България, Пепси и други големи компании. Научих много за това как трябва да се създаде една визия и как работят всички отдели в различните стъпки на изработка.
Напуснах, тъй като исках да стана Маркетинг Мениджър и мога да заявя, че една от причините заради която бях наета като ММ на Calvin Klein, Miss Sixty и т.н. е опитът който придобих точно в ДИГА Лайн.
Да, компанията е малка, семейна, но опитът придобит там е безценен. Жалко, че някой от хората, пишещи тук не го признават. 
Няма нищо лошо в малките компании, особено, когато осъзнаваш факта, че трябва да се развиваш и имаш какво да подобриш в себе си.
Успех на всички, които искат да се развиват и да успяват в маркетинга и рекламата.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Към модераторите,
Дали е възможно да се видят част от коментарите на ръководството. За да може човек да си направи сам изводите.
Мислех да кандидатствам по тяхна обява, но сега със сигурност няма да го направя.
Благодаря на хората които са писали.
Желая им успехи, фирма в която ще намерят мястото, екипа и ръководителите с които желаят да работят. И не на последно място, заслужена заплата. :)


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-3

Здравейте,
искам да изразя моето мнение за фирмата не, за да хуля, коля и беся, а за да помогна на хората, които си търсят работа. Ще се постарая да изложа фактите с максимална обективност, за да не се вадят погрешни изводи.
Обяви за свободни позиции се публикуват в jobs ежемесечно. Текучеството е голямо. Понякога заради високите изисквания на работодателите, които не могат да бъдат покрити от работниците, понякога заради ниското и нередовно заплащане, друг път обстановката и средата стават причина хората да започват работа там и не след дълго да си отиват. 
Ще разгледам отделно предимствата и недостатъците на работата ми в Дига Лайн. Работих там почти година, време, в което се сблъсках и с положителните и с отрицателните страни на тази рекламна агенция. Положителните: трупат се опит и знания и се комуникира с хора от различни области. Там човек може да израстне личностно - учиш се да бъдеш част от колектива. Казвам учиш се, защото това нещо се постига трудно в условията на лицемерие и злоба, царящи в офиса. За управителката е по-важно с какво си облечен, какъв телефон имаш и какво се случва в личния ти живот, пред това дали имаш всичко необходимо за работата ти - химикалки, телбод, калкулатор и т.н. Звучи наистина пошло и глупаво, но за мое най-голямо разочарование е самата истина.
Офисът иначе се намира на добро място - в близост минават трамваи и автобуси, има заведение с обедно меню точно до входа, а МОЛ Сердика е на една крачка. Аз не ползвам кола, но колегите не са се оплаквали, че нямат място за паркиране - още един +.
Що се отнася до самия офис: Той е нов, модерно обзаведен (както собствениците не престават да изтъкват по повод и без такъв), с модерна система за климатизация (често дава проблем, в следствие на което лятото е много задушно, а зимата ужасно студено). За съжаление не е доизмислен добре, защото единственото място, от където влиза слънчева светлина са няколкото прозореца в зимната градина. Тези прозорци се ползват само за декорация - не се отварят и това автоматично лишава офиса от наличието на свеж въздух. Как се проветрява? Ами не се! Системата за климатизация вкарва сутрин за около 30 мин някакъв въздух, който минава през Бог знае какви филтри. Светлината в офиса е изцяло изкуствена - най-ново поколение енергоспестяващи лампи. Стени няма - всичко е от стъкло, включително и част от мебелировката. Офисът наистина изглежда добре, но не е функционален.
Отношението на управителите: На интервюто г-жа Мигарова изнесе едночасов монолог, в който ми изложи всичките си изисквания и очаквания към персонала. Търси си хора с възпитание, образование, опит и отговорност. Понякога и такива хора си намира, но те не остават дълго, защото не биха могли да издържат отношението на шефовете и техните безкрайни семейни скандали, в които нелепи слушатели стават всички служители. Няма да коментирам възпитанието на г-н и г-жа Мигарови. Достатъчно е само да кажа, че най-ниската позиция във фирмата (както г-жа Мигарова сама нарича), тази на чистачката, се заема от нейната собствена майка, с която шефката се държи повече от безобразно - крещи й, обижда я и буквално я унижава пред персонала. Какво възпитание биха могли да имат хора, които със собствените си родители се държат така? Не давам оценка, а оставам всеки сам да прецени. А ако е останало съмнение - вижте колко коментара се е наложило да изтрие администраторът поради нецензурни думи. Такова е и поведението на двете деца, които също са част от колектива - техните домашни, уроци, семейни проблеми са ежедневие, проблем и задача за всички, които работят в тази фирма. 
