Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тикшув Контакт Център /img/frontend/nomap.png"

Тикшув Контакт Център

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изватка от Държавен Вестник : "13517
 
Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 14.І.2008 г. по ф.д. № 1213/2006 вписа промени за „Ти Би Ай контакт център“ – ЕАД: заличава като едноличен собственик „Ти Би Ай България“ – АД; вписва като едноличен собственик „Тикшув глобал комюникейшънс“ – ООД, Израел; вписва промяна в наименованието от „Ти Би Ай контакт център“ – ЕАД, на „Тикшув контакт център България“ – ЕАД; вписва промяна в предмета на дейност: консултантска, рекламна и информационна дейност, маркетинг, посредничество, търговия със стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон; вписва нов устав на дружеството съгласно протоколно решение от 9.ХІІ.2007 г. на едноличния собственик на капитала; заличава като член на съвета на директорите Милка Атанасова Зафирова; вписва като членове на съвета на директорите Гил Сегев и Ехуд Визнер; вписва промяна във фамилното име на Моника Христова Христова, което следва да се чете „Кунева“; дружеството е със съвет на директорите в състав: Ехуд Визнер – председател, Петя Стефанова Нейчева – зам.-председател и изпълнителен директор, Моника Христова Кунева и Гил Сегев; дружеството ще се представлява от изпълнителния директор Петя Стефанова Нейчева самостоятелно, а за всички сделки, надвишаващи стойността от 5000 евро, заедно с председателя на съвета на директорите."


-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
2

сега кол-центъра се казва ''Виена Иншуранс Груп контакт център България''
 
иначе всичко казано е вярно, само че ваучерите вече за 8 часов раб. ден са 60 лв. а за 4ч. - 30 лв. А карта за градски транспорт вече няма.
 и още нещо... помислете МНОГО добре преди да се захванете с тази работа, ако ви се седи цял ден пред компютър в кокошарник,вързани като кучета за досадните слушалки,говорейки едно и също,то ... това е работата за вас :)


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
2

Всички мнения ,които са изписани до тук са напълно вярни. Но само искам да ви кажа -в тази фирма ,ако случайно се разболееш и си вземеш болничен -губиш невероятният социален пакет,който включва карта за  градтския транспорт и ваучери за храна на стойност 30 лв. След това ,ако решиш да отработиш тези дни ,в които си бил болен ,не получаваш нищо освен социални си пакет . В края на месеца получаваш фиш ,в който пише ,че ти си бил на работа без дните ,в които си идвал да отработваш и примерно от 19 работни дни ти си работил 22 ,но според ръководството -ТИ СИ БИЛ НА РАБОТА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ и няма да ти бъдат заплатени тези часове.  Наистина ,колегите са много готини -почти всеки месец има най-малко по 2 напускащи . Текучеството е наистина много голямо . Задължен си да работиш 1 година ,тъй като си подписал договор за обучение и ако си тръгнеш по-рано им дължиш неустойка на стойност 550 лв. Всичко ,което те карат да подпишеш е много добре изпипано. Също това ,което разказват за бонусите ,който ще получиш ,ако си свършиш работата - е пълна глупост.  Много лицемерие и омраза кръжи из коридорите на тази фирма. Бях служител 6 месеца. Радвам се ,че се махнах от това място . Не се подлъгвайте да започнете там работа - максималната нетна заплата ,която може да получите след 2 години работа е 550 лв. Замислете се дали си заслужава да работи 2 години за 430 лв  месечено -за пълен работен ден и 220 за половин работен ден.Успех на всички !


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
1

Не се залъгвайте да започвте работа там,просто е кошмар,натоварването е голямо,не можеш да станеш от стола,почивките са малко,шефовете ( някои) се държат ужасно,заплащането е ниско за работатамкоято вършите и за времето,което отделяте. Някой колеги са пичове,но са много малко тези. Ако напуснеш преди да ти е изтекъл договора (1 година) те карат да плащаш неустойки от сорта на 550 лв,а ако не си подал 1 месец предизвестие те карат да даваш още 550 лв,което прави общо 1100 лв,а те дори нямат разрешително за това обучение,пълни измамници,наистина НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ НА РАБОТА ТАМ!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако имате някакви колебания, отностно това, дали да започнете работа там,или пък ви предстои интерю за работа, и искате да съберете повече информация за фирмата - погледнете мненията за "Ти Би Ай Контакт Център",- за едно и също става въпрос. Просто "Тикшув Контакт Център" е новото. ;)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?