Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Долли ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Долли ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

здравейте,
прочетох едно негативно мнение за фирмата в която работя, и не съм изненадана(лисицата като не стиганала гроздето казала ,че е кисело), но всеки си има право на мнение.Аз като сръвнително нов кадър в тази фирма, съм доволна от колегите си , който дават всичко от себе си за да се просперира напред, а за шефа нямам думи рядко ми харесва някой шеф ( все пак шефа си е шеф , трябва да имаш респект) , но нашият шеф наистина се отнася с голямо уважение към колектива и е много разбран човек, бих искала да приличам на него .Не отричам ,че във всяка фирма си има спадове и възходи , това е нормално, но като цяло аз съм зад колектива си ....  


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Определено твърдя, че фирмата е много добра!
Отношението между колегите е чудесно, създават чувство за сплотеност, може да се разчита на тях при проблеми.
Шефът плаща добре и се отнася с уважение. Естествено, че си има неговите изисквания и странности, но не е гадняр.
Условията са добри, единствения проблем е мястото. Не бих казала, че е удобно, но не е кой знае каква трагедия.
Напуснах, защото ми се наложи, но ако можех със сигурност щях да остана там още дълго. Има потенциал за развитие във фирмата за тези, които го искат.


представител на управлението

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

фирмата е супер в нея работят много готини хора абе вси4ко е наред


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кажете как са нещата във фирмата, струва ли си да се започва работа там, условия?


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Нямам думи хора! След настоятелна среща от страна на шефа на тази фирма, да се видим още на същия ден (той всъщност е доста объркан), се отзовах на интервюто, въпреки че имах уговорен час за фризьор. Както и да е, това е преживяно, поговорихме, договорихме се за една заплата, днес ми пише по мейл, че искам висока заплата?! Той самия ми предложи 100 лева по малко...
Днес получих в дома си електронно писмо, в което се пише, че прекратяваме отношенията ни, въпреки напускането от предишната ми работа, и изчакването на едномесечния период, та прекратяваме поради това, че работата въри бавно, тук е мястото да вмъкна, че той ми сподели отново писмено че има психичен проблем - вярвал най малко на себе си. А работата върви бавно, защото без да се вложат пари в нещо, само по интернет не могат да се направят нужните контакти, когато става дума за държава, която ни е съседка.
Уважение пълна 0, мотивите са ми същите. Привилегий - аз не получих, въпреки обещанията да се свързвам с хората от които има нужда фирмата по телефона, естествено, няма да звъня от моя телефон за разговор в чужбина.
Фирмената сигурност е ясна, накараха ме да напусна, сега отказват да ме назначат, какво да говорим повече.
Работно време 08-00 до 17-00, с почивка 1 час на обяд, което не е нормално за хора, които работят на компютър, според закона им се полага по 15 мин почивка, заради това че са на компютър по цял ден. Т.е. няма време и за цигари - това за пушещите.
потенциал за развитие..., според него има, според мен няма, защото се говори едно, а се прави друго.
Местоположение - във стария винпром, в едни смачкани офиси, където са по 4 човека в една малка стая., да не говорим че там трябва да имаш най малко здрави нерви или здрава кола за да стигнеш, заради дупките, и после няма и къде да паркираш нормално.
колегите, до колкото имах контакт с тях, бяха горе долу ок, но пак повтарям, контакта ми беше недостатъчен.
Работна среда - сравнително напрегната, офиса...без думи, и на всимчкото отгоре студено, хората облечени с пуловери, и никой не взима мерки за отоплението му. Шефа изведнъж идва и казва - нали каза че ще дойдеш да говорим, аз НЕ СЪМ КАЗВАЛА ЧЕ ЩЕ ХОДЯ В НЕГОВИЯ КАБИНЕТ ДА ГОВОРИМ, както и да е...просто без думи.
Фирмената политика е крайно неизяснена. Наистина крайно неясно кой какво прави. и защо го прави, едни разправий по телефоните, които според мен са безмислени.

Наистина скапана работа, осъзнавам каква грешка направих. Но определено работодателите в днешно време наистина нямат исканото европейско ниво. Звънях му по телефона, след като получих мейла, дори нямаше смелост или достойнство може би да отговори на 2 мои повиквания. Какво да кажа повече, ще е излишно, не започвайте работа там!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?