Подробна оценка от GayMaster
М дааа. Гледам, че с крайна сметка "голямата фирма" не е прокопсала. :) Всичко се връща. Можете да се радвате на "големите" си заплати. (Тия, които сте взели де.) Ще обърна една бира по този случай.
Направо ми е беден речника за целото преживяване прекарано там, една заплата ми дължат. Тези двамата единия се покрил като мишка не си вдига телефона а другия когато и да го гътнат все ще му е късно.
"колегите" пък такива мишоци и дребни душички почти никъде не съм срещал. Макар и търпелив добре, че горе долу бързо се усетих къде съм попаднал и не прекарах много време в тази тоалетна.
Новата схема на боклука хинков кард бокс, бъдете внимателни да не попадате на тях, въпреки че като знам кадърността му няма да прокопса много. Далече от тия!
Изключително некоректни, не пропоръчвам отношения с тях дори на граждански договор и с поемане на проекти. Лицето Димитър Хинков е най-отвратителния човек, с който някой може да работи - от онези толкова гнусни хора, с които само като говориш, искаш да се изкъпеш след това.
мишоците от Дъ Магс ( The Mags ) се крият на ул. Брегалница 68, новата им далавера CardBox ( Кардбокс ) е на бул. "Александър Стамболийски" No 84-85, ет. 5, ап. офис 23
На фона на всичко, което е казано досега, да не забравим да споменем и (вече не толкова) новото им начинание, за всички бъдещи хора, търсещи си ново работно място.
CardBox AD (https://www.jobs.bg/company/245801)
която също собственост на Димитър Олегов Хинков и Цветозар Николаев Нинов.
И другия трол Цветозар Нинов си е за привикване, но ще е трудно след като нито си отговаря на съобщенията, нито си вдига телефона.
Ще се видиме скоро обаче :)
Искам администратор да коригира данните на фирмата с истинските:
"Дъ МАГС" ООД
Съдружници:
Здравка Тодорова Манавска, 1700 лв.
Цветозар Николаев Нинов, 1650 лв.
Димитър Олегов Хинков, 1650 лв.
Адрес: неизвестен
Последен управител на дружеството: Димитър Олегов Хинков
Не е коректно да се подлъгват хора, служители и клиенти!
Предложението ми, всички засегнати страни, свържете се с мен и джудженцето и любовницата му да ги привикаме в Господарите!
Подробна оценка от RIP The Mags
За съжаление или не, изглежда нещата тук приключват - за някои зле, за други още по-зле, а на трети времето ще им покаже.
Служителите, успели да напуснат или изгонени по-рано, вероятно печелят или поне не са си загубили времето, а за най-последните остава да пишат с тебешир на стената и да затварят вратата.
Обективно погледнато, клиентите, повярвали на "секси джуджето" до известна степен сами са си виновни, но и "неприятният гном" е успял да учуди света, затривайки фирма с двайсет годишна история за двайсет месеца.
Всичко това е интересна, но в никакъв случай уникална ситуация.
На 1.09.2017 Поръчах софтуер. 22 € на час. За 8 месеца. 22 000 € без ДДС
След изтичане на срока, на 10.05.2018, ми съобщиха че не се в състояние да изпълнят задълженията си както и да върнат платената сума. Не можах да повярвам че все още има живи екземпляри от този вид.
Подробна оценка от Бягайте от The Mags!!!
The Mags/Дъ магс или бишето Mag Studio/Маг студио е компания, която ТРЯБВА да отбягвате и като служител и като клиент.
Ако мислите да станете служител, няма да получите никакво уважение, вие сте средство! Ще ви залъгват, че смешната стартова заплата ще расте, НЯМА! Нямате никаква среда за работа, поместени сте в офис-кутийка. Осигуровките, разбира се, са непълни....Няма никакви облаги, ама никакви - плодове, карти за фитнес, тиймбилдинги са абсолютен мираж. Мотивация за работа НЯМА!
Ако решите да станете клиент, о Боже.....недейте!!! За тези пари отидете някъде другаде. Нито ще получите качество за парите си, нито ще си получите продукта в срок!!! Фирмата лежи на стари лаври...Не си губете времето, а поразпитайте и сами ще се уверите ;)