Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

под. 28000 с.Граф Игнатиево /img/frontend/nomap.png"

под. 28000 с.Граф Игнатиево

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
3

Нека и  аз да се изкажа систематично като колегата горе.
1. Заплащане-добро като за държавата, дори отлично за някои колеги които името си немогат да напишат но получават доста повече от учител например. това не е проблем, Проблемът е че и неизкат да се развиват.
2.Уважение-ха така зависи от кой? За хората 2 стъпала по-нагоре от теб ти си просто име в списъка, някой който може да бъде наказан.Също така има доста завистливи и подли колеги, но като цяло е много гот и повечето колеги са супер и доста добри банкетчета се вихрят.
3. Привилегии-сигурно още може да се мине метър пред КАТ със служебната карта...нали от шапка се храним. Да БОЛНИЧНИ още ме е яд че за 8 год. имам нямам 20 дни и то с престой в болница, а ,,пусках“ самолети с температура 38 градуса-няма смисъл.Безплатна манджа за някои, транспорт до работа, компенсации регламентирани и не толкова, на банкет мове да видиш началника си фиркан:)
Друго е ако си шев мове да си имаш личен шофьор например от щата на някоя група. Или асистент/и (соло т.ш.к) пак за сметка на другите които трябва да му/и поемат работата.
4, Фирмена сигурност- зависи на кои хора си, от кое село си, кой познаваш и той какъв и къде е? Ако всичко е правилно от девиза “спокойствие и силна храна“ ти остава да мислиш само за силата на храната. Ако не, лошо постоянно си настинал от течението на което стоиш.
5.Доста задобрях на карти и шах за престоя си там. Понаучих чужд език в работно време, но пък само това се изка от теб да ходиш до там.
6.Потенциал за развитие-ако си отлишник по т.4 фирмена сигурност имаш огромен потенциал ако нямаш всичко става многобавно и трудно почти невъзможно.
7. Място не много добро. Все пак е далеч от града. Ако бягаш от работа трябва да плащаш. За сметка на това в Графа има сбор на Спасовден и ихууу.
8.Колеги-най-добрите лесно стават приятели, екстровертни типове.Тази петица която мога да им поставя като оценка е доста малка.
9.Работна среда-доста стрес, за което хората които не са си на място спомагат предостатъчно. '' Ша ми ходят те по старта без шапки'' . Добре че са тез от предната точка та всичко се преживява по-леко.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Просто искам да поздравя Fulcrum за страхотната идея и се надявам и командирите да четат какво се пише тук.Знам кой е Fulkrum-един страхотен колега на който му желая здраве ,другото се купува!!!!!!


настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
1

абе горе-долу бива ,откъм организацията на работата нещата малко куцат но пък лично аз съм сигурен за бъдещето си,доволен съм по принцип,но след ремонта на МиГ 29 се притеснявам че няма да достигат хора за обслужването на техниката,и това ще рефлектира върху нас-тези които останахме ! За командванто на фирмата ,нямам право да се изказвам-все пак това е армия и аз съм част от отбора,когато вече не си част от тима е мнго по-лсно да се изкажеш,пък и долових лека носталгия в "натъпкан........


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
-3

Коментар за оценките:
1.Да не работиш и да ти плащат - това е като перпетуум мобиле. Все пак заплатите може да са и по-високи. Под такъв психически стрес не се живее дълго, поне да не е мизерно! По мое време някои колеги се споминаха. Лека им пръст!
2.Зависи от кого. За командването ти си боклук/може би разсъждават на принципа на аналогията със себе си/ и се отнасят с теб като с такъв.Колегите на моетониво обаче бяха супер/или поне част от тях/ и с тях съм изживял и продължавам да изживявам някои от най- хубавите моменти от живота ми.
3. 50 дни отпуска , болнични на корем, море и планина почти без пари.
4. Никаква сигурност. Всеки момент очакваш да те съкратят или да ликвидират БА - това би било логично решение на правителството, тъй като от нея никаква полза. Понякога се шегувам, че с повечко късмет мога и сам да победя БА, но май че не съм далеч от истината.
5. Само безработните имат повече свободно време през работно време. За нещастие част от него се запълва с ядове и копане на градинки.
6. Потенциалът за развитие = потенциала за близане на.......
7. На 1час от цивилизацията. Ако живееш в гарадока обаче си супер - можеш цял ден да къртиш вкъщи и да се отчетеш на сутрешния и следобедния строй.
8. Колегите са разнородни. Виж коментара към т.2.
9.Работната среда е разнородна - в щаба е лукс, но е твърде вероятно да срещнеш някои мъж в униформа с много и големи звезди, но в менопауза и да си проклинаш дните. Там , където се работи е мизерийка от соцромантичен тип, но пък началниците са мъжки момчета в повечето случаи. Понякога могат и да пийнат с теб преди обяд.
Общо взето е добро място за работа. Понякога ме е яд , че само аз не тъсих връзки и доктори когато ни съкращаваха през 2003г.
Наздраве, колега, който си отворил форума!


настоящ служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Нека дадем началото на една дълга дискусия тук

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?