Заплащането е такова, каквото всеки сам си договори. Друг е въпросът до колко обещанието на г-жа Мигарова се спазва. Заплати се взимат "от време на време" и по колкото шефката реши. Ако искаш да се оплачеш - ходи доказвай колко точно ти дължи! Осигуряването е на минималната заплата за длъжността, на която работите.  Редовно я търсят хора - бивши служители, на които все още не се е издължила. Офис мениджърът обира всички негативи, защото г-жа Мигарова не вдига телефоните си и се крие. 
 Възможностите за развитие: Ами човек винаги има какво да научи. Може да обогати познанията си в областта на дизайн, предпечат и ръчен труд, но що се отнася до професионално и кариерно развитие, Дига Лайн определено НЕ е мястото. Това е фирма с 1 предпечатар, 1 дизайнер, 1 акаунт, 1 офисмениджър + едно момче за всичко (шофьор, куриер, хамал, бавачка на децата)  и 2-мата управители. Къде намирате пролука за развите???
Ще се радвам, ако моят коментар помогне на хората, които сега си търсят работа. Желая ви успех и се надявам да намерите по-добро работно място! 
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля преведете си по-долу написаният текст преди да решите да кандидатствате при нас, тъй като ние не сме училище, а частна фирма, която ще Ви плаща коректно за изработеното време:
Advertising account executive: Job description and activities
Advertising account executives work within advertising or multi-service agencies, acting as a link between the clients and the agency. They are responsible for liaising between the client and other agency staff to coordinate the advertising campaigns.
Advertising account executives liaise closely with their clients throughout campaigns, often on an every-day basis. They manage administrative and campaign work, ensuring that this is all completed on time and on budget.
The role can involve handling up to four client accounts or, in larger agencies, just one or two accounts
Advertising executives usually report to an account manager.
Typical work activities
Advertising account executives contribute to and develop advertising campaigns. Tasks typically involve:
meeting and liaising with clients to discuss and identify their advertising requirements;
working with agency colleagues to devise an advertising campaign that meets the client’s brief and budget;
presenting, alongside agency colleagues - particularly the account manager, the campaign ideas and budget to the client;
working with the account manager to brief media, creative and research staff, and assisting with the formulation of marketing strategies;
liaising with, and acting as the link between, the client and advertising agency by maintaining regular contact with both, ensuring that communication flows effectively;
negotiating with clients and agency staff about the details of campaigns;
presenting creative work to clients for approval or modification;
handling budgets, managing campaign costs and invoicing clients;
writing client reports;
monitoring the effectiveness of campaigns;
undertaking administration tasks;
arranging and attending meetings;
making ‘pitches’, along with other agency staff, to try to win new business for the agency.
Толкова по определението какво е Account Executive. А ако смяташ мила, че спомагайки за разработването на една рекламна агенция не означава, че ще водиш нови клиенти, значи са ти погрешни познанията. Колкото до това дали хората трябва да си губят или не времето тук, работейки с нас, аз лично не смятам че това е загуба на време. По-скоро хората като теб, дай боже да ни пропускат, че заприличахме на училище, а и отгоре на всичкото и Ви се плаща мили дами за това. Незнам колко си амбициозна и честно казано не ме интересува, но моля те наистина пропускай да губиш времето на колегите от другите рекламни агенции, развивайки им твоите теории, че Account Executive не означавало търговец на реклама и ако наистина държиш да се развиваш в този бранш посмени тона, поучи малко, пък тогава се пробвай. Тъй като ние "простите" Account Executives, твоите бъдещи колеги сме крайно чувствителни по темата, че разбираш ли тази работа била най-ниската възможна и за това била много лесна. Да от тази длъжност можеш да растеш, но не и ако не развиваш отдела си, а това скъпа, ако от английски не разбираш, означава, че трябва да вкарваш пари в тази фирма, намирайки и обслужвайки коректно, настоящите и бъдещи контрагенти на която и да било рекламна агенция.


