На Анонимният под мене искам да му кажа, че е напълно нормално да имаш период на обучение и естествено да не се заплаща. Ти не работиш, а се обучаваш. Не си се претоварил толкова много, че да имаш претенции за пари. Ако имаше малко повече амбиция, щеше да останеш или да заявиш ясно и открито мнението си. Предупреждават те при започването какви са условията и какво е заплащането. Ако не ти отърва, просто си тръгваш. Не е необходимо да изявяваш анонимно мнение, бъди честен, това там се цени много, гарантирам ти го. Бивш служител съм, напуснах по здравословни причини и ако се оправя бих се върнала с удоволствие там. Шефовете са прекрасни и разбрани хора и не виждам проблем с това, от какъв произход са ... Там не е важно произхода, а желанието за работа!
Бях извикана на интервю, на което ми казаха, че първоначално трябва да работя 3 дни по избор по няколко часа, обикновено 4,които ще с неплатени, тъй като са за да се запозная с работата и тн.
Ходих 3 дни, работа мноого, непрекъснато то се прави нещо, не се сяда. Добре, това е разбираемо- стандарти на фирмата и тн. Но аз като нов служител, който незнае какво да прави, трябваше постоянно да питам някоя пт по-старите какво и как да правя. Нямат никаква организираност, на тях много не им пукаше. Пускаха ме зад касата, там да сгъвам, махам аларми и тн, за да не преча на клиентите. И чак на 3тия ден едната от старите каза че шефа се обадил и направил забележка за това, че човек без договор стои в зоната на касата. Ок, и това го разбирам, но защо човек без договор идва 3 дни по 4 часа и работи като луд за тях, без заплащане?! Така може, значи!
А заплащането щяло да е 700 лв 1вия месец, за 180 часа месечно-водил се обучителен и след това пак толкова по толкова + бонус ако продадеш от 2 неща нагоре.
Незнам, за такъв обем и то динамична работа, по 10 ч смени, 180 ч месечно, ми се струва малка заплатата. А и персонала е почти от туркини, както и шефовете.
Подробна оценка от ai54
работих във фирмата за много кратко, но като напусках се отнесоха коректно, изплатихами изработеното време.
Подробна оценка от Zk
В момента работя в тази фирма и съм много доволна. Колегите са готини, местоположението на мола е удобно. От условията съм доволна, като пари всеки получава изработеното.
Подробна оценка от IbBO
Не съм доволен от въпросната фирма...Оказаха се много некоректни хора. Говоря за магазина, който откриха в МОЛ Сердика. Първо условията бяха едни, после се оказаха други, накрая 3-ти.... Договори до последно ни лъгаха, че ще има, но така и нямаше, заплащане така и не получихме - както аз, така и другите, които напуснаха преди и след мен. Срамота е уж силна и известна марка, пък така да се "циганят" и да те лъжат в очите без да им пука... За другите магазини от веригата не знам как е, но в този е така.
А пък управителката.......първо да се научи какви са и задълженията, после да научи тънкостите на марката и фирмата и едва тогава да е управителка.....
С две думи смешна работа.....добре поне, че се прецаках само за малък период от време.
Подробна оценка от magi80
rabotila sum vuv firmata i moga da kaja 4e e super
Подробна оценка от elia_k
V momenta rabotq v tazi firma i sym dovolna.