Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Прокредит Банк България /img/frontend/nomap.png"

Прокредит Банк България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 269 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 269


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Очевидно целият подбор е един фарс, но се чудя - какъв е смисълът? Все пак влагат средства най-малкото за транспортни разходи. Чух за някакви еврофондове, от които усвояват пари, но хората от тях не виждат ли, че подбор-голям,а реално нает - няма??


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съгласен с меннието по-долу, като ще допълня каква беше моята история. Образованието ми е именно по специалността, за която кандидатствах (с 2 висши съм, държа да го подчертая). Преминах успешно телефонното интервю и бях поканен на тест. Беше ми малко странно, че още на телефонното интервю 30 минути дискутирахме информация, която бях написал в CV-то си, но както и да е- повторих си репертоара. Теста беше средата на февруари- издържах го и след няколко часа бях поканен да отида на дискусия в централата. Въпросната диск. премина в 2 направления- обсъждане на 2 теми - 1 икономическа и 1 "обществено значима". След дву часово стоене там, накрая големите глави се събраха на съвещание и извикваха нас, кандидатите един по един за да им кажат дали преминават по-натам. За мое щастие- преминах И този кръг. След около седмица ми се обадиха за 3то интервю вече с прекият ръководител на длъжността. Отидох и за мое очудване всички въпроси бяха "Какво сте учил, какво сте работил, защо искате при нас, какво знаете за нас, какво знаете за позицията, какъв ви е опита с клиенти, колко $ очаквате заплата". За 30 минути си преповторих отново изцяло CV-то ?! Очевидно НИКОЙ не чете СиВита и никой не знае кой си, какво си учил, какво си работил- повтаряш като папагал едно и също. Както и да е. И този четвърти кръг минах благополучно. След половин седмица ми се обадиха по телефона, отново, за 5ти път, за да ме уведомят, че не съм одобрен.Е, дами и господа- за какво беше целият този цирк? Статистика ли си водите колко "много кандидати" имате за дадена позиция?Ако някой не отговаря на критериите ВИ защо това не се обсъжда още на първите 1-2 интервюта?!Почувствах се меко казано унизен и като маймуна, която върти опашка за банан, ходи по 100 пъти до офиса им, те му се усмихват, говорят уклончиво и завоалирано до следващият път... и така 4 пъти, за да ти кажат накрая че не сте подходящ и имат по-добри кандидати.За инфо- в момента след повече от 1 месец въпросната длъжност за която кандидатствах все още си седи отворена на сайта им. Очевидно не са си намерили така прекрасния и незаменим кандидат, както ми обясняваха и всичко на всичко изглежда, че УЧР-то им само отчита дейност и си провежда маркетингово проучване на пазара на трува, а ние баламите, които си мислим, че тези обяви са истински се връзваме и ходим по 100 пъти на интервютата им.Безкрайно съжалявам, че ме разиграваха.Успех на всички вас, които сте преминали даден етап, но не забравяйте, че и на последната права от дисциплината могат и ще ви ритнат столчето.Аз не смятам, че съм учил толкова години икономика, за да се подиграват с мен и не мисля изобщо занапред да кандидатствам при тях, без значение каква позиция свободна ще спуснат.Очевидно всичко е лъжа и измама. 


кандидат за работа

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
0

Здравейте, всички заинтересовани от Прокредитбанк АД. Искам и аз да споделя опита си от моята кандидатура. За тези, които не знаят всичко протича по следния начин. Подаваш документи-аз лично кандидатствах през сайта на банката. След около седмица ми се обадиха по телефона от Сф. Проведохме едно телефонно интервю в рамките на 20 минути, което си представляваше преразказ на моето CV. Поканиха ме на следващ етап в Сф. Отидох на 6 Февруари на въпросния тест по математика. Математиката ми е много силна по природа и след 2 седмици усилена подготовка се справих блестящо. Съветът ми към вас е четете задачите от сайта  sbornik.biz-там, ако се абонирате с един смс, ще намерите много решения на логически задачи, дори и на тези от примерните в сайта на Банката логически задачи. Решавайте задачи от работа, капитал, за което ползвайте формулите от учебника за 7ми клас.  Темите на дискусията бяха 50:50 свестни и глупави. Икономическата тема беше за Малък и среден бизнес, микро- и макро-икономическа среда в страната, безработица, външни отношения и др. подобни. Социалната тема нямаше нищо общо с банково дело, но може би УЧР разбират повече от торенти, отколкото от банкиране или пък бяха грешно информирани за какви позиции точно кандидати са се явили. Темата беше ACTA. Също като  Precious бях единственият кандидат от моя град, който си направи труда да дойде и да уважи своите бъдещи кандидат работодатели. Не може да имаш добро CV, добро представяне на тест по математика, а да ти сучат от пръстите си как не ставаш. Исках да попитам за какво си търсят хора и какви по-точно? Дали не трябва да ставаш, за да те вземат на работа? Пълна гавра и унижение, макар, че това, което си има човек 2, 3 - ма не могат да му го вземат и да го сринат. Надявам се да помогна на всички, запътили се да кандидатстват в тази Банка. Щеше ми се да можех да ви кажа каква е работната атмосфера вътре в банката, но уви ...Подборът им на кадри в началото си мислиш, че е сериозен, а трябва да те разкарват при минус 20 350 км, за да разбереш, че всъщност си имат нагласен човек за позицията или въобще не търсят такъв, а правят симулация на подбор. Странна работа. На всички решили да кандидатстват - Успех-това си е право на ваш избор. Аз имах по-големи очаквания и навярно не съм първият разочаровал се кандидат за работа в Прокредит. В крайна сметка губят те, че ме нямат, а не аз........to be continue.....


