Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БГ Експрес /img/frontend/nomap.png"

БГ Експрес

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

може ли да ми дадете точния адрес на офиса на фирмата. Благодаря!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бият си служителите. не им плащат по три месеца.
а пък ,как работят с доставките...да не казвам


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Докъде стигнахме управителите да пишат по форумите и сами да си хвалят фирмите. Три прехвалени мнения на фона на всички негативни са като капка в морето. И да искате няма да успеете черното да направите бяло.
Няма служител, който да е работил в БГ Експрес и да си е получил заплатите. Някои от тях имат да получават по две три заплати. Към която и институция да се обърнеш нищо не става. Пробвахме с жалби,но нищо. Чак се пробват да те плашат. Смешници.
Вечно нямат пари, а за един месец управителката Стаменова смени два джипа - Сантафе и МЛ -ДОБРЕ ЛИ Е?. Служителите да си чакат заплатите. Щом като има балъци да им се връзват.
Уважение - абсолютно непознат термин за тях. За сметка на това пък лицемерието им е вродено. Когато трябва да свършиш нещо, което не ти влиза въобще в задълженията(а един служител върши работата на трима), ще ти извадят душата с памук. В същото време ти говорят зад гърба и ти се подиграват. Били сме тъпанари и т.н. Тези хора явно нямат огледала в къщите си. За сметка на това пък имат ИНТЕРНЕТ и се радвам, че ще прочетат тези мнения. Не че ще има някакъв резултат, но се надявам поне клиентите и бъдещите служители,т.е. потенциалните жертви да се замислят преди да направят огромната и необратима грешка да имат каквито и да било отношения с БГ Експрес.
С привилегии се ползваха и се ползват само избрани служители. Нищо че след това говорят зад гърба на работодателите.Те пък си го заслужават. Лицемерието преди всичко. Не случайно фирмата стигна до дъното. Не съм срещал по незаинтересовани управители.
Относно фирмената сигурност на първо място трябва да кажем:
МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ НАПЪЛНО СИГУРНИ, че няма да си вземете -(служителите)заплатите,(клиентите)наложените платежи и някоя и друга пратка, която мистериозно е изчезнала по трасето. Но пък какво толкова, вие за едни наложени платежи ли сте.Трябват им на хората парички и като са им в ръцете, защо пък да не ги вземат. Съвсем човешко е да се краде в България.
Работа/свободно време: едните работят без обедна или каквато и да е почивка, а дригите само почиват,т.е.разполагат с неограничено свободно време, но пък за това заплатите им са високи, понеже в козметичните салони процедурите са доста скъпи. На това му казват стимул за работа. "Да живей,живей труда". Търтеи.
Потенциалът ти за развитие е равен на -10. Единственото което можеш да развиеш е някоя болест от нервите и напрежението на които си подложен и като допълнение някоя алергия от мръсотията в офиса.Но не си и помисляй са се разболееш, защото не можеш да излизаш в болничен. Това да ти се наложи да отсъстваш от работа - абсурд. Та нали ако не отидеш на работа в офиса няма кой да вдига телефоните, да обслужва клиентите, да приема пратките и т.н. Да почине твой близък, какво от това.Защо точно този ден е избрал, може би трябваше да отложи известно време. Не тряба да отсъстваш, ако ще камъни да падат. Пълни нещастници.
Местоположението им е неясно. Да вземат да ги закрият ще е най-добре. Определено няма да липсват на никой. Дано поне хората да успеят да си вземат парите. Колко фирми изгоряха, и колко стари служители. Децата без учебници оставиха.За нищо не стават. Щом като не можеш да сършиш една работа, по-добре не я започвай. Поне няма да се излагате по ТВ.
П.п. "Не управителя прави фирмата, а служителите."

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?