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Първо, бих искала да благодаря на администраторите и целия колектив на този сайт. Изключително полезен и изчерпателен.
Казвам се Василина и бих желала да изкажа възмущението си от днешната ми среща с г-жа Мигарова. Като цяло интервюто, което се проведе беше просто абсурдно. Първо, въпросната госпожа се държа доста високомерно и тъй като нямам особен опит в рекламна агенция, аз споделих, че съм амбициозен човк, който би желал да се развива в тази област и бих започнала работа, естествено на най-ниската позиция "account executive". След това последва един доста неприятен коментар от нейна страна и ще си позволя да я цитирам " Е, то има и по -ниска позиция... чистачка!". И това дори не беше шега, а напълно сериозен изказ. Аз отговорих , че имам доста повече умения и квалификации и в случая кандидатствам за друга позиция. Спооред мен такова поведение и отношение на интервю е недопостимо. От друга страна самата обява за работа не  е коректна, тъй като те си търсят account executive, а всъщност позицията е за рекламен агент. Дори самата госпожа не беше наясно с точните определения на двете позиции и доста остро се опита да ме убеди, че няма смисъл да си търся работа  в каквато и да е ДРУГА рекламна агенция, тъй като "очевидно" нямам опит и нямам "никакъв шанс" да бъда наета. Аз лично смятъм, че отдел "Човешки ресурси" в Diga line трябва напълно да бъде сменен. Не мога да опиша възмущението си от тази среща и искрено се надявам да не попадам повече на подобни хора в следващото ми търсене на работа. Лично съм ходила на доста интервюта и никога не съм си позволявала да изкажа мнението си за когото и да било, но този случай просто беше потресаващ и затова си позволих да опиша негативните си преживявания днес. Единственият съвет , който бих дала на бъдещи кандидати за работа в тази фирма е да не си губят времето и нервите.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички!
Много е грозно, когато остро критикуваш някого без предварително да си се научил как се създава и разработва една рекламна агенция. Хубаво е също така да можеш да си заставаш зад името, а не да се криеш зад псевдоними. Но да си дойдем на въпроса. Незанам колко вие колеги сте талантливи и успели в областта си, но като човек работил самостоятелно за ключови български и международни компании и избрал да продължи кариерното си развитие в тази рекламна агенция, мога да ви кажа колеги че ви е сгрешен хард-а. Не можете да искате големи заплати и да имате големи капризи, преди да сте се доказали. Убедена съм че към момента на интервюто, вие колеги не сте се били доказали, тъй като тук в тази компания, заплащането е индивидуално, спрямо индивидуалните качества на служителя. И тъй като вашите явно не са били на ниво, такова ви е било и предложението. Колкото до шефовете - те не са деспотични, нарцистични и самовлюбени. Напротив здраво са стъпили на земята и според мен са прекалено толерантни към служителите си. За това дали са талантливи или не изобщо няма да го коментирам, тъй като офисът, дългогодишните партньорства с изключително големи компании, говори сам по себе си.
Като заключение ще Ви кажа, само, че когато извадиш пари от себе си, за да създадеш собствен бизнес и да го поддържаш 15 години, тогава ще можеш да си позволиш да бъдеш безцеремонен и язвителен. Предполагам че ще ви се иска да влезем в полемики за това дали съм права или не, но е хубаво да си пишете имената и фамилийките. Не за друго, просто така ще покажете, че сте наистина добри и компетентни и имате смелостта да заставате зад действията и бездействията си.
Мая Цветкова


кандидат за работа

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

Потенциал за развитие: ако имаше -50, щях да го отбележа но за съжаление е само до -5.
за заплатата -30 е добре

тия наистина не са в час или по-скоро разчитат на балъци, които ги има все още в изобилие

написаното от колегата/колежката е много много близко до положението там

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?