Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ткм 2000 /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

В тази фирма работих само 1 месец.Офиса се намира в Овча купел.Иначе е близко до трамвайната линия.Но там отношението е ужасно.Наистина шефа и шефката се държат лошо с служителите и ги тормозят.Спомням си как за това че вратите на стаите се тряскаха понеже бяха тежки,г-н Дяков каза че ще ни взима пари за всяко тряскане.Във всички стаи има камери,което на мен и други колеги ни действаше много стресирващо.Даже имах чувството и че в къщи имам камери и трябва да внимавам какво правя.Не разрешават да ползваш мобилния си телефон.Рабтното време почва в 9ч. но искаха да сме там в 8:40,също така всеки понеделник имаше обучителен курс за маркетинговия отдел,които така и в действителност не се занимава с маркетинг.и на за този курс караха всички служители независимо от кой отдел са и дали имат нещо общо да ходях и се правеше списък на който трябваше да се подписваш че си пресъствал.И курса не се провеждаже в работно време а ни караха преди да почнем работа сутрината в 8:20чда сме там.Също така като пристигнеш сутринта имаше 1 тетратка в която трябваше да се запишеш в колко часа си престигнал и в колко отиваш и се връщаш от обяд и в колко си тръгваш.а извън сградата не можеш да излизаш.В някои от стаите имаше освен камери и микрофони да се подслушва какво се говори.Всеки служител имаше дневен отчет,който трябваше да се попълва с час кога,какво и с кого си работил.с кого си провеждал тел.разговор,излизането в обедна почивка,всичко.Компютрите и цялата техника са много стари,за 1 месец работа при тях започна да ме боли главата и очите от компютъра,който много бавно работеше.Иначе,повечето колеги бяха жени тоест 90%.Че имаше клюки и интриги имаше,но доста по малко от колкото в други фирми в които съм била.с 2 думи7Не ХОДЕТЕ


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Препоръчвам най-чисто сърдечно нормалните млади хора,особено тези които сега започват да работят, в никакъв случай да не постъпват в тази фирма. Не работата там,а самото присъствие в "компанията" на г-н Дяков и особено на г-жа Дякова, може да има трайни здравословни проблеми за всеки от тях. Предполагам, че чрез унижаване на служителите, госпожата се опитва да избие собствените си комплекси, т.к. компетентността и възможностите и са далече под нивото на доста от колегите. В интерес на истината Дяков е изключително умен и находчив и умело изпозва заплетените от жена му интриги, за да държи всички под непрекъснато напрежение.
Некоректното отношение към част от клиентите, начина по който не се информират или се дезенформират колегите, така че на практика ти лъжеш и клиента си(особено по отношение за подпомагане със средства от Еврофондовете) - това не може да бъде начин да възпитаваш трудови навици ...
Ако камерите за видеонаблюдение са сложени за сигурност на работещите или техниката - добре, но те са сложени за шпиониране и гаврене с хората. Защото компютрите с които се работи са от началото на създаването им. А лично аз съм чувал доста пошли коментари от страна на госпожата за някои от момичетата, когато са гледали видеозаписа със шефа.
Единственото хубаво в тази фирма е това, че персонала са млади хора, но докато се запознаете и вече половината са напуснали.
Така, че далече от тези работодатели.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?