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като прочетох за тази програма "Млад Банкер" много се зарадвах. В интернет страницата пишат много хубави неща, направо ти вдъхват оптимизъм. Скоро завършвам висшето си образование което е инженерно. Но имам интерес и желание към банковата сфера. И си мислех след няколко месеца да отида в клона на банката в Габрово и да поговоря с управителя да го видя какво ще каже и евентуално след това да кандидатствам...
НО от всичко прочетено до тук....не знам какво да кажа....взех да се разколебавам... И все пак от всички коментари мога да обобщя че за хора без опит, банката е добро решение като за начало. Ако издържиш година примерно мисля че ще е добре. И след това придобил все пак някакъв опит, може да се насочиш към другите банки...поне аз така си мисля..Заплатите доколкото разбрах не са много похвални, но поне аз съм готов на по-ниска стартова заплата, но с перспективата за развитие и израстване.. Както знаем, хубавите неща стават бавно..Успех на всички!


кандидат за работа

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-2

Преди 2 дни бях на интервю в тази банка, не бях чела мнения. Оказва се, че всичко написано от хората преди мен изглежда правдоподобно. Преминах теста по "Математика и логика" и ми се обадиха за дискусията по 2 теми. Оказа се, че за съответната позиция само аз съм от съответния град, участвах активно в дискусията и в крайна сметка не ме допуснаха до следващото интервю, като ми дадоха някакво стандартно извинение. Определено интервюиращите разиграваха някаква сценка, но в крайна сметка разбрах, че всичко се случва за отчитане на дейност и най- вероятно усвояване на Еврофондове. Те дори се похвалиха, че тяхната банка се храни от Еврофондове. Хубавото в пътуването ми до София беше, че видях роднини и приятели, но определено метеорологичните условия не бяха особено благоприятни. Разкараха ме от единия край на България в най- суденото и снеговито време с користна цел, това ме разочарова и огорчи, почувствах се унижена. Клиент съм на банката от много години, но това ме кара да прекратя взаимоотношенията си с тях и да преместя парите си в друга банка. Ако някой друг има намерение да кандидатства за работа в Прокредит, най- добре е да не го прави или да няма никакви очаквания.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хехе колега, значи да не ме е яд толкова, че не преминах теста :)))) А би ли споделил на какви теми бяха дискусиите, от чисто любопитство се интересувам? Благодаря :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна пародия са така наречените "етапи за подбор на служители". Успешно издържах изпита по математика(и то с доста висока оценка) и след това се започна веселата част, която сякаш повтаряше познат сценарий от написаното по-рано от други кандидати. Отново-"доброто", "лошото ченге" и полузаспалият трети елемент от комисията. Отново неоригинално повтарящи се доводи за ненаемането ти и хоп.......най-голямата изненада, позициите, за които ние бяхме "подбирани" почти цял ден и почти от цялата страна, се оказа, че още на по-следващия ден са отново свободни. И тук идва логичният въпрос:"От толкова много кандидати как никой не се оказа достоен за  тази банка, или просто никой не е имал намерение да ни наема, или просто поводът да ни съберат е доста по-различен?!" Май доста понамирисва цялата история, а и върхът на всичко беше, че разкараха една камара хора от цялата страна при тези метеорологични условия, направо престъпление. Ако имате работа в София, използвайте поводът да си я свършите, те ще Ви платят пътя, но ако искате да си намерите истинска работа и да отидете на реално интервю, просто пробвайте на друго място!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте :) Скоро бях на теста по математика и логика в София, за съжаление  не преминах нататък. Задачите в известна степен се различаваха от примерните в сайта на банката, от предишни кандидати бях чула, че при тях били почти идентични - въпрос на късмет. Самитезадачи не са толкова трудни (16 на брой) и предполагам че всеки кандидат, разполагащ с времето и спокойствието си би ги решил. При мен притеснението изигра лоша шега и не успях да се справя със всичко на време. Съвсем малко не ми достигна, за да премина искните 65%, но вината си е моя. Моят съвет е - бъдете много концентрирани, не се притеснявайте и работете бързо :) Успех на всички.
п.с. Момичетата от HR отдела се държаха много добре, не се създава излишно напрежение.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Разгледах написаното дотук, не звучи обнадеждаващо, но все пак за какво заплащане става дума, ако някой има актуална иформация ще едобре да сподели.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Относно мнението на задачко,да определено служителките в човешки ресурси не си разбират от работата и използват така познатите заучени фрази....не исках да го споменавам,но мен лично ме принудиха да напусна тъй като им бях неудобна.Не си мълчах за нередностите които стават,но се радвам че поне някой от колегите успяха да ги осъдят и да си получат обезщетенията....аз така и не си потърсих правата,което e в мой минус.ХОРА НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ  В ТАЗИ БАНКА!!!!ЩЕ СРЕЩНЕТЕ САМО ЛИЦЕМЕРИЕ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТАМ ТЕ ОБРАБОТВАТ(АКО ИМ ПОЗВОЛИШ)ВСЕ ЕДНО СИ В СЕКТА!МНОГО КАДЪРНИ ХОРА СИ ТРЪГНАХА,УВОЛНИХА,ИЗГОНИХА ПО ПОЗОРЕН НАЧИН.Имах колежка,която беше бременна и не и позволяваха да закусва,защото възпрепятствала процеса на работа!За какво говорим!!Сами си правете изводи къде и за какви хора ще работите...доброто отношение е било едно време в началото... сега има само гърч,унижение,обиди....а заплатите!!!!!!!Чистачките са с по високи!!!!!!!!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?