Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Synectyca /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Онзи ден бях на интервю в Синектика (квартал Гео Милев, Ул. Коста Лулчев 15 - в централният им офис. Не ми хареса отношението им към кандидатите за работа - държаха се с мен все едно съм оставен чувал с картофи. Офисът им се намира с въмнителен БЛОК, който не излъчва никаква представителност спрямо хората, които идват на интервю или бизнес преговори, отгоре на това входът беше отзад на блока...
Чаках 20 мин. за интервюто, после дойде един чичка на около 70 годинки, който даже не се представи кой е, държеше се с мен все едно съм му роб, пита и подпитва съмнително все едно съм някой убиец и тъпак, самият той беше недоверчив, сприхав, изнервен, намръщен, искаше всеки да има 100000000 гидни опит, за да може да си богоизбран да започнеш в тази заспала фирмица и т.н.
Ако искате да изкарате 1 месец без да ви се плати закономерно и както трябва, ако искате да ви тъпкат и унижават, ако искате да работите на майната си, ТО ТОГАВА КАНДИДАТСВАЙТЕ ВЪВ ФИРМА "СИНЕКТИКА"


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Велики човеко, дето си се издигнал. Може би не си се занимавал достатъчно с персонал, за да знаеш, че понякога като имаш много работа може да пропуснеш някого. Явно мислиш само от своята гледна точка, а не от тази на фирмата. В края на краищата, няма да вземат на всеки да се обаждат. Не всеки го приема, а ти май си се влюбил в някоя интервюираща и сега скърбиш за нараните си блянове. Зависи какво значи, че са ти направили допълнителни предложения и страхотно интервю. Може да е било страхотно и предложения в очите и ума ти само. Който между другото трябва да отвориш. Прав си, че нормалната етика го изисква да бъдат уведомени всички, но ако това е обещано или има ресурси. Целта на фирмата е да намери кандидата и да удовлетвори клиента. Често умишлено се дават срокове, за да не се налага всеки да се уведомява. Я си представи за една позиция 100 кандидата, 20 от които на интервю и за една седмица е така с 4-5 позиции за които да направиш подбор. Все пак фирмата я интересува да намери работещ за плащащата комисионна фирма, а не теб. При подбор съм уведомявал почти всички кандидати, но в края на краищата човешко е да пропуснеш някого. И накрая, фирмата явно се занимава с подбор на много хора и е куп работа да уведоми всеки. А твоето решение да ги "отпишеш" е само израз на някакво емоционално решение, което дори няма рационални доводи. Защото работодателя подбира


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Синектика е фирма за управление на човешки ресурси. Това, което не мога да разбера, е как може фирма за подбор на персонал след обещаващо интервю и след отправяне на допълнителни предложения въобще да не си направи труда да звънне и да каже че са избрали друг кандидат за съответните позиции. Тогава ме изгубиха като единичен кандидат за работа, а сега ме губят като цяла компания